|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Adry
Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Alexandria
|
| Trimis: Lun Mar 17, 2008 8:13 pm Titlul subiectului: re : www.worldoffifa.com |
|
|
| :angel4: The new design. |
|
| Sus |
|
hunt_h_er
Data înscrierii: 14/Sep/2006
|
| Trimis: Lun Mar 17, 2008 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tot are dude..
Incearca cu un framework calumea (zend, symfony)... si ia-ti nishte carti si invata. |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Lun Mar 17, 2008 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eh ai luat skinul de la Footbal Manager si lai pus,oricum arata mai bine acuma...dar se introduce in categoria de template...mi se pare destul de aiurea sa pui un template la "analizat".. |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mar Mar 18, 2008 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Wow! Incredibil! Cel mai tare site pe care l-am vazut in viata mea! Esti un geniu omule! Esti cel mai plenipotential programator de servicii web pe care l-am intalnit!
Acum ca ti-ai primit portia de lauda (probabil de mult asteptata), poate o sa incetezi sa ne stresezi cu creatiile tale.
1. Dupa cum spunea si saitek, site-ul e un template, deci n-ar trebui pus la evaluare. Sunt curios cat ti-ar fi luat daca ar fi fost sa faci tu de la zero asa ceva.
2. Demo game nu merge (deci e incomplet deci nu ai voie sa il pui la evaluare. Din nou.). Deci singura varianta de a vedea daca imi place sau nu e sa ma inscriu. Faza la care tu imi ceri adresa de mail si id-ul de yahoo (ambele obligatorii! lol. Daca folosesc GTalk sau Skype sau AOL, nu ma pot inscrie. Discriminare. Cu cat te plateste Yahoo! ?)
3. Validarea la inscriere e praf.
http://www.worldoffifa.com/new_game.php a scris: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sites/worldoffifa.com/public_html/new_game.php on line 164
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sites/worldoffifa.com/public_html/new_game.php on line 191
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sites/worldoffifa.com/public_html/new_game.php on line 283
Pe langa asta, mesajul de eroare e scris cu rosu, pe fondul ala verde inchis, se vede tot nu. De contrast ai auzit pana acum?
4. Reclamele de la neogen se potrivesc ca nuca in perete.
5. Am intrat pe forum. Am primit un confirm: 'vreti sa intrati pe forumul worldoffifa?'. Am dat cancel. Am ramas pe forum. Trojan, anybody?
6. Copyright 2008 (c) AdRy... Inca ma bate gandul ala cu sue-me.com
7. Am intrat pe adry.ro - lol. Pe vremea cand era adry.dap.ro, multi dintre noi (myself included) ti-am dat niste sfaturi - le-ai ascultat de te-ai spart. Drept urmare iti urez succes in viata, si sa-ti pastrezi statutul de 'cel mai bun programator web de la tine de pe scara'. Vad ca esti tare mandru de acest statut.
P.S. zi-mi un serviciu web pe care il oferi. |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Mar Mar 18, 2008 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: 3. Validarea la inscriere e praf.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by http://www.worldoffifa.com/new_game.php:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sites/worldoffifa.com/public_html/new_game.php on line 164
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sites/worldoffifa.com/public_html/new_game.php on line 191
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sites/worldoffifa.com/public_html/new_game.php on line 283
--------------------------------------------------------------------------------
Am schimbat baza de date si uitasem sa scrimb si interogarile, dar acum e bine.
Citat: 5. Am intrat pe forum. Am primit un confirm: 'vreti sa intrati pe forumul worldoffifa?'. Am dat cancel. Am ramas pe forum. Trojan, anybody?
Forumul, dupa cum ati observat, este subdomeniu myforum, deci, nu cred ca este vina mea pentru comportarea lui.
Citat: 7. Am intrat pe adry.ro - lol. Pe vremea cand era adry.dap.ro, multi dintre noi (myself included) ti-am dat niste sfaturi - le-ai ascultat de te-ai spart. Drept urmare iti urez succes in viata, si sa-ti pastrezi statutul de 'cel mai bun programator web de la tine de pe scara'. Vad ca esti tare mandru de acest statut.
