|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
aniela
Data înscrierii: 10/Apr/2008
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 7:34 am Titlul subiectului: problema myql - delete - afisare |
|
|
Buna am si eu o mica problema si nu ii dau de rezolvare, am incercat diferite variante dar.... ....
problema:
am 2 "pagini "php, in una am un formular de cautare, selectez un departament si il dau spre afisare in cealalta pagina, cea cu afisare imi ofera posibilitatea de a selecta niste inregistrari si a le sterge, totul functioneaza pana acum dar am o mica problema, in momentul in care dau delete .. ceea ce imi afiseaza dupa, este tabelul total (de inregistrari) minus cea stersa, eu vreau sa imi afiseze doar subpartea dupa care am cautat prima data,
pe scurt:
am 1000 inregistrari, caut ceva --> 200 (afisez 200), sterg 10 din cele 200 si vreau sa imi apara restul de 190,
aveti vreo idee (am incercat ceva cu sesiuni ....dar ..) , si stiu ideea dar nu stiu cum sa o aplic..in principiu imi trebuie sa retin de pe formularul de cautare interogarea sql, am incercat cu un input hidden dar :( nu vrea....
ma poate ajuta cineva? :idea:
...multumesc anticipat :roll: :roll: :roll: |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 8:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| In momentul in care dai submit la form-ul de cautare, baga criteriile de cautare in sesiune, iar pagina de rezultate o afisezi in functie de valorile din sesiune. Daca n-ai nimic in sesiune, atunci afisezi tot. |
|
| Sus |
|
aniela
Data înscrierii: 10/Apr/2008
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci ...am incercat , am bagat criterile in sesiune si am incercat sa le "afisez" in cealalta parte, ori gresesc undeva ... nu se intampla nimic ... te rog da-mi un exemplu ca am impresia ca ceva imi scapa mie .... :( |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Joi Apr 10, 2008 3:47 pm Titlul subiectului: Re: problema myql - delete - afisare |
|
|
aniela a scris:
pe scurt:
am 1000 inregistrari, caut ceva --> 200 (afisez 200), sterg 10 din cele 200 si vreau sa imi apara restul de 190,
SELECT * FROM $tabela WHERE $conditie LIMIT $rec, $offs ;
Retii totul in sesiune: $conditie, $rec si $offs, in cazul stergerii raman toate constante cu exceptia $offs care scade cu numarul inregistrarilor sterse.
Daca cererea este "Next page" sau "Previous page" atunci $rec din sesiune va fi diferit de cel transmis si revii la $offs implicit. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|