|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
asavin
Data înscrierii: 23/Noi/2005
Locație: Galati
|
| Trimis: Joi Mar 27, 2008 3:31 pm Titlul subiectului: Problema salvare EXCEL |
|
|
Saluatre!
Am o aplicatie in PPH care genereaza un raport in EXCEL. Acest raport este initial uploadat, se lucreaza in el si cand se salveaza ar trebui sa salveze din locatia din care a fost deschis (locatia din eroarea de mai jos intr-un folder mapat pe server). In momentul in care apelez functia de salvare mi se returneaza o eroare de excel :
Cod:
Fatal error: Uncaught exception 'com_exception' with message '<b>Source:</b> Microsoft Office Excel<br/><b>Description:</b> Microsoft Office Excel cannot access the file 'Z:'. There are several possible reasons: • The file name or path does not exist. • The file is being used by another program. • The workbook you are trying to save has the same name as a currently open workbook.' in D:\WWWSites\BarcodeCustomSoftwarev1.3\includes\export.savedata.inc.php:149 Stack trace: #0 D:\WWWSites\BarcodeCustomSoftwarev1.3\includes\export.savedata.inc.php(149): variant->SaveAs('Z:\template_fil...') #1 {main} thrown in D:\WWWSites\BarcodeCustomSoftwarev1.3\includes\export.savedata.inc.php on line 149
A mai avut cineva experiente de genul .. sau cineva care stie ?
Alex |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Joi Mar 27, 2008 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aveai cumva .xls-ul deschis si in Excel in momentul in care ai rulat scriptul? Dupa eroare care ai postat-o mie asa imi suna. |
|
| Sus |
|
asavin
Data înscrierii: 23/Noi/2005
Locație: Galati
|
| Trimis: Joi Mar 27, 2008 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai nu aveam cum sa il am deschis ... eu il creez in momentul ala ... uploadez un alt excel pe care il modific si apoi creez unul nou cu o alta denumire ... practic adauga data si timpul cand a fost salvat. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|