Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

mini-curs gratuit
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dodo87

Data înscrierii: 14/Mar/2008

Trimis: Sâm Mar 15, 2008 12:07 am    Titlul subiectului: mini-curs gratuit  

salut baieti. am gasit un site cu un mini-curs gratuit despre promovarea unui site si m a cam pus pe ganduri ... adica vreau sa ma apuc sa construiesc un site si ma gandeam sa intreb pe careva sa vad daca merita efortul. am deja un site din care scot ceva bani de pe bannere si dupa ce am citit mini-cursul m am gandit sa fac unul cu ajutorul caruia sa si vand ceva. oricum vreau sa va intreb pe voi ... probabil voi stiti mai multe despre promovare in vanzari. mersi mult. 8O
Sus  
razvancg

Data înscrierii: 20/Dec/2005
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Sâm Mar 15, 2008 1:04 am    Titlul subiectului:  

'am gasit un site cu un mini-curs gratuit despre promovarea' ..... poate ne spui si noua site-ul :D
Sus  
dodo87

Trimis: Sâm Mar 15, 2008 1:49 pm    Titlul subiectului:  

scuze ... :D ... www{.}succesulonline{.}com inscrieti va la mini-curs si spuneti mi ce parere aveti :)
Sus  
badtiger

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Sâm Mar 15, 2008 1:52 pm    Titlul subiectului:  

site-ul acesta m-a cucerit din prima.. cum l-am deschis cum l-am inchis :))
cu asemenea culori folosite...ochii nu mai apuca sa vada succesul
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Mar 17, 2008 9:56 am    Titlul subiectului:  

[offtopic]
aweuif uwFOPHUFIWE neriaopw PAVAWEFUIA

(asta a fost agonia ochilor mei dupa deschiderea site-ului in cauza. Ii doresc succesonline, desi daca as putea l-as pune offline).
[/offtopic]
Sus  
dodo87

Trimis: Lun Mar 17, 2008 8:52 pm    Titlul subiectului:  

nici o parere pana acum despre mini-curs???
pe mine ma intereseaza daca voi il credeti ce spune sau nu :P ... nu ma intereseaza culorile ... apropo ... i am trimis un mesaj sa si schimbe naibii culorile alea pentru voi :lol: poate isi pune acum roz bonbon cu picatele. :P :P :P
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Lun Mar 17, 2008 9:31 pm    Titlul subiectului:  

N-ai inteles ! Ceilalti au vrut sa spuna ca unul care are o pagina ca asta nu poate sa-si asigure nici macar lui succesul dar sa mai invete si pe altii !

Nu numai culorile atrag irezistibil mouse-ul spre coltul din dreapta sus al browser-ului sau mana stanga spre Alt+F4 ...
Sus  
hunt_h_er

Data înscrierii: 14/Sep/2006

Trimis: Lun Mar 17, 2008 10:15 pm    Titlul subiectului:  

hahaha.. cititi primele 10-15 randuri :lol: Merita sa iti pierzi 5 minute din viata cu asha ceva :)

Eu sper (si nu, nu vreau sa mi se ia speranta) ca este doar o gluma :lol:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1