Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

newsletter... to address
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Vin Mar 07, 2008 5:52 pm    Titlul subiectului: newsletter... to address  

am postat acum ceva vreme cum ca vreau sa trimit un newsletter si m-am decis sa-l trimit cu tot cu html si tot tacamul... treaba merge. Acum, mai am o intrebare...

voi cum faceti sa trimiteti astfel incat sa apara la TO numele/mail-ul celui ce a primit pentru ca eu trimit cu BCC... daca trimit cu TO va pune toate adresele intr-o lista si le vor vedea toti userii si, nu e util sau rational...

trimit mail-urile cu smtp cu phpmailer
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Mar 07, 2008 7:03 pm    Titlul subiectului:  

Le trimit pe rand. Bag set_time_limit(0) la inceput si le trimit unul cate unul. Daca sunt foarte multe si ti-e teama sa nu omori serverul, poti folosi clasa de newsletter queue a lui gaby solomon (btw, a luat locul 2/3 luna asta, bv mane!).
Sus  
vectorialpx

Trimis: Vin Mar 07, 2008 7:38 pm    Titlul subiectului:  

nope... vreau alta varianta..

nu stiu ce clasa are gaby dar am si eu ceva de genul asta insa nu vreau sa ma cert cu hosting-ul...
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Mar 16, 2008 10:32 pm    Titlul subiectului:  

hai mei, cum faceti... ziceti si alte pareri...
e oke sa trimiti intr-un for de 40 de repetari la TO 40 de oameni?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Dum Mar 16, 2008 10:51 pm    Titlul subiectului:  

le trimiti pe rand.
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Lun Mar 17, 2008 10:51 pm    Titlul subiectului:  

pai de ce nu ar fi ok ?
acum depinde la cati trimiti
Sus  
vectorialpx

Trimis: Mie Mar 19, 2008 1:31 pm    Titlul subiectului:  

pai, asta e treaba... eu initial am 800 in baza de date [care creste] si, trimit 40-50 pe ora [un cron...]. Asta inseamna un foreach { send_mail(); } si, initial am gandit sa pun in foreach-ul ala doar add->BCC-ul dar nu e oke, trebuie sa fie TO [ca sa nu fie probleme]...

o sa incerc si asa... sa vedem ca urla hosting-ul :) 10x!
Sus  
mihaitha

Trimis: Mie Mar 19, 2008 2:17 pm    Titlul subiectului:  

Eu am un site la care trimit newsletter-ul in calupuri de pana in 10000 pe ora (cam 3 pe secunda). Si pana acum n-a comentat nimeni. Cel mai bine ii intrebi pe cei de la hosting cate iti permit sa trimiti.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Mie Mar 19, 2008 2:38 pm    Titlul subiectului:  

iti dai seama ca i-am intrebat :) , nu ma aruncam sa trimit aiurea...
ei au zis de 100 pe ora... acum, nu stiu...
poate ca am mai mult "bun simt" decat trebuie :lol:

mi-e teama doar sa nu fiu acuzat de spam, cam atat, pentru ca nu "mi-ar prinde bine". Ei au o aplicatie cu care as putea sa trimit newsletter doar ca fiecare user ar trebui sa dea "un accept" cum ca vrea si, as pierde o multime de useri lenesi. So, o sa incerc asa... sa vad, daca zic ei ceva... oficial, nu incalc nimic.. [zic eu :?]
Sus  
mihaitha

Trimis: Mie Mar 19, 2008 4:46 pm    Titlul subiectului:  

Daca mesajul are continut comercial si user-ul il primeste fara a-si da acordul explicit, oricum intra in definitia de spam, indiferent cum il trimiti si cati il mai primesc. Deci mai bine le ceri acordul inainte.

100 pe ora mi se pare extrem de putin, asta inseamna unu la 36 de secunde. Tare mi-e ca ti-au zis asta numai ca sa scape de tine.
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Mie Mar 19, 2008 7:22 pm    Titlul subiectului:  

din micile cunostiinte de servere de mail pe care le am .. eu stiu ca ele sunt facute sa fie aproape nelimitate la nr de e-mailuri trimise... adica ele au oricum o lista de "asteptare" pentru ele ... numai nici sa nu trimiti 10.000 odata
Sus  
vectorialpx

Trimis: Mie Mar 19, 2008 8:36 pm    Titlul subiectului:  

Citat: Daca mesajul are continut comercial si user-ul il primeste fara a-si da acordul explicit, oricum intra in definitia de spam, indiferent cum il trimiti si cati il mai primesc. Deci mai bine le ceri acordul inainte.

deci, nu fac spam intrucat userii si-au dat acordul cand s-au inscris. Sunt useri reali ai unui portal.. apoi, se pot dezabona, nu-i bai...

Citat: 100 pe ora mi se pare extrem de putin, asta inseamna unu la 36 de secunde. Tare mi-e ca ti-au zis asta numai ca sa scape de tine.
asta e politica si, e scrisa, nu e doar pentru mine... o stiu de cand sunt la ei :)

10x!
Sus  
alex.bumbacea

Data înscrierii: 01/Aug/2006

Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:18 am    Titlul subiectului:  

Eu i-am luat la 13 pazeste ca ce server de kkt au si nu am mai avut probleme. Acum as vrea sa imi bage si suphp, dar o tot da la intors ca ce vreau eu se face si din htaccess. Ori nu a inteles omul ce vreau, ori e paralel cu it-ul.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1