Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Inchiriaza un Programator
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Dum Apr 06, 2008 1:09 am    Titlul subiectului:  

Se poate sa fi gresit dar dupa cate tin eu minte am pus user si name diferite iar emailul acelasi. Dar daca zici ca asa e, scuze !
Sus  
itk-rac

Data înscrierii: 14/Mar/2008

Trimis: Dum Apr 06, 2008 9:14 am    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: Nu inteleg de ce exista si "english version" pe .ro ...

Tu te-ai gandit inainte sa faci site-ul asta ?

hihi
e distractiv...am postat si pe un alt forum pentru o analiza a site-ului..si acolo cineva a zis ca e o mare prostie ca n-are versiune in engleza...asa ca m-am chinuit 2 zile sa-l traduc si-n engleza...nasol de mine..
acuma iti dai seama ca n-o sa o sterg...pana la urma mi se pare idee buna sa fie si v. en. ..conteaza sa apara buyeri si astia-s bineveniti de pe orice planeta
..a si mai e ceva..(am inteles ce zici despre .ro si ai dreptate)..cumpar si-un .com ca sa ma vada si nenea din america ma bine
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Apr 06, 2008 12:58 pm    Titlul subiectului:  

Pai .com este luat.

Ce vreau eu sa zic e ca ... tu ai furat ideea ca sa o faci pentru Romania, si apoi ai tradus-o si in engleza pentru straini.
Strainii nu o sa intre pe site-ul tau (garantez asta), ci o sa foloseasca site-ul rentacoder.com.

Deci site-ul tau "ar fi" bun doar pentru romani, doar pentru Romania.
Deci chiar daca ai muncit 2 zile la traducere, trebuia sa gandesti inainte sa muncesti, si in opinia mea trebuie sa-l lasi doar in limba romana.

EDIT: In footer vad un INTERKASA S.R.L., care din cate stiu, nu exista (sau nu e complet inregistrat). Stiu doar de un INTER CASA CONSULTING S.R.L. care are datorii.
Daca nu ai firma, nu pune la nimereala nume.
Sus  
itk-rac

Trimis: Dum Apr 06, 2008 3:07 pm    Titlul subiectului:  

O sa iau un .com (l-am si comandat) dar nu-l fac public pana nu-l platesc.
Am rezolvat "stergere cont" ..e in sectiuna de management cont in partea de jos.

s.c. Interkasa s.r.l. banuiesc ca exista din moment ce e firma mea :) si-mi iau dividende de-acolo de 4 ani..si anu trecut am iesit locu 4 la cci hunedoara dar nu conteste...daca nu vrei tu nu exista..
cui RO16220193 se poate verifica la mfinante.ro dar e cam penal s-ajungem cu discutia aici..cred ca ai prejudecati :)..hai sa-i dam un restart

..ca sa nu zic ca se putea verifica la rotld unde se vede de cine e inregistrat rent-a-coder.ro
Sus  
itk-rac

Trimis: Dum Apr 06, 2008 3:17 pm    Titlul subiectului:  

oricum am luat hotararea sa fac site-ul gratuit (fara comisioane nici la angajatori nici la programatori) iar de partea cu escrow (gaj) am considerat ca aveti dreptate ca unii s-ar feri sa faca plati in contul unei firme care "nu exista" (hihi)..asa ca sunt acum in discutii cu cei de la moneybookers sa se faca plata escrow-ului prin ei ..ma gandesc ca sunt o institutie destul de serioasa (adica cam de 10 ori mai mari la rac na sic! )
o sa revin cu amanunte :!:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Apr 06, 2008 5:02 pm    Titlul subiectului:  

Ah, e in Hunedoara ... credeam ca esti bucurestean. My bad.

Oricum, succes cu site-ul, desi eu inca am dubii serioase legate de popularitatea sa (in prezent si in viitor).
Sus  
itk-rac

Trimis: Dum Apr 06, 2008 5:28 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: Ah, e in Hunedoara ... credeam ca esti bucurestean. My bad.

