Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Table 'tabel' is read only
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Danutz

Data înscrierii: 08/Iul/2004

Trimis: Mar Noi 02, 2004 6:12 am    Titlul subiectului: Table 'tabel' is read only  

Salut
Cand incerc sa introduc o informatie in baza de date primesc urmatoarea eroare Table 'tabel' is read only
nu mai suport de 1 ora ma uit ca prostu si nu imi dau seama care e problema

fisieru care creaza tabelul arata astfel:

<?php // conectarea la baza de date mysql_connect("localhost", "", "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("idilis") or die(mysql_error()); // creaza tabelul teams mysql_query("CREATE TABLE teams( id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,  PRIMARY KEY(id), team VARCHAR(30),  tag VARCHAR(10), cl VARCHAR(20), player2 VARCHAR(20), palyer3 VARCHAR(20), player4 VARCHAR(20), player5 VARCHAR(20), player6 VARCHAR(20), player7 VARCHAR(20))") or die(mysql_error()); echo "tabel creat cu succes!"; ?>

Unde e buba? ca eu unu nu imi pot da seama

Va multumesc
Sus  
cristi

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Mar Noi 02, 2004 12:03 pm    Titlul subiectului:  

Incearca comanda:

mysqladmin -u utilizator -p flush-tables

utilizator = numele de utilizator pe care il folosesti in mysql (implicit e root).
Sus  
un_guru

Data înscrierii: 25/Iul/2004
Locație: Miecurea Ciuc

Trimis: Mar Noi 02, 2004 3:47 pm    Titlul subiectului:  

in caz ca nu ai configurat special acces pentru "%" (vezi mysql_connect) utilizatorul % are acces read pentru toate bazele de date.
Incearca sa folosesti un user pentru conectare ...mysql_connect('localhost','root','') ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1