Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

"compilare" xml de catre orice browser
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mandriva2007

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:33 am    Titlul subiectului: "compilare" xml de catre orice browser  

am un fisier xml dar cand dau click pe le afiseaza liniile cod ,problema e ca vreau sa-l vad ca o pagina web,adica intr-un fel compilat.cum se face???multumesc anticipat
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Joi Mar 20, 2008 1:03 am    Titlul subiectului:  

Daca traduci in romaneste, poate o sa intelegem si noi.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Joi Mar 20, 2008 1:13 am    Titlul subiectului:  

ok am un fiser xml care spune el ca afiseaza 2 butoane ,adik asa spun aia care l-au creat,dar eu nu va cum,dak dau click pe el imi apre o eroare.intrebarea cu ce program sau cum vad un fiser xml,adik asa prin analogie faci un program in php sati afiseze hy ,scrii liniile de cod <?php
echo "hy";
?> il salvezi ca x.php.dai dublu click siti apre mesajul hy .deci vreau cumva sa-l compilez .
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Joi Mar 20, 2008 2:50 am    Titlul subiectului:  

Citeste despre: XML, XSL, XSD, XPATH, ... sau foloseste PHP pentru a citi datele din fisierul XML si a le afisa.
Ai un pic de studiat !
Sus  
Copyright

Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mar 20, 2008 9:36 am    Titlul subiectului:  

Trebuie sa folosesti XSLT

Later.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Sâm Mar 22, 2008 12:50 am    Titlul subiectului: ok  

dar unde pot sa citesc .documentatie.ok php sal fplosesc ,dar exista o documentatie in acest sens.am citit xlm .are o structura asemantoare html ,dar difera la modul interpretarii dintre taguri de ex dak <strong>php</strong> va aparea php scris ingrosat ,in xml ceea ce e scris intre aceste taguri poate inseman altceva.si altele ,dar acum nu o sa stau sa modific fiecare linie cod din xml ca sa mil vada in html,ce dzeu,tre sa fie un program care sa faca asta .ai zis de php bine ,dar vreo documentatie ceva.nu am cerut script moca ,m-am gandit ca cunoscand aceste lucruri ma puteti ajuta .
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1