Oricum, succes cu site-ul, desi eu inca am dubii serioase legate de popularitatea sa (in prezent si in viitor).

Multumesc!

Eu incerc :)..poate va merge poate nu..dar sunt optimist si am resurse
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Dum Apr 06, 2008 7:18 pm    Titlul subiectului:  

itk-rac a scris: ...dar ca sa intru pe piata ma folosesc de acest nume(care, la urma urmei nu este tm)..la momentul potrivit acesta se va schimba

Hate to burst your bubbles, dar esti eligibil de o amenda in freza care iti garantez ca nu iti permiti sa o platesti nici dupa ce iti vinzi casa, masina si nevasta:
www.rentacoder.com a scris:
Copyright © 2001-2008 Exhedra Solutions, Inc. All rights reserved.
By using this site you agree to its Terms and Conditions.
"Rent A Coder" (tm), "Safe Project Escrow" (tm), "Expert Guarantee" (tm) and "How Software Gets Done" (tm)
are trademarks of Exhedra Solutions, Inc.. The Expert Guarantee is patent pending.

Asta scrie in footer-ul de pe rentacoder.com. Deci ghinion, "rent a coder" e trade mark (oricat de aiurea ti s-ar parea) deci n-ai dreptul sa folosesti acest nume fara acordul scris al Exhedra Solutions, Inc. Good luck getting that.
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Dum Apr 06, 2008 7:32 pm    Titlul subiectului:  

eu am o singura intrebare ?
Codul e facut de tine ... sau numai design ?

te rog nu spune ca ai facut tu codul ... ca sa nu fiu nevoit sa te contrazic.
Sus  
itk-rac

Trimis: Dum Apr 06, 2008 10:35 pm    Titlul subiectului:  

mihaitha a scris: itk-rac a scris: ...dar ca sa intru pe piata ma folosesc de acest nume(care, la urma urmei nu este tm)..la momentul potrivit acesta se va schimba

Hate to burst your bubbles, dar esti eligibil de o amenda in freza care iti garantez ca nu iti permiti sa o platesti nici dupa ce iti vinzi casa, masina si nevasta:
www.rentacoder.com a scris:
Copyright © 2001-2008 Exhedra Solutions, Inc. All rights reserved.
By using this site you agree to its Terms and Conditions.
"Rent A Coder" (tm), "Safe Project Escrow" (tm), "Expert Guarantee" (tm) and "How Software Gets Done" (tm)
are trademarks of Exhedra Solutions, Inc.. The Expert Guarantee is patent pending.

Asta scrie in footer-ul de pe rentacoder.com. Deci ghinion, "rent a coder" e trade mark (oricat de aiurea ti s-ar parea) deci n-ai dreptul sa folosesti acest nume fara acordul scris al Exhedra Solutions, Inc. Good luck getting that.

ofof...moshule da rentacoder e tm normal ca n-am 2 ani...dar rent-a-coder nu e ...la mine pe site scrie numai cu rent-a-coder...
capisci?
Sus  
itk-rac

Trimis: Dum Apr 06, 2008 10:37 pm    Titlul subiectului:  

gabysolomon a scris: eu am o singura intrebare ?
Codul e facut de tine ... sau numai design ?

te rog nu spune ca ai facut tu codul ... ca sa nu fiu nevoit sa te contrazic.
o mare parte (cea proasta :) ) e facuta de mine
Sus  
gabysolomon

Trimis: Dum Apr 06, 2008 11:18 pm    Titlul subiectului:  

1. din ce stiu eu din scriptul ala ... era destul de incalcit si aiurea .. si daca ai facut o mare parte din el ... mai degraba il faceai cap coada. Desi nu prea vad eu cat ai modificat ... dar sa zicem.

