Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cod javascript
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bobby

Data înscrierii: 24/Oct/2004

Trimis: Mar Noi 02, 2004 7:13 pm    Titlul subiectului: Cod javascript  

Am un site care se ocupa de un campionat de FIFA online.

Vreau sa fac un javascrip care sa il pun pe alt site care sa ia de pe www.diviziafifa.tk diverse date (clasament etc)

stiti cum se poate face?

ma poate ajuta cineva pls
eu nu stiu inca deloc javascript

pls fac orice
cine ma poate ajuta
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mar Noi 02, 2004 7:51 pm    Titlul subiectului:  

Recomand sa vezi intai cum se face un "Hello world!" script cu JavaScript. Apoi ceva mai complicat. Apoi poate te-apuci de FIFA online.
:wink:
Sus  
mihnea sim

Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria

Trimis: Mar Noi 02, 2004 8:07 pm    Titlul subiectului:  

e incredibil de simplu, si nici nu cred ca tb sa te complici cu Js. Pur si simplu folosesti un
Cod: <iframe src="http://www.diviziafifa.tk/script" width=x height=y scrolling=0 border=0></iframe>
Iar apoi creezi fisierul script dupa bunul plac. E un fel de "include" iframe-ul asta .. Daca nu te poti folosi de ce ti-am zis, mai intreaba ca gasim noi o metoda
Sus  
un_guru

Data înscrierii: 25/Iul/2004
Locație: Miecurea Ciuc

Trimis: Mar Noi 02, 2004 8:13 pm    Titlul subiectului:  

vrei sa faci un script care extrage informatii de pe o pagina si le afiseaza pe alta? poti sa-l faci cu js, insa iti recomand php. vezi pe forum e un articol despre extragerea cursului bnr. Exact asa va lucra si scriptul tau, numai datele vor fi altele.
bafta
Sus  
bobby

Data înscrierii: 24/Oct/2004

Trimis: Mie Noi 03, 2004 9:36 am    Titlul subiectului:  

si dimensiunile lui vor fi ca unui banner?
Sus  
mihnea sim

Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria

Trimis: Mie Noi 03, 2004 3:30 pm    Titlul subiectului:  

daca te referi la iframe-ul meu, poate fi oricat specifici la width si height. Poate sa fie cat un 1cm patrat, poate sa fie cat o fereastra de browser. De asemenea poti umbla si la ceilalti parametri, border si scrolling dupa bunul plac. Si sa fii atent ca e ca un fel de pagina separata, adica nu prea poti sa trimiti spre pagina care "gazduieste" iframeul .. metaforic, e ca o "fereastra" spre un alt site.. try it!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1