|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
marmotaucigasa
Data înscrierii: 29/Mar/2008
|
| Trimis: Sâm Mar 29, 2008 8:18 pm Titlul subiectului: MarmotaUcigasa . RO Domeniu si site de vanzare!!! |
|
|
MarmotaUcigasa . RO
Vand domeniul W W W . MarmotaUcigasa . r o, insotit si de site-ul care se afla pe acesta.
In cazul in care incercati sa vizitati site-ul, va rog sa accesati jocurile care incep cu orice litera, pana la litera "L" inclusiv. Celelalte nu au fost uploadate pe server din lipsa de spatiu.
Site-ul este, de fapt, un portal de jocuri, ce contine 3488 jocuri incluse in baza de date. In total au o dimensiune de 1.88 GB.
Ce "stie sa faca" site-ul?
Vizitatorul poate doar sa joace jocurile.
Vizitatorul logat ca user poate sa joace, poate sa faca review-uri la jocuri, poate sa isi salvezeE HIGH-SCORURILE. De asemenea, poate accesa forumul, sau poate face comentarii despre un joc in pagina acestuia.
Administratorul are un panel special de control la dispozitie. Cu ajutorul acestuia poate schimba configuratiile site-ului, poate trimite newslettere, poate bana user, bana IP, suspenda user, poate schimba rankurile userilor, poate schimba nr de puncte ale userilor, poate administra forumul, poate administra jocurile (adaugare/stergere/editare), poate da warninguri utilizatorilor, poate vedea statisticile site-ului.
Nu vreau sa fac un pret, asa ca astept oferte si intrebari pe PM.
Site-ul este in limba engleza. La cerere, el se poate traduce, dar va mai dura cateva zile in plus. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Mar 29, 2008 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu scriptul asta ... designul pare refacut totusi ...
Oricum, numele are potential. Deci ofer 200 ron pentru domeniu. |
|
| Sus |
|
marmotaucigasa
|
| Trimis: Sâm Mar 29, 2008 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ups, am uitat sa precizez, nu se vand separat... Doar impreuna :)...
Cu toate ca, vorba ta, domeniul are potential, si mi l-am dorit foarte mult timp, si acum trebuie sa il vand... Dar asta e :).
Marmota! |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Mar 30, 2008 2:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai eu nu le vreau impreuna ... poti sa pastrezi scriptul sau chiar sa-l stergi.
:P
Sau ai putea sa spui oferta ta de pret pentru "pachet".
Desi eu mai mult de 100 ron nu as da pe scriptul ala, mai ales ca deja il am. |
|
| Sus |
|
marmotaucigasa
|
| Trimis: Dum Mar 30, 2008 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: Pai eu nu le vreau impreuna ... poti sa pastrezi scriptul sau chiar sa-l stergi.
:P
Sau ai putea sa spui oferta ta de pret pentru "pachet".
Desi eu mai mult de 100 ron nu as da pe scriptul ala, mai ales ca deja il am.
Iti multumesc pentru oferta. Voi astepta cateva zile, si daca nu apare nimic negociem.
Nu vreau sa te fac sa iti doresti scriptul meu :)), dar, probabil, al tau e versiunea 1.1. Al meu e versiunea 1.2 care a fost lansat acum cateva zile.
Plus ca, banuiesc, valoreaza ceva si baza de date cu cele peste 3000 de jocuri :D.
MarmotaUcigasa! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|