2. La minimele cunostiint de drept intelectual pe care le am .... rentacoder sau rent a coder sau rent-a-coder sunt la fel. nu sunt 100% sigur ... dar 90% sunt. Eu zic sa mergi tu ... cum spui ca ai firma ... la camera de comert ca deobicei acolo exista si un consultant de la OSIM ( Oficiul de Stat pentru Inventii si Marcii ) si el iti va spune daca e asa sau nu ..... daca tot spui ca vrei sa faci ceva maret.
Sus  
itk-rac

Trimis: Dum Apr 06, 2008 11:48 pm    Titlul subiectului:  

gabysolomon a scris: 1. din ce stiu eu din scriptul ala ... era destul de incalcit si aiurea .. si daca ai facut o mare parte din el ... mai degraba il faceai cap coada. Desi nu prea vad eu cat ai modificat ... dar sa zicem.

2. La minimele cunostiint de drept intelectual pe care le am .... rentacoder sau rent a coder sau rent-a-coder sunt la fel. nu sunt 100% sigur ... dar 90% sunt. Eu zic sa mergi tu ... cum spui ca ai firma ... la camera de comert ca deobicei acolo exista si un consultant de la OSIM ( Oficiul de Stat pentru Inventii si Marcii ) si el iti va spune daca e asa sau nu ..... daca tot spui ca vrei sa faci ceva maret.
1. ai perfecta dreptate..daca stiam ce de cacao e luam de la zero..dar am tot sapat pe el si acu mi-e lene sa fac altceva ca merge si asta :)
2. stiu sigur ca tm e doar sirul de caractere sau expresia daca se comunica verbal..de aceea exista (pawasonic si nu au scris pe el panasonic) oricum o sa renunt la nume..va fi doar un mirror..site-ul va sta pe interkasa.ro in final .....inca ceva despre tm..e posibil ca numele de care vorbim sa fie inregistrat numai in state..la noi la osim daca vrei tm sunt tarife diferite pentru aria pe care faci tm-ul...
stiu ca unora le vine greu sa creada dar si pe mine ma enerveaza domeniul pe care l-am inregistrat..pur si simplu n-am gasit ceva mai descriptiv...
..la urma urmei si elance.ro de care amintea cineva e luat dupa elance.com si nu s-a scandalizat nimeni
Sus  
gabysolomon

Trimis: Dum Apr 06, 2008 11:54 pm    Titlul subiectului:  

uite ca alti au reusit sa gaseasca un nume original
http://www.jobber.ro/
Sus  
corsar

Data înscrierii: 12/Ian/2008

Trimis: Lun Apr 07, 2008 1:19 am    Titlul subiectului:  

jobber e in alta arie.
dar exista cateva proiecte gen RAC in .ro (vezi piatadesoft.ro) care au inceput cu tam-tam si au murit incet-incet.In mare parte datorita faptului ca , desi se concureaza cu jdemii de indieni, cererea e mai mare, iar , in general, cei ce posteaza proiecte sunt mai "de calitate" decat romanii care au nevoie de un programator.
Cine a lucrat ca freelancer pe unul din siteurile mari, si a intrat si in concatct cu "romanasi" stie despre ce vorbesc.

Revenind la initiatorul threadului- multa bafta, dar presimt ca peste ceva vreme proiectul tau se va alatura "cimitirului" de proiecte, iar tu iti vei da seama ca timpul tau poate fi investit in ceva mai bun.
Siteul tau nu are acel "je ne sais quoi" necesar sa devina un succes.
E una sa vezi o idee pe-afara si sa o elaborezi in ceva mai bun, si alta sa faci o clona care foloseste cu nesimtire un TM, dar are o calitate sub nivelul originalului.

Si nu, "rentacoder" nu e TM in Romania, dar asta nu inseamna ca in caz ca ei isi pun in minte sa te scoata din afaceri, nu vor reusi.Trec domeniul printr-un Wipo, iar tu nu vei reusi sa demonstrezi ca n-ai avut "bad faith", mai ales ca ai recunoscut de mai multe ori doar in acest thread acest lucru.

Repet, e timpul tau si faci ce vrei cu el, dar trebuie sa existe ceva mai productiv
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3