Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Send email messenger list
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mmarmms

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Focșani

Trimis: Mie Apr 02, 2008 3:18 pm    Titlul subiectului: Send email messenger list  

As avea si eu o intrebare:
E posibil urmatorul lucru (si daca da, cum:D):
Sa zicem ca sunt logat pe yahoo messenger. Vreau sa am o pagina php care sa trimita un email catre toti cei din lista mea de mess. se poate? adica ma intereseaza practic daca se poate din php sa aflu idurile pe care le am in lista atat timp cat sunt logat.
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Mie Apr 02, 2008 6:53 pm    Titlul subiectului:  

Normal ca se poate, pui useru si parola si se logheaza singur si iti ia adresele, cauta pe http://phpclasses.org/ ,dupa Yahoo sau ceva de genu si ai sa gasesti, care ia lista,si dupa ce a preluat lista faci tu sa trimita mail.
Sus  
mmarmms

Trimis: Mie Apr 02, 2008 9:18 pm    Titlul subiectului:  

hmm... mda, dar eu ma gandeam la ceva mai generalizat. adica sa faca asta si pt alti utilizatori fara sa puna user si parola. sa am un buton in site care sa trimita automat mesajul la toata lista de messenger a celui care a accesat siteul...
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Apr 03, 2008 8:55 am    Titlul subiectului:  

adica sa faci un troian? la asta nu te ajutam, pentru ca e ilegal.
Sus  
mmarmms

Trimis: Joi Apr 03, 2008 9:10 am    Titlul subiectului:  

pai nu troian, intr-adevar cam asa pare dar nu e. ma gandeam la un semi-spam, adica sa trimita un mesaj cu acordul utilizatorului...
Sus  
mmarmms

Trimis: Joi Apr 03, 2008 9:19 am    Titlul subiectului:  

cred ca nu prea e corect nici asa... o sa cautam alte variante. va multumesc oricum.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1