| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ac
Data înscrierii: 05/Noi/2004
|
| Trimis: Vin Noi 05, 2004 9:54 pm Titlul subiectului: Colaborare |
|
|
| Caut student (dar nu numai) pt. colaborare pt. diverse proiecte PHP (/MySQL), permanent, cu lucru de acasa (20-30 ore / sapt.). Cei interesati dati un PM (cu niste site-uri daca aveti) sau raspundeti aici. Ar fi interesant de stiut din start preturile la care lucrati sau cit va asteptati sa cistigati pe luna, in astfel de conditii (in USD). |
|
| Sus |
|
Tudy
Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania
|
| Trimis: Sâm Noi 06, 2004 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai zis " De acasa". Deci inseamna ca vorbiti prin internet si lucrati tot asa. Fara sa vina la tine ?
Asa... ar fi tentant... |
|
| Sus |
|
Cata.
Data înscrierii: 11/Oct/2004
|
| Trimis: Sâm Noi 06, 2004 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tentant ar fi man, dar trebuie sa si stii. Ca asa de facut un formluar de mail sau de orice altceva stiu si eu, dar daca omu cere sa-i fac un forum sau un priect foarte avansat , raman cu semnu ???? |
|
| Sus |
|
ac
Data înscrierii: 05/Noi/2004
|
| Trimis: Dum Noi 07, 2004 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
"De acasa" se referea exact la asta: discutat online, pus proiectele pe site direct + de lucrat pe calc. personal cu conexiune la net. Si nu e lucrat pe gratis, doar ca pt. a putea fi platit trebuie stiut ceva din PHP-ul asta. Site-urile nu-s complexe insa ce-i aia session sau pasarea unor parametri trebuie stiut pt. ca e vorba de programare nu instalare de open-source.
Caut pe cineva care sa spuna: da, pot si vreau. Astept oferte. |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Dum Noi 07, 2004 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ma ofeream eu fara sa ma mai gandesc daca era, dar nus am doar 14 ani si momentan in phpnu am facut decat un guest book(cu smile si putin css), si cateva formulare.. La 14 ani nu ma interesa asa mult banii, pt ca scopul meu este sa invat mai mult nu sa ma umplu de bani. Oricum poate peste un an am sa invat tot mai multe chestii despre php.. |
|
| Sus |
|
mihnea sim
Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria
|
| Trimis: Dum Noi 07, 2004 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bravo Cata! Ai toata admiratia mea! Adica asa am inceput si eu, si dupa 1 an doi o sa incepi intr-adevar sa simti ca nu ai invatat degeaba. Lucreaza mult, nimic nu se compara cu invatatul prin munca, dar sa nu uiti nici de scoala. Abia dupa doi ani de php (sau mai precis dupa doua vacante de invatat php) o sa vezi ca "orice e posibil". |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Dum Noi 07, 2004 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi mult pt sfaturi, nici pe scoala nu o neglijez , avand in vedere ca sunt clasa a VIII a si dau capacitatea. Momentan am 4 luni de cand invat php. La inceput mi-a fost foarte greu pt ca puneam conectarea la baza de date dupa tot scriptul sau diverse gafe :) Oricum continui sa invat si cred ca daca ma voi tine de el 2 ani am sa fac aproape orice. :wink: |
|
| Sus |
|
Tudy
Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania
|
| Trimis: Lun Noi 08, 2004 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cata, ai putea sa "te inscrii". Daca stii php, si esti bun (ca nu poti sa zici ca nu esti + ca ai timp sa te mai si documentezi dupa ce-ti da "sarcina"), ce mai conteaza cati ani ai ? |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Lun Noi 08, 2004 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta asa e , eu oricum vreau iti dai seama, dar omul nus daca vrea... Probabil cauta unul care sa fie expert . Desigur daca e nevoie de ceva mai simplu pe un salariu mai mic . :roll: Imediat ma ofer :) |
|
| Sus |
|
Ice_Man
Data înscrierii: 24/Oct/2004
|
| Trimis: Lun Noi 08, 2004 5:15 pm Titlul subiectului: Re: Colaborare |
|
|
ac a scris: Caut student (dar nu numai) pt. colaborare pt. diverse proiecte PHP (/MySQL), permanent, cu lucru de acasa (20-30 ore / sapt.). Cei interesati dati un PM (cu niste site-uri daca aveti) sau raspundeti aici. Ar fi interesant de stiut din start preturile la care lucrati sau cit va asteptati sa cistigati pe luna, in astfel de conditii (in USD).
Salutare! Nu sunt student, sunt in clasa a11a, dar nu cred ca asta conteaza...am vreo 2ani la activ cu php si mysql...daca te intereseaza, ma poti contacta pe yahoo messenger ( c_bogdan_2002 ) sau pe acelasi mail (cu @yahoo.com in coada :wink: )
Daca vrei sa-ti faci o parere despre ce stiu, ma contactezi si-ti arat (acum lucrez la un weblog, la un php messenger, si mai am cateva proiecte terminate, functionale..ti le arat cu mare placere...)
La bani nu sunt pretentios...depinde ce vrei sa fac, timpul necesar... :roll: |
|
| Sus |
|
Dreamland Studios
Data înscrierii: 10/Noi/2004
Locație: Reghin Jud. Mures
|
| Trimis: Dum Noi 21, 2004 5:02 pm Titlul subiectului: Dreamland Studios |
|
|
Nu prea imi dau seama cam la ce fel de colaborare te astepti si ce preturi dar ar fi interesant sa colaboram
Ca sa vezi preturi le care lucram precum si munca noastra vezi www.dreamland.ro |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|