| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
deg
Data înscrierii: 19/Noi/2007
|
| Trimis: Vin Mar 14, 2008 1:08 pm Titlul subiectului: O problema cu un script! |
|
|
Salutare tuturor! am un site pe evonet.ro care nu exista zi in care cineva, nu stiu cum... dar imi vine sa il bag de unde a venit... k imi implementeaza in toate fisierele index.html/.php un virus.. un script java... am incercat si am facut tote fisierele index.html/.php CHMOD: 444 adica sa fie doar citite.. nu scrise, nu alte chestii si tot nu merge... am schimbat parola de la site ( server ) la fel..tot nu merge... care e veriga slaba? exista vre-un script care poate implementa in alte pagini un asemenea script? le-am dat mesaj celor de la evonet... cu aceasta problema..si nimic... parca sunt muti... si nu au degete.
Deci ma poate ajuta cineva? :(
va multumesc! |
|
| Sus |
|
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Vin Mar 14, 2008 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ne poti posta scriptul acela (asta in cazul in care nu e pe 20 de pagini).
Si ce actiune are el... Sa nu fie altceva implementat automat de cei cu hostingul (cum lx.ro iti introduce un script in topul paginii sa nu fie cam acelasi lucru).
E chiar curioasa problema.. |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Vin Mar 14, 2008 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ai vreun script de upload fisiere pe host? |
|
| Sus |
|
deg
Data înscrierii: 19/Noi/2007
|
| Trimis: Vin Mar 14, 2008 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am nici-un script pt upload.. posibil sa fie bagat "fortat" de cei de la evonet pentru a mai scapa de niste userii sau clienti :evil:
oricum scriptu nu e de 20 pagini.. face legatura la un script php... ceva de genu tank.php.. am pus o imagine..sa vedeti
freeimagehosting[dot]net/uploads/eaf7a17700.jpg |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Vin Mar 14, 2008 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un rahat de iframe sa isi faca si aia vizite,vezi ca ai vreo "gaura de securitate" undeva..verifica la <form> and etc.. fa-ti o functie de escape data..si etc |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|