Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cat se cere pentru un formular?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bobo72

Data înscrierii: 01/Apr/2008

Trimis: Mar Apr 01, 2008 8:48 am    Titlul subiectului: Cat se cere pentru un formular?  

Salut,

Ma intereseaza si pe mine cam cat se cere pentru un formular online cu aproximativ 30 de intrebari, realizat in php, cu salvarea datelor intr-o baza de date MySQL.

Multumesc.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Apr 01, 2008 10:33 am    Titlul subiectului:  

100 lei
Sus  
bobo72

Trimis: Mar Apr 01, 2008 3:05 pm    Titlul subiectului:  

Mersi,
Daca cei care comanda nu prea au cunostinte in domeniu se poate cere si mai mult?
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Mar Apr 01, 2008 3:41 pm    Titlul subiectului:  

kleampa a scris: 100 lei

cu tot cu concepere structura DB, insert, update, delete, display ?

bobo72 a scris: Daca cei care comanda nu prea au cunostinte in domeniu se poate cere si mai mult?

merita sa citesti
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Apr 01, 2008 4:41 pm    Titlul subiectului:  

Citat: ... realizat in php, cu salvarea datelor intr-o baza de date MySQL.

deci doar insert-u
Sus  
bobo72

Trimis: Mar Apr 01, 2008 9:33 pm    Titlul subiectului:  

Cred ca nu m-am facut inteles prea bine.
Ideea este ca trebuie sa fac un chestionar online cu scripturile aferente in php, sa concep structura bazei de date si sa o implementez si la final cand toti respondentii au raspuns sa export datele in excel sau word dupa preferinta clientului. Singura mea dilema este ca nu stiu cat sa cer.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Mar Apr 01, 2008 9:35 pm    Titlul subiectului:  

Ceri cat vrei ... clientul vrea sa dea cat mai putini bani ... deci e la latitudinea ta sa decizi cat ii ceri ...

Poti sa-i ceri 500 de euro, sau 50 de ron ... nu te tine nimeni.
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Mar Apr 01, 2008 9:38 pm    Titlul subiectului:  

Cifra pe care trebuie sa o ceri ti-o spune propria evaluare a propriilor cunostinte si abilitati...

Tu daca ai face pentru tine proiectul respectiv, cat ti-ai cere ?
Sus  
bobo72

Trimis: Mar Apr 01, 2008 9:45 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna stiu ca e la latitudinea mea, dar totusi vreau sa fiu si eu multumit si nici sa nu cer prea mult si pe viitor sa-l pierd de client.

punctweb daca ar fi dupa mine sub 150euro n-as accepta. Acum nu stiu daca e mult sau putin.

Deci cam pe unde sa ma situez?
Sus  
badtiger

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Mar Apr 01, 2008 9:50 pm    Titlul subiectului:  

Evaluarea pe care o fac eu are 2 "puncte critice" si anume:

-incarcarea agendei, uneori nu pot face fata (mai des in ultima vreme)
**aici intervine cererea cea mai profitabila luand in considerare: timp, bani, placerea cu care execut lucrarea (uneori as face doar programare, alteori design de exemplu), seriozitatea clientului, posibilitatea de a-mi deveni client (bineinteles lista difera in functie de principiile fiecaruia)

-lipsa de lucru (mai des la inceputuri, la fel ca la toti dealtfel)
** unde poti lucra si sub pretul pietii, ca sa-ti atragi clienti, sa-ti faci portofoliu, aceasta tehnica se asemana (dar nu este) cu strategia de marketing a unor companii de a vinde produse sub costul de productie, pentru a atrage clientii de partea sa (dumping se numeste ->ilegala)
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Apr 01, 2008 10:02 pm    Titlul subiectului:  

150 de euro e exagerat ... tine cont ca omul poate sa-si cumpere dracia cu 10 euro si sa si-o instaleze la 2 min dupa ce a dat banii ...

Eu, ca potential client, ti-as da 25 de ron pentru efortul de a scrie 30 de intrebari si a salva datele intr-o baza de date.
Asta e treaba de incepatori ... deci nu merita mai mult de 50 ron, si 25 e un pret corect.
Sus  
bobo72

Trimis: Mar Apr 01, 2008 10:09 pm    Titlul subiectului:  

Poate ca ai dreptate daca privim prin prisma unui expert asa cum esti.
Dar daca tinem seama de faptul ca, clientul nu are cunostinte avansate de calculatoare, nu se schimba datele problemei? Respectivul client m-a intrebat daca se poate rezolva cu chestionarul online si eu i-am raspuns ca incerc.
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Apr 01, 2008 11:28 pm    Titlul subiectului:  

Din cate stiu sa profiti de un om care nu se pricepe e o escrocherie.

Nu vad "lipsa sa de experienta" cum ar schimba datele problemei, pentru ca tot tu pui intrebarile "cum sa functioneze ?" pana intelegi cum, si tot tu scrii codul respectiv.
Asta faci si la un client cu experienta, si la unul fara.

Eu zic sa-i oferi un pret corect. Un client multumit mai vine o data, poate chiar de mai multe ori ...
Un client care afla ca a fost fraierit ma indoiesc ca mai apeleaza la tine sau mai te recomanda ...

Deci intreaba-te ... ce e mai important ? O bancnota de 50 ron in plus sau un client fericit ? :P
Sus  
bobo72

Trimis: Mie Apr 02, 2008 9:44 pm    Titlul subiectului:  

Multumesc tuturor care si-au facut timp sa-mi raspunda.
Numai bine!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1