Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

text formatat in BD
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Amazing Science

Data înscrierii: 15/Oct/2006

Trimis: Joi Mar 27, 2008 2:00 am    Titlul subiectului: text formatat in BD  

salut!

am facut un site in php, care are in spate o baza de date mysql. exista unele sectiuni unde trebuie afisate prezentari ale unor zone geografice. intrebarea mea este... cum ar trebui sa definesc in baza de date tabela in care tin aceste prezentari, astfel incat sa se stocheze textul formatat (bold, italic, alineate, etc)?

as vrea sa pot lua cu copy din documentele cu prezentari si sa le pun in baza de date, iar apoi in site sa fie afisate conform formatarii initiale.

multumesc anticipat.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Mar 27, 2008 9:50 am    Titlul subiectului:  

Poti sa le tii in campuri de tip longtext, si sa folosesti ca si intermediar un editor web WYSIWYG (ca de exemplu fckeditor) care iti permite sa faci copy-paste din Word si sa iti pastreze formatarea. Sporuri.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1