Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.pro-music.adry.ro
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:43 pm    Titlul subiectului:  

Adry a scris: ...
Oricum vreau sa-l vand pentru ca nu mai are cine sa se ocupe de el asa ca "voi scapa" de el.

:lol: chiar sunt curios cine o sa il cumpere

si ca sa fie ontopic, in afara de textul de sus, la design ce e facut de tine?
si la citylife, la fel, toate imaginile sunt copiate/furate
Sus  
Adry

Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Alexandria

Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:44 pm    Titlul subiectului:  

Site-ul nu este ilegal ci continutul. Este o diferenta.
Noul proprietar poate intra in legalitate oricand doreste.

Si nu ma refeream la site-uri necunoscute ci la site-uri care au o medie de peste 5 000 de vizitatori pe zi.

---------

Citat: si la citylife, la fel, toate imaginile sunt copiate/furate

Nu sunt copiate/furate ci preluate si modificate, este o diferenta.
Si apropo; nu trebuie sa reinventez eu roata atata timp ce au creat-o altii inaintea mea. Eu doar o imbunatatesc.
Sus  
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:49 pm    Titlul subiectului:  

sunt sigur ca nu ai drepturi pt imagini, deci nu e nici o diferenta
Sus  
Adry

Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Alexandria

Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:51 pm    Titlul subiectului:  

Acum serios. De ce exista Google-ul ? Multi programatori procedeaza astfel.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Apr 10, 2008 5:57 pm    Titlul subiectului:  

Adry a scris: Acum serios. De ce exista Google-ul ? Multi programatori procedeaza astfel.
Altii fac totul de la 0 si isi permit sa dea 2$ pe drepturile de folosire ale unei imagini. Programatorii de care vorbesti tu sunt probabil din aceeasi categorie ca tine.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Joi Apr 10, 2008 7:46 pm    Titlul subiectului:  

ar trebui sa terminati cu cearta asta pentru ca nu are nici un sens..

Adry, trebuie sa inveti inainte de a publica un site... Desi a publica un site reprezinta doar hosting-ul unor fisiere undeva pe un server pentru unii, pentru altii inseamna mult mai mult...

Deci, eu zic sa faci site-uri si sa progresezi "in bucataria ta" [adica pe localhost] nu in public pentru ca nu numai ca nu se poate evalua asa ceva [e ilegal, CLAR] dar este si de o calitate foarte joasa... - sa zicem ca esti incepator dar, atunci cand inveti nu publici... asta e ideea

Citat: Oare exista ceva care sa va multumeasca? Cred ca si daca as copia cel mai tare site si as scrie Copyright-ul pe numele meu va fi criticat, in schimb daca cel mai slab site va avea marca Pirahna va fi laudat.
nu vreau sa-l pup pe pantofi pe piry dar eu CRED ca are o anumita experienta... nu stiu cat de multa dar i-am vazut site-ul personal si blogul [nu i-am vazut alte lucrari] si arata suficient de bine.

Ceea ce vrei tu sa zici este ca noi facem discriminare dar, te inseli... daca piry vine cu un site mai slab ca al tau vom rade cu gura pana la urechi si nu i-am zice "bravo piry!" in nici un caz...

Nu stiu daca ar trebui sa iti explice cineva dar noi aici suntem o comunitate si incercam sa invatam unul de la altul cate ceva... Nu ne iubim intre noi [majoritatea suntem baietei] dar avem relatii [placute sau neplacute] si trebuie sa te conformezi oarecum unor reguli.

Acum, ai postat un site urat, furat, modificat... groaznic si toata lumea ti-a zis "pune mana si apuca-te de invatat" iar replica ta a fost... un al site, tot publicat. Deci, daca vrei sa inveti noi vom incerca sa te ajutam [nu userul vectorialpx sau user-ul pirahna ci toata comunitatea] insa problema este ca tu sa vrei si, sa manifesti o placere pentru domeniul asta... daca nu, apuca-te de agricultura, de pascut oi... nu te obliga nimeni sa faci site-uri.

Nu stiu daca ai inteles ideea mea dar, ca un rezumat: dupa ce inveti si faci un site care tie iti place foarte mult il publici si ne anunti... In primul rand, ai grija sa fie legal si, in al doilea rand, sa fie facut de tine [exista copyright pentru imagini (si pentru tot ce apartine altuia) - poate fi si un copyright moral, nu neeaparat legal - asa ca noi nu folosim Google ca sa le luam, noi le facem - cel putin eu]... Daca toata comunitatea zice ca e urat atunci te apuci sa imbunatatesti cunostintele actuale si sa adaugi altele noi si, nu sa te apuci sa faci un alt site [alta porcarie].

In fine... eu sunt de acord ca esti incepator dar... trebuie sa fi si tu.

Bafta!

PS: nu o sa inchid thread-ul [desi ar trebui] dar as vrea sa nu mai postati offtopic.. as vrea

[ontopic]

la http://www.pro-music.adry.ro/administrator.php scrie la USER "> xss <iframe src="http://www.google.com" width="1300" height="1200"></iframe> [stiu ca ai pus limitare dar, se poate face un formular pe local care sa trimita date acolo...] ... invata despre XSS si despre htmlspecialchars [manual]
Sus  
Weedkid

Data înscrierii: 14/Ian/2007
Locație: Brasov

Trimis: Joi Apr 10, 2008 7:56 pm    Titlul subiectului:  

tu traiesti cu impresia ca 1kB = 1000 B

cat despre site ... ma intreb de ce ai pus copyright pe boxele alea ca bag mana in foc ca nu e opera ta.
pentru fiecare gen de muzica ai folosit fisiere separate ?!
de butoane nu mai zic..

... si vrei sa il vinzi, uite, iti dau eu o piatra de la calea ferata pentru site-ul asta ca si asa e aproape, dar daca ma gandesc mai bine nici nu cred ca merita efortul
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Apr 10, 2008 9:35 pm    Titlul subiectului:  

Hop si eu. Majoritatea s-au cam zis. Adaug:
1. Am auzit ca imitarea e cea mai buna forma de flatare... dar avand in vedere ce site-uri ai pus la evaluare, nu ma mir ca iti lipseste si bruma aia de inspiratie incat sa vii cu o semnatura originala.
2. N-ai evoluat absolut deloc - te incapatanezi sa te afunzi mai adanc in propria-ti mediocritate si sa ignori sfaturile noastre. Ma rog, la inceput au fost sfaturi, acum deja sunt direct urlete de disperare si frustrare, pentru ca am ajuns sa avem alergie la tine si mai ales la 'saiturili' tale (termenul de 'saituri' este acordat cu indulgenta). Ai ajuns sa fi ca si cainele ala maidanez de la coltul blocului, care desi latra ca disperatul toata noaptea, iar ziua alearga besmetic dupa masini si ne enerveaza pe toti, orice am face nu putem scapa de el.
3. Site-ul este ilegal. Continutul sau e ilegal. Tu l-ai conceput si l-ai implementat - esti in ilegalitate. Nu te ascunde dupa deget ca faci numai embed de pe trilulilu.ro. Gresesti amarnic. Trilulilu este in perfecta legalitate, intrucat ei pun la dispozitie o platforma pentru postarea de material video si audio, insa ei nu pot fi culpabilizati pentru legalitatea materialelor postate, pentru ca nu le pun ei. Faptul ca tu ai luat un material protejat de drepturile de autor si l-ai publicat cu buna stiinta te invinovateste de incalcarea copyright-ului.
4. Si la final: de ce ai postat pe site (in footer) ca ar fi valid XHTML1.0? Nu e. E valid HTML 4.01 Transitional. E o mare diferenta intre limbajele astea. O stii?

Am incheiat.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2