Reaminteste-mi ce sfaturi nu am respectat eu !? (cele cu "sa te lasi" sunt excluse)
Citat: Tot are dude..
Incearca cu un framework calumea (zend, symfony)... si ia-ti nishte carti si invata.
Poate sunt eu incepator dar nu stiu la ce referi cand ai spus de "dude".
Am cautat pe google si uite ce am gasit dulceata de dude
imagine cu dude :D |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sfaturi pe care le-ai ignorat:
1. continui sa iti expui cunostintele in diferite programe/limbaje sub forma de procente
2. inca te lauzi ca stii Total Commander 80% - lol
3. continui sa sustii ca oferi servicii web - sunt sigur ca nici macar nu stii ce e aia
4. ai C.V.-ul plin de 'date confidentiale', dar studiile nu apar pe nicaieri. Fara studii ala nu e un C.V. (FYI - ce e aia un C.V.)
5. continui sa listezi site-ul www.adry.ro in portofoliul de pe www.adry.ro (zi multumesc pentru 2 backlink-uri gratuite, nu ca le-ai merita).
Adry a scris: Poate sunt eu incepator dar nu stiu la ce referi cand ai spus de "dude".
Am cautat pe google si uite ce am gasit dulceata de dude
imagine cu dude :D Aici se presupune ca esti amuzant sau chiar nu te duce capul sa te prinzi din context? Daca zicea ca are bug-uri ne trimiteai la poze cu gandaci? |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Mar Mar 18, 2008 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
O cam dam in OFF TOPIC
Citat: 1. continui sa iti expui cunostintele in diferite programe/limbaje sub forma de procente
- Ce are ?
Citat: 2. inca te lauzi ca stii Total Commander 80% - lol
- Multe firme pun accent pe cunoasterea diferitelor programe.
Dar o sa-l sterg. :)
Citat: 3. continui sa sustii ca oferi servicii web - sunt sigur ca nici macar nu stii ce e aia
- Da. Servicii de programare si design web. Nu vad unde este greseala ?
Ce ai vrea sa scriu : "Fac site-uri", pe toata pagina ?
Citat: 4. ai C.V.-ul plin de 'date confidentiale', dar studiile nu apar pe nicaieri. Fara studii ala nu e un C.V. (FYI - ce e aia un C.V. )
Dar nu pot posta numarul de telefon pentru ca as putea primi 100 de beep-uri pe minut si devine stresant, oricum daca cineva vrea sa ma contacteze o poate face cu usurinta completand formularul de la contact sau prin email.
O sa trec si studile, asta am uitat . :idea:
Citat: 5. continui sa listezi site-ul www.adry.ro in portofoliul de pe www.adry.ro (zi multumesc pentru 2 backlink-uri gratuite, nu ca le-ai merita).
Aici chiar nu vad greseala. Eu nu pon site-urile in portofoliu pentru a primi vizitatori ci pentru a sti un eventual client ce site-uri am facut, doar asta este si scopul portofoliului.
Citat: Aici se presupune ca esti amuzant sau chiar nu te duce capul sa te prinzi din context? Daca zicea ca are bug-uri ne trimiteai la poze cu gandaci?
Am incercat sa ma amuz si eu putin... :whistle: |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Mar Mar 18, 2008 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu-mi place sa ma repet, dar in cazul tau voi face o exceptie:
Adry a scris: Citat: 1. continui sa iti expui cunostintele in diferite programe/limbaje sub forma de procente
- Ce are ?
Pentru ca in primul rand n-ai cum sa stii limbajul/programul respectiv in proportie de 100%. In al doilea rand, relativ la ce calculezi procentajul ala? Ce reprezinta acel 100% din care tu stii x% (nu mai stiu exact procentele si n-am cum sa le vad - btw, ti s-a suspendat contul lol).
Adry a scris: Citat: 3. continui sa sustii ca oferi servicii web - sunt sigur ca nici macar nu stii ce e aia
- Da. Servicii de programare si design web. Nu vad unde este greseala ?
