Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Caractere speciale in numele tabelei MySQL
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
scazi

Data înscrierii: 13/Sep/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Mar 18, 2008 12:12 am    Titlul subiectului: Caractere speciale in numele tabelei MySQL  

Lucrez la un CMS în care utilizatorul trebuie să aibă posibilitatea de a-și crea butoane cu nume după plac. Problema e că am o secțiune în care ce apare scris pe buton e chiar numele tabelei din MySQL. Utilizatorul vrea să aibă și posibiliatea de a folosi caracterul punct pentru butoanele pe care le crează însă văd că îmi dă "Invalid table name" când încerc să creez o tabela care să conțină punct în numele ei. Am folosit : CREATE TABLE `cuvant1. cuvant2` etc. Dar văd că nu mă ajută că scriu numele tabelei între ``. Momentan am "cârpit" problema cu un str_replace('.', '##', $nume) înainte de a crea tabela și str_replace('##', '.', $nume) înainte de a scrie numele ei pe buton. Dar aș vrea o soluție mai elegantă dacă s-ar putea.
Mulțumesc.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1