|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Adry
Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Alexandria
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 1:07 pm Titlul subiectului: www.pro-music.adry.ro |
|
|
www.pro-music.adry.ro
:smartass: |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ontopic :
Ce butoane frumoase "AI FACUT" AdRy :)).
Daca ti-au placut butoanele alea , de ce nu te-ai chinuit sa le faci tu singurel ? De exemplu butonul ala cu search : nu era nevoie sa "deformezi" dreptunghiurile alea.Era asa de greu sa faci tu un buton rotund folosind aceleasi procedee ?
Design infect! tu in timpul asta nu ai progresat deloc!
hai sa iti dau cateva sfaturi :
- fa niste categorii : Cea mai ascultata , descarcata melodie etc.
- schimba de la 0 design-ul ( intra pe csssmania.com , cssvault.com si vezi care sunt 'tendintele' DAR ai grija sa nu copiezi ceva de acolo - ma gandesc, ca ai fi tentat ca si in cazul butoanelor )
Offtopic :
Cat despre continut .. esti pasibil de o amenda uriasa ( in unele tari te baga chiar la zdup ) pentru sharing.
Si sunt curios daca fac request la seria de compilatii "Magik" sau "Forbidden Paradise" nici nu stii ce sunt , nu mai zic sa le gasesti.
Evident nici eu nu as stii de compilatia "Greii manelelor , smekerii ciorilor, nespalatii, ceaonarii si ciorditorii din Ferentari Vol 27."
Deci considera ca am facut un request la toata seria de compilatii "Magik" si "Forbidden Paradise" si daca nu reusesti sa indeplinesti cererea mea , iti recomand sa redenumesti site-ul in "Pro-Manele" ( ca restul de melodii oricum pot fi gasite de orice mircar pe DC++ )
L.E. Ce semnatura ti-ai tras
" Un programator mediocru traieste cu impresia ca 1 kB = 1000 B. Un programator adevarat e convins ca 1 km = 1024 m "
Pana si semnatura ai furat-o :))))))) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista oameni care fac spam, exista oameni care fac site-uri de calitate (sau macar continut) si exista oameni care umplu internetul de gunoi si mizerii ...
Tu, AdRy, in care categorie apartii ? |
|
| Sus |
|
elrukn
Data înscrierii: 28/Iul/2007
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
design penibil
butoanele arata bine, dar asta pentru ca nu sunt facute de tine
am vazut si eu semnatura... esti un penibil ! |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru meniu am folosit un generator de butoane.
Generatorul de butoane este o unelta pe care o are la dispozitie orice programator incepator/sau nu.
Citat: Cat despre continut .. esti pasibil de o amenda uriasa ( in unele tari te baga chiar la zdup ) pentru sharing.
Si sunt curios daca fac request la seria de compilatii "Magik" sau "Forbidden Paradise" nici nu stii ce sunt , nu mai zic sa le gasesti.
Evident nici eu nu as stii de compilatia "Greii manelelor , smekerii ciorilor, nespalatii, ceaonarii si ciorditorii din Ferentari Vol 27."
Deci considera ca am facut un request la toata seria de compilatii "Magik" si "Forbidden Paradise" si daca nu reusesti sa indeplinesti cererea mea , iti recomand sa redenumesti site-ul in "Pro-Manele" ( ca restul de melodii oricum pot fi gasite de orice mircar pe DC++ )
Habar nu am ce ai zis pe acolo dar se pare ca este ceva grav, deci problema ar fi ca nu am licenta pentru melodii sau faptul ca numele de Pro-music este luat ?
Citat: Exista oameni care fac spam, exista oameni care fac site-uri de calitate (sau macar continut) si exista oameni care umplu internetul de gunoi si mizerii ...
Tu, AdRy, in care categorie apartii ?
Mai exista insa o categorie din care, desigur, fac parte eu impreuna cu sute de mii de incepatori.
Daca tu te-ai nascut invatat e treaba ta insa eu impreuna cu muritorii de rand trebuie sa invatam pentru a ajunge un "programatorii adevarati".
PS: Nu sunt eu moderatorul site-ului, deci, nu am pus eu atatea manele pe site (oricum nu ma pricep in acest gen de muzica, daca ii pot spune asa), deci, faptul ca pe site sunt mai multe manele decat muzica asta nu inseamna ca eu as asculta acest gen. Prefer Hip-Hop & Instrumental (MezzoTV - program frantuzesc) |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adry a scris:
Mai exista insa o categorie din care, desigur, fac parte eu impreuna cu sute de mii de incepatori.
Daca tu te-ai nascut invatat e treaba ta insa eu impreuna cu muritorii de rand trebuie sa invatam pentru a ajunge un "programatorii adevarati".
Nu m-am nascut invatat ... dar prima mea pagina web arata mai bine decat site-ul tau (si e de prin 1999) ... primul meu site web arata mai bine ca orice alt site facut de tine ...
Sa faci site-uri de cacao nu inseamna sa inveti. Ce ai facut tu acolo nu se poate clasifica decat ca ilegal si ca bataie de joc.
Incepator sau nu ... asta nu e niciodata o scuza ...
Ori faci un lucru cat-decat frumos si functional, ori nu mai faci deloc.
