Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Listare pdf vs CSS,XHTML
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
UnTip

Data înscrierii: 03/Mai/2007

Trimis: Mie Mar 26, 2008 9:37 am    Titlul subiectului: Listare pdf vs CSS,XHTML  

am de facut o polita de asigurare, de fapt 4 polite pe foaie, sunt destul de complicate ca si mod de asezare, tabelare ,fonturi , watermark-uri ,etc

in cazul in care cunosteti niste librarii pdf (no fpdf, pt ca e old si nu are necesarul) eventual niste sfaturi in legatura cu XHTML-ul, daca le-as face asa.... ce probleme ar putea aparea?, trebuei sa mentionez ca politele vor fi printate pe niste machete deja stabilite (foi pre-printate), eu trebuind sa ma incadrez cu polita in locul respectiv, pe o foaie A4, ce se intampla la diferite rezolutii? cam cat ar trebui sa pun de exemplu un container in body, ca sa mi se incadreze in foaia A4 si politele sa fie in acelasi loc mereu, indiferent de rezolutie si imprimanta
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Mar 26, 2008 11:20 am    Titlul subiectului:  

eu am facut facturi si chitante cu fpdf nu vad de ce nu ar merge si polite?

bine mi-au mai trebuit niste clase aditionale pentru fonturi si poze dar tot de la ei le-am luat...
Sus  
UnTip

Data înscrierii: 03/Mai/2007

Trimis: Mie Mar 26, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului:  

am reusit in cele din urma ceva cu fpdf-ul insa e munca de salahor
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1