Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Caut job ca programator/designer flash
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
papu123

Data înscrierii: 04/Apr/2007

Trimis: Lun Mar 24, 2008 3:28 am    Titlul subiectului: Caut job ca programator/designer flash  

Caut job ca programator/designer flash.

webdesign-flash.ro
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Mar 24, 2008 6:00 am    Titlul subiectului:  

1) tu te-ai uitat pe pagina respectiva ?
vad undeva doi de www. ...

2) mai vad "portofolio", care in romana se scrie si se citeste "portofoliu"

3) e un site flash pentru niste link-uri (adica trebuie sa se deschida in new window prin popup, si personal mie nu-mi place asta) care putea foarte bine sa fie facut in html ... nu e nevoie de flash pentru asa ceva.

In opinia mea, datorita celor 3 chestii de mai sus, eu nu te-as angaja si nici macar nu te-as chema la interviu.
Ti-am zis astea ca sa repari greselile, ca sa ai sanse mai mari sa fii bagat in seama.
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Lun Mar 24, 2008 7:15 am    Titlul subiectului:  

Ai cateva site-uri frumoase la portofolio,dar oricum cam toate au probleme MARI la combinatia de fonturi, oricum banuiesc ca ai ceva talent,si puteai sa faci ceva mult mai BUN pentru TINE, si dupa cum a spus si piry,nu trebuia sa faci pagina in flash pentru niste links,oricum la design nu ma prea bag, ca nu sunt designer si nici nu am un talent deosebit la design, dar sincer si eu faceam ceva mult mai bun pe partea de design la pagina mea personala, ceea ce vreau eu sa subliniez este ca, cu un asemenea site nu prea poti iesi in evidenta, chiar daca ai site-uri frumoase la portofoliu, daca intra un om si vede cum arata pagina aia, nu sta mai mult de 5 secunde pe ea, si asa ai pierdut totul.Aceleasi sfaturi ca si piry ti-leas da si eu.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Mar 24, 2008 9:39 am    Titlul subiectului:  

Ti-ai mai luat o sapuneala cand ai pus www.linkx.ro la evaluare pe un alt forum. Tot mai esti de parere ca flash-ul e viitorul? De-aia postezi pe forum-ul comunitatii PHP? :P
Sus  
papu123

Trimis: Lun Mar 24, 2008 1:06 pm    Titlul subiectului:  

Cred ca am postat unde nu trebuia:)
Situl linkx.ro lam facut acum 2 ani, intre timp am invatat multe.
NU am spus ca flash este viitorul, am spus ca lucrurile se schimba.
Oricum eu fac ce fac si chiar daca nu va vine sa credeti sunt clienti care cer situri in flash:).
Sus  
Pirahna

Trimis: Lun Mar 24, 2008 1:43 pm    Titlul subiectului:  

Fii atent ...
2advanced.com , agencynet.com ...

EI fac ce fac, compara-te cu EI, ca EI sunt cu flash-ul.
Sus  
mihaitha

Trimis: Lun Mar 24, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului:  

Nu-mi place sa fac offtopic, dar se pare ca in ultima vreme sunt obligat tot mai des sa o fac.

Ca sa iti reimprospatez memoria, iti recomand sa citesti antepenultima fraza a post-ului tau de aici si apoi sa imi comunici daca mai este de parere ca nu ai spus ca flash-ul e viitorul.

Anyway, bafta la a-ti gasi job. Iti urez numai bine (no sarcasm).
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Mar 25, 2008 7:23 pm    Titlul subiectului:  

papu123 daca tu vrei sa te angajezi ca programator/desiigner pe parte de flash ai cautat si tu in sectiunea de joburi de aici sau pe site-uri de profil de genu jobs.ro sau myjob.ro eu tot vad cereri de genu asta...

daca vrei clienti atunci puteai sa reformulezi acest mesaj, si eventual sa cauti pe site-uri de profil de genu rentacoder.com

oricum ar fi iti urez succes...
Sus  
papu123

Trimis: Mie Mar 26, 2008 12:51 am    Titlul subiectului:  

Bine baieti si eu va urez sucess in efectu de turma:), ca asa e la noi in Romania.
LOL
Sus  
Pirahna

Trimis: Mie Mar 26, 2008 4:38 am    Titlul subiectului:  

papu123 a scris: Bine baieti si eu va urez sucess in efectu de turma:), ca asa e la noi in Romania.
LOL
Mie nu mi-a placut afirmatia asta.

Niste oameni mult mai experimentati ca tine in domeniul asta si-au spus parerea, ba chiar ti-au dat si niste sfaturi pretioase si tu ce faci ?
"succes in efectul de turma, LOL"

Daca prin "efect de turma" te referi la faptul ca toti ti-am sugerat chestii si ti-am spus cat de slaba calitativ e munca ta, ar trebui sa te gandesti ca totusi avem dreptate. Sau evident poti sa fii un "renegat" si sa traiesti cu impresia ca esti cel mai bun, indiferent de ce zic altii.

:P

Nu-ti mai urez succes, ca ti-a ajuns.
Sus  
mihaitha

Trimis: Mie Mar 26, 2008 9:27 am    Titlul subiectului:  

M-am prins cine e papu123! E AdRy, care s-a apucat de flash si s-a intors din viitor! LOL.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1