Web-ul a evoluat ... incepator sau nu, trebuie sa atingi si tu un minim de calitate ... si din nefericire esti foarte departe de el. |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu de ce toate topicurile mele sunt date in OFF TOPIC dar am o banuiala ca se cam incalca regulamentul :
Pentru evaluatori:
- Criticati situl, NU autorul
- Evitati disputele
- Nu postati lucruri care s-au mai zis
- Faceti uz de bun-simt
- Nu acuzati autorul fara sa aduceti dovezi (template-uri, situri care seamana mult cu cel postat, etc)
PS: Am uitat sa spun ca semnatura mea nu are nici-o legatura cu analiza site-ului asa ca nu o mai dati in OFF TOPIC din orice.
PPS : Oare exista ceva care sa va multumeasca ? Cred ca si daca as copia cel mai tare site si as scrie Copyright-ul pe numele meu va fi criticat, in schimb daca cel mai slab site va avea marca Pirahna va fi laudat.
PPPS : Stiu ca nu am voie sa postez site-uri in constructii dar acesta este/va fi cel mai reusit site al meu de pana acum. (www.citylife.adry.ro)
Toate paginile sunt valide. Optiunile Inregistrare, logare, contact, creare personaj, creare oras (50%) sunt finalizate.
La lansare este posibil sa schimb numele si logoul site-ului. |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| @Adry, ma uit ca deacuma shi semnatura ai luato de la alt cineva..! sau sa ma exprim corect ideea la semnatura..! |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da măi, semnatura este luata de la mihaitha, acolo am vazut-o prima data si mi-a placut, dar ce legatura are asta cu analiza site-ului !? |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adry a scris: Nu stiu de ce toate topicurile mele sunt date in OFF TOPIC dar am o banuiala ca se cam incalca regulamentul :
Pentru evaluatori:
- Criticati situl, NU autorul
- Evitati disputele
- Nu postati lucruri care s-au mai zis
- Faceti uz de bun-simt
- Nu acuzati autorul fara sa aduceti dovezi (template-uri, situri care seamana mult cu cel postat, etc)
Sa evitam disputele ? Noi, cei care ne pricepem, cei cu experienta, iti spunem ca nu e bine ce faci si tu mergi pe drumul tau de calitate proasta ... disputa e creata de tine.
Sa criticam site-ul, nu autorul ... pai oricat am critica noi un gunoi, tot gunoi ramane, asa ca incercam sa facem persoana care creeaza gunoiul sa se ia de alte lucruri.
Sa nu postam lucruri care s-au mai zis ... pai ia sa nu mai postezi tu site-uri care sunt la fel de proaste (sau mai proaste) ca anterioarele capodopere.
De acuzat pot sa acuz pe cine vreau, de ce vreau ... pe tine te acuzi de lipsa de gusturi, lipsa de talent, lipsa unui contact cu realitatea si mai ales pentru ca te consideri webdeveloper, ceea ce e o insulta pentru profesia mea.
Bun simt ? Bun simt sa ai tu in primul rand, prezentand ceva care merita 20 de secunde din timpul nostru, ca sa afli ce ai gresit ... Cand pui ceva 100% gresit, ce mai vrei sa afli ? Cat de bun e ?
Offtopic o sa existe pana o sa zboare porcii ... care probabil o sa fie in aceeasi zi in care o sa faci tu site-uri de calitate.
Hai gata ca-mi creste tensiunea ...
Ontopic : site-ul tau e ilegal, scapa de el cat mai repede, ca sa nu ramai fara hosting (sau sa nu ramana hostingul fara firma). |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Ontopic : site-ul tau e ilegal, scapa de el cat mai repede, ca sa nu ramai fara hosting (sau sa nu ramana hostingul fara firma).
Sunt mii de site de muzica si nu cred ca vre-unu este legal.
Oricum vreau sa-l vand pentru ca nu mai are cine sa se ocupe de el asa ca "voi scapa" de el. |
|
| Sus |
|
algisinfo
Data înscrierii: 02/Ian/2007
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Quber a scris: @Adry, ma uit ca deacuma shi semnatura ai luato de la alt cineva..! sau sa ma exprim corect ideea la semnatura..!
Ce mult a decazut comunitatea asta daca a ajuns sa critice semnatura unui membru... :( |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adry a scris: Sunt mii de site de muzica si nu cred ca vre-unu este legal.
Oricum vreau sa-l vand pentru ca nu mai are cine sa se ocupe de el asa ca "voi scapa" de el.
Mii de site-uri de muzica ?
Eu stiu ca myspace ofera muzica, yahoo music, msn music, last.fm, imeem, apple, bebo, hi5 ... dar TOTI platesc greu pentru acele licente ... :D
Eu nu cred ca tu platesti ceva, deci e ilegal cat timp muzica aia nu a fost creata de tine si nu ii detii drepturile de autor sau de publicare.
algisinfo a scris: Ce mult a decazut comunitatea asta daca a ajuns sa critice semnatura unui membru... :(
Cel mult a decazut comunitatea asta cu ajutorul unor indivizi care nu au destula originalitate in sange incat sa aiba o proprie semnatura ... |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sti bine ca nu ma refeream la acele site-uri... :error: |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adry a scris: Sti bine ca nu ma refeream la acele site-uri... :error:
Nu ma intereseaza daca te refereai la site-ul lui Vasile, vecin cu tine, site necunoscut in lume ... site-ul tau tot ilegal ramane. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|