Ce ai vrea sa scriu : "Fac site-uri", pe toata pagina ? 1. Sunt sute de firme de web-design care nu scriu nicaieri 'facem site-uri', dar nici 'oferim servicii web' atata timp cat nu fac asta.
2. definitia in engleza si cea in romana a unui serviciu web. Nu e prima oara cand te trimit la linkurile astea, se pare ca am facut-o degeaba inainte.
Adry a scris: Citat: 4. ai C.V.-ul plin de 'date confidentiale', dar studiile nu apar pe nicaieri. Fara studii ala nu e un C.V. (FYI - ce e aia un C.V. )
Dar nu pot posta numarul de telefon pentru ca as putea primi 100 de beep-uri pe minut si devine stresant, oricum daca cineva vrea sa ma contacteze o poate face cu usurinta completand formularul de la contact sau prin email.
O sa trec si studile, asta am uitat . :idea: M-ar mira sa te sune cineva, dar in caz ca 'primesti 100 de beep-uri pe zi', exista 'call barring' (blocare de apeluri). Toti providerii de telefonie mobila ofera asa ceva.
Adry a scris: Citat: 5. continui sa listezi site-ul www.adry.ro in portofoliul de pe www.adry.ro (zi multumesc pentru 2 backlink-uri gratuite, nu ca le-ai merita).
Aici chiar nu vad greseala. Eu nu pon site-urile in portofoliu pentru a primi vizitatori ci pentru a sti un eventual client ce site-uri am facut, doar asta este si scopul portofoliului. Ti-am mai spus-o si ti-o repet: daca ai un site pe care iti expui portofoliul, se cam presupune ca si site-ul in cauza e facut de tine. Ia uita-te la site-urile firmelor de web design care se respecta, cate au propriul site in portofoliu?
Adry a scris: Citat: Aici se presupune ca esti amuzant sau chiar nu te duce capul sa te prinzi din context? Daca zicea ca are bug-uri ne trimiteai la poze cu gandaci?
Am incercat sa ma amuz si eu putin... :whistle: Ai grija, de la 'amuzant' la 'penibil' nu e distanta mare.
Iti propun sa termini cu offtopic-urile, altfel risti sa ti se inchida thread-ul si sa pierzi feedback referitor la probleme care mie mi-au scapat. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Mar 18, 2008 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere nu e gresit sa-ti pui propriile site-uri la portofoliu ... dar e foarte gresit sa ai un portofoliu de 3 site-uri.
Adica uau, 3 site-uri. 3 site-uri urate.
Stii, din cauza celor ca tine, nea' AdRy, dau eu peste clienti (sau cliente) care se asteapta ca preturile mele de 3000 de ron sa scada la ... 400 de ron, sau poate chiar 30 de ron.
Iti multumesc enorm pentru risipa inutila a timpului meu pe care o provoci indirect.
Sfatul cu "lasa-te" e probabil cel mai bun sfat pe care ai sa-l primesti vreodata, si tu, fiind evident o fiinta superioara, te-ai decis sa il ignori.
Din nou felicitari pentru site-ul tau, felicitari ca poluezi internetul cu astfel de gunoaie si felicitari ca inevitabil poluezi si oamenii. |
|
| Sus |
|
icsfails
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Mar 19, 2008 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Cod:
<script type="text/javascript" src="http://www.top40.ro/js/vote.php?site_id=9276&message=Sunteti sigur ca doriti sa accesati WorldofFIFA - Forum !?"></script>
ce ti-as inchide eu topicul, doar pentru chestia asta :evil: |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Mie Mar 19, 2008 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
@icsfails, dupa cum spuneam... 'Trojan, anybody?' (nu am avut rabdarea si nervii sa ma uit in cod, dar m-am gandit ca e ceva de genul asta). Pentru cei care nu cunosc: daca intrii pe forum-ul ilustrului site in cauza si dai 'OK' la mesajul respectiv, in mod automat il votezi in top40.ro. Acest gen de script se incadreaza in definitia de 'script care da impresia utilizatorului ca urmeaza o actiune, desi de fapt el urmeaza si o alta actiune, sau numai o alta actiune', adica de 'troian'. Care e o categorie de virusi. Care e ilegala. (btw, vezi ca te-am raportat la top40.ro. Nu ca am ceva personal cu tine, am ceva personal cu genul acesta de raha... pardon, abuzuri)
@piry - nu consider ca ar fi gresit sa iti pui propriile site-uri in portofoliu, din contra, daca nu le pui pe ale tale, atunci ale cui? Ideea era sa nu pui in portofoliu site-ul care contine portofoliul. Tu ti-ai bagat piry.net in portofoliu la piry.net?
