|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
miha71184
Data înscrierii: 07/Feb/2007
Locație: brasov
|
| Trimis: Vin Mar 07, 2008 3:50 pm Titlul subiectului: codeigniter IIS |
|
|
M-am apucat si eu de curand sa vad ce e cu CodeIgniter...l-am instalat pe calc cu server APACHE usor si frumos...dar daca vorbim de IIS si CodeIgniter ?Functioneaza?cum anume trebuie configurat IIS pt a putea functiona?
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Mar 07, 2008 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu trebuie configurat nicicum. Cat timp PHP si mysql/postgresql (sau ce motor de baze de date suportat de CI folosesti) sunt vazute cum trebuie de IIS, merge fara probleme. Singurul inconvenient este ca nu te vei putea folosi de motorul de rewrite al lui apache, care iti permite sa scapi de 'index.php' din apelul controllerelor. Deci toate linkurile tale vor trebui sa fie de genul localhost/index.php/controller/method/parameters
Oricum, asta nu e o problema in faza de dezvoltare, cat timp generezi link-urile cu site_url() sau cu anchor() si configurezi CI cum trebuie.
Spor la lucru.
P.S. ma bucur ca are CI succes. Eu sunt de parere ca e cel mai accesibil, bine structurat si usor de hard-codat framework PHP. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|