|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Mie Mar 26, 2008 11:28 am Titlul subiectului: Caut coleg web developer |
|
|
Salut,
Firma la care lucrez este de cateva luni in cautarea unei persoane pentru intretinerea/dezvoltarea/intretinerea aplicatiilor noastre web-based, inter/intranet. Pentru ca managementul nu a fost multumit de candidatii gasiti pe ejobs, m-am oferit sa imi caut eu colegul pe aici pe forum. Asa ca...
Lucruri obligatorii:
- trebuie sa fie un fel de one man show, adica sa stie cam din toate: (X)HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL, XML, cu accent pe PHP. Am spus one man show, insa... felul in care vom imparti sarcinile dupa angajare ramane de discutat laolalta cu managementul firmei.
- Daca cumva lucrezi in Dreamweaver sa stii cum sa il configurezi sa nu puna linii noi intre liniile actuale de cod
- filter input, escape output, sau pentru cei care nu cunosc sintagma, sa faca cel putin cele doua de mai jos:
- sa foloseasca mysql_real_escape_string sau functii asemanatoare in momentul in care insereaza ceva in DB.
- sa nu scrie in viata lui:
Cod:
echo $_GET['variabila'];
// ci asa:
echo htmlentities($_GET['variabila'], ENT_QUOTES, $charset);
Lucruri optionale dar care aduc bile albe:
- sa stie sa foloseasca o clasa. Daca mai stie sa le si scrie e si mai bine, dar depinde cum masoara fiecare aceste cunostinte.
- sa fi lucrat cu un framework, gen CodeIgniter, CakePHP, Zend Framework, etc.
- Flash, ActionScript
- Photoshop si ceva bun gust
Alte observatii:
Trebuie sa fiti dispusi sa semnati un contract cu firma pe o perioada de cel putin 1 an.
Ce se ofera:
- Carte de munca
- Atmosfera relaxata
- Nu faceti site-uri pe banda rulanta, ci dezvoltati si intretineti cateva, le vedeti cum cresc si se maturizeaza.
- Pachetul salarial este decent, proportional cu cunostintele
- Sediul este fff aproape de Piata Universitatii
Cine este interesat, sa imi lase un mesaj privat in care sa precizati:
- in ce masura stapaniti cunostintele obligatorii de mai sus.
- in ce masura cele optionale
- de cat timp v-ati apucat de web development
- daca aveti un CV la ejobs/bestjobs/etc, postati un link
- link-uri spre site personal/portofoliu/site-uri create
Detalii despre firma dau doar daca consider ca sunteti OK pentru un interviu.
Daca sunt mai multi s-ar putea sa propun un test. Daca totul merge OK pana aici, programam un interviu, daca si asta merge OK va urma o perioada de proba, platita. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Mar 26, 2008 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
1500-2000 euro pe luna ?
Ca genul "one-man-show" sunt pretiosi. |
|
| Sus |
|
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Mie Mar 26, 2008 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| :) N-am spus ca trebuie sa fie expert in toate, trebuie sa stie din toate, putin mai mult insa in ceea ce priveste PHP. Oricum, pe forumul asta cam asa e toata lumea. Majoritatea fac si client-side si server-side si schema bazei de date. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Mar 26, 2008 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amenthes a scris: :) N-am spus ca trebuie sa fie expert in toate, trebuie sa stie din toate, putin mai mult insa in ceea ce priveste PHP. Oricum, pe forumul asta cam asa e toata lumea. Majoritatea fac si client-side si server-side si schema bazei de date.
Si design si SEO si isi configureaza serverul si se joaca de-a testerii. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|