|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Vin Mar 28, 2008 2:10 pm Titlul subiectului: Un fel de $_GET['id'] pentru flash |
|
|
| Deci am ceva de genu xml.load(file.php?id=) si acuma imi trebuie un fel de $_GET['id'] dar pentru situatia mea acolo, nu stiu flash,si nu am nici o idee cum sa preluez idul si sa il pun la file.php?id=idul .Adica eu trimit asa script.php?id=23,si eu vreau sa imi prelueze idul si sa mi-l puna xml.load(file.php?id=AICI), daca stie cineva vre-o solutie va rog sa postati. |
|
| Sus |
|
Weedkid
Data înscrierii: 14/Ian/2007
Locație: Brasov
|
| Trimis: Vin Mar 28, 2008 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
simplu asa ar fi cu javascript: http://webwasp.co.uk/tutorials/b20-send-info-js/index.php
ceva mai neortodox: php-ul din pagina cu flashul, sa bage intr-o sesiune variabila din id, si in momentul in care faci xml.load la fisier, sa ia id-ul din sesiune, dar asa esti mai expus erorilor. |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Vin Mar 28, 2008 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am gandit si eu la idea cu $_SESSION,dar mai bine imi surade ideea cu Javascript sa fac o functie in JS,cu o varibila si sa o trimit la flash,exact cum mi-ai dat tu acolo,dar e o singura problema,nu e free exemplul ala ce mi lai dat tu,daca mai ai altul free as fii recunoscator, daca nu o sa platesc acolo :oops:
//LE
dar eu daca declar var id = <?php echo if(isset($_GET[id])) ...... ?> ; nu mi-o recunoste in flash? ca ma gandeam sa pun xml.load(file.php?id=+id); |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Mar 28, 2008 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu cred ca iti ia asa ceva, ar insemna sa interpretezi actionscript-ul prin php, si AS e compilat din cate stiu eu. Poti incerca sa pasezi id-ul prin FlashVars. |
|
| Sus |
|
Weedkid
Data înscrierii: 14/Ian/2007
Locație: Brasov
|
| Trimis: Vin Mar 28, 2008 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
saitek a scris: dar eu daca declar var id = <?php echo if(isset($_GET[id])) ...... ?> ; nu mi-o recunoste in flash? ca ma gandeam sa pun xml.load(file.php?id=+id);
lol, nu
mai este o metoda pe care am uitat-o sa o specific: poti prin flash vars - http://www.permadi.com/tutorial/flashVars/ asta e mult mai usoara
cat despre linkul ala.. sorry, am cautat repede pe google si nu m-am uitat daca e free sau nu. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|