Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Propunere categorie noua ..!?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
asavin

Data înscrierii: 23/Noi/2005
Locație: Galati

Trimis: Joi Mar 06, 2008 12:55 am    Titlul subiectului: Propunere categorie noua ..!?  

Salutare!

Am avut zilele astea niste probleme cu un site de "inchiriat coder" (RentACoder.com). Nu prea am rezolvat-o.

Pentru cei ca mine si cei care nu stiu prea multe despre astfel de situri, ce ar fi sa deschideti o categorie noua .. ceva de genul .. "Situri de Freelance"

Ce parere aveti ?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Joi Mar 06, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului:  

Nu am o parere deloc buna.
Sus  
asavin

Trimis: Joi Mar 06, 2008 5:07 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: Nu am o parere deloc buna.

Primessc si o explicatie sau ... doar atat ?
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Joi Mar 06, 2008 6:51 pm    Titlul subiectului:  

banuiesc ca explicatia lui piry e cam aceeasi cu a mea :)

doua puncte

va veni gigel si costel si se vor da developeri cu pretul de 50E pentru un site de 150 si vor exista foarte multi care incearca sa se afirme fara sa stie macar ce reprezinta acronimul HTML deci... va fi un offtopic total

pentru a 'simula' rentacoder poti posta la oferta_cerere si poti spune cine esti si ce servicii oferi. daca esti bun te va cauta/gasi cineva... daca nu dormi in continuare ;)
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mar 06, 2008 7:52 pm    Titlul subiectului:  

octavian, cred ca ai inteles gresit. Omul nu vrea sa se liciteze acolo sau sa se vorbeasca despre preturi. Ci doar un loc unde cei care folosesc site-uri de freelance sa schimbe pareri, opinii despre experientele lor cu astfel de site-uri.
Sus  
asavin

Trimis: Joi Mar 06, 2008 8:14 pm    Titlul subiectului:  

kyron a scris: octavian, cred ca ai inteles gresit. Omul nu vrea sa se liciteze acolo sau sa se vorbeasca despre preturi. Ci doar un loc unde cei care folosesc site-uri de freelance sa schimbe pareri, opinii despre experientele lor cu astfel de site-uri.

Multumesc Kyron. Poate m-am exprimat eu gresit dar cea ce a zis si Kyron vroiam si eu sa zic.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Joi Mar 06, 2008 8:18 pm    Titlul subiectului:  

Ar putea sa foloseasca forumul http://www.phpromania.net/forum/viewforum.php?f=18

Chiar nu vad de ce sa se faca o categorie noua pentru ... 20-30 de topicuri legate de freelancing ...

S-ar putea inlocui forumul indicat de mine cu unul "pentru Freelanceri".
Sus  
asavin

Trimis: Joi Mar 06, 2008 8:21 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: Ar putea sa foloseasca forumul http://www.phpromania.net/forum/viewforum.php?f=18

Chiar nu vad de ce sa se faca o categorie noua pentru ... 20-30 de topicuri legate de freelancing ...

S-ar putea inlocui forumul indicat de mine cu unul "pentru Freelanceri".

La ala m-am gandit si eu initial dar din cate am vazut e dedicat acelui proiect "Freelancer Network Romania"
Sus  
asavin

Trimis: Joi Mar 06, 2008 8:23 pm    Titlul subiectului:  

In care, apropo, nu