Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

fopen
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
fabby

Data înscrierii: 04/Mar/2004
Locație: focsani

Trimis: Dum Oct 31, 2004 12:12 pm    Titlul subiectului: fopen  

am site-ul la un free hosting, si se pare ca nu pot folosi functia fopen, frear, etc. Poate sa fie din setarile din php.ini de pe respectivul server. Eu asa cred pentru ca la mine pe calculator, scriptul imi merge fara probleme. ???
Sus  
un_guru

Data înscrierii: 25/Iul/2004
Locație: Miecurea Ciuc

Trimis: Lun Noi 01, 2004 12:50 am    Titlul subiectului:  

ce mesaje de erroare primesti?
Sus  
fabby

Data înscrierii: 04/Mar/2004
Locație: focsani

Trimis: Lun Noi 01, 2004 12:09 pm    Titlul subiectului:  

eroarea care mi-a aparut este de genu:

Warning: fopen(contor.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/lsnro/public_html/homedesign/index.php on line 6

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/lsnro/public_html/homedesign/index.php on line 7

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/lsnro/public_html/homedesign/index.php on line 8
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Noi 01, 2004 12:18 pm    Titlul subiectului:  

Ai grija in ce mod incerci sa deschizi fisierul si daca atributele fisierului iti permit asta:

Incearca sa pui la fisier atributele 777.
Sus  
un_guru

Data înscrierii: 25/Iul/2004
Locație: Miecurea Ciuc

Trimis: Lun Noi 01, 2004 12:52 pm    Titlul subiectului:  

an style="color: #000000"><?php $handler = fopen('fisier','mod'); // unde mod poate sa fie a,r,w, ...vezi manualul, e explicat destul de amanuntit. fwrite($handler, 'text'); fclose($handler); 
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1