|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
sackzitul
Data înscrierii: 09/Apr/2008
|
| Trimis: Mie Apr 09, 2008 12:42 pm Titlul subiectului: Functie time |
|
|
| Imposibil sa nu stiti jocurile online(webbrowser games: Travian, Triburile, Ikariam,etc.) Am nevoie de o funtie asemanatoare de ex: cand ii dai o cladire pe travian iti ia resursele si iti zice ca dureaza 30min cum fac functia pentru timp, ca ceva sa dureze o bucata de timp si apoi cand se gata sami faca in baza de date. :) Adica sami apara ca mai dureze 29min 30sec.... (dak nu intelegeti) va mai explic odata :) |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Mie Apr 09, 2008 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu javascript cred ca e cel mai bine..
nu stiu exemplele... poate explici altfel.. |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Scrii in baza de date data si ora cand e gata actiunea.
Faci un script care apelat periodic interogheaza tabela si face diferenta intre data curenta si cea inscrisa, cand e zero construiesti cladirea. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
In Ikariam e folosit javascript la greu ... e setat timpul serverului, apoi js-ul face diferenta intre timpul final si timpul curent ...
Cand atinge 0, face refresh.
Deci e js treaba. Si cum zicea si dechim, scrii mai intai in baza de date cladirea construita (iei resurse si ce ai tu nevoie), si timpul de la care devine disponibila (ca asta inseamna sa fie construita), si timpul ala il trimiti la js.
Daca omul iese de pe pagina respectiva, nu e nici o problema, pentru ca (virgula) cladirea ta o sa apara numai dupa timpul scris in baza de date.
Succes. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|