@adry - am citit si eu intr-un final discutia de care zicea la un moment dat birkoff, de pe forum-ul far-php... de mult n-am mai ras atat... Avand in vedere ca mi-ai ignorat multe sfaturi mult mai 'de bun simt', dar si mai putin constructive, probabil ca il vei ignora si pe acesta. Cu toate astea, nu ma lasa inima sa nu il spun: lasa-te, tata. Esti varza si cu atitudinea asta n-o sa te ridici niciodata mai sus de statutul asta. Eventual la cel de 'salata'. Cert e ca nu vei iesi din categoria leguminoaselor. |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Mie Mar 19, 2008 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: ...
ce ti-as inchide eu topicul, doar pentru chestia asta
Imi pare rau dar nu v-am pus sa analizati si forumul, care desigur, nu l-am facut eu.
Citat: @adry - am citit si eu intr-un final discutia de care zicea la un moment dat birkoff, de pe forum-ul far-php... de mult n-am mai ras atat... Avand in vedere ca mi-ai ignorat multe sfaturi mult mai 'de bun simt', dar si mai putin constructive, probabil ca il vei ignora si pe acesta. Cu toate astea, nu ma lasa inima sa nu il spun: lasa-te, tata. Esti varza si cu atitudinea asta n-o sa te ridici niciodata mai sus de statutul asta. Eventual la cel de 'salata'. Cert e ca nu vei iesi din categoria leguminoaselor.
Nu cred ca am ignorat sfaturile, poti vedea ca nu mai am pagina de servicii, am sters cunostintele referitoare la Total Comander si multe altele. Un singur sfat nu-l voi lua in considerare, si anume "... lasa-te ..." de aceea nu mai insistati.
Citat: Stii, din cauza celor ca tine, nea' AdRy, dau eu peste clienti (sau cliente) care se asteapta ca preturile mele de 3000 de ron sa scada la ... 400 de ron, sau poate chiar 30 de ron.
Concurenta aduce performanta.
+++Puteti inchide acest topic pentru ca vad ca s-a cam terminat analiza site-ul si o c-am dam in 'diverse'. |
|
| Sus |
|
tachyean
Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: constanta
|
| Trimis: Mie Mar 19, 2008 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
am sa comentez si eu un pic in legatura cu CV-ul tau :))
este total aiurea sa pui procentele alea la cunostinte, nu poti sa aproximezi un procent atata timp cat nu stii ce inseamna 100%
haide sa aproximam cu totii, cat level avem pe anumite "skiluri" ca, cam asa suna procentele tale
mySQL 60% - nu cred ca stii nici cat inseamna 50% din SQL da pai sa stii atata
photoshop 50% - presupun sa se vedeau procentele astea in portofoliul tau, pacat ca photoshop nu inseamna doar "Filter", "Crop" si "Image size"
dreamweaver 80% - avand in vedere ca poti face un lucru in 7 feluri esti un geniu aici, e cam 100% 80`u asta al tau :)
html 75% - aici ai fost modest, este foarte complex html`ul de altfel ...
nu am vrut sa fiu rautacios dar inainte sa faci ceva informeaza-te putin mai bine, ca sa nu ajungi in situatii de genul asta
doar un sfat. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Mie Mar 19, 2008 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mai are sens? :? |