Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Problema salvare EXCEL
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
asavin

Data înscrierii: 23/Noi/2005
Locație: Galati

Trimis: Joi Mar 27, 2008 3:31 pm    Titlul subiectului: Problema salvare EXCEL  

Saluatre!

Am o aplicatie in PPH care genereaza un raport in EXCEL. Acest raport este initial uploadat, se lucreaza in el si cand se salveaza ar trebui sa salveze din locatia din care a fost deschis (locatia din eroarea de mai jos intr-un folder mapat pe server). In momentul in care apelez functia de salvare mi se returneaza o eroare de excel :

Cod:
Fatal error: Uncaught exception 'com_exception' with message '<b>Source:</b> Microsoft Office Excel<br/><b>Description:</b> Microsoft Office Excel cannot access the file 'Z:'. There are several possible reasons: • The file name or path does not exist. • The file is being used by another program. • The workbook you are trying to save has the same name as a currently open workbook.' in D:\WWWSites\BarcodeCustomSoftwarev1.3\includes\export.savedata.inc.php:149 Stack trace: #0 D:\WWWSites\BarcodeCustomSoftwarev1.3\includes\export.savedata.inc.php(149): variant->SaveAs('Z:\template_fil...') #1 {main} thrown in D:\WWWSites\BarcodeCustomSoftwarev1.3\includes\export.savedata.inc.php on line 149

A mai avut cineva experiente de genul .. sau cineva care stie ?

Alex
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Mar 27, 2008 4:23 pm    Titlul subiectului:  

Aveai cumva .xls-ul deschis si in Excel in momentul in care ai rulat scriptul? Dupa eroare care ai postat-o mie asa imi suna.
Sus  
asavin

Data înscrierii: 23/Noi/2005
Locație: Galati

Trimis: Joi Mar 27, 2008 6:14 pm    Titlul subiectului:  

Pai nu aveam cum sa il am deschis ... eu il creez in momentul ala ... uploadez un alt excel pe care il modific si apoi creez unul nou cu o alta denumire ... practic adauga data si timpul cand a fost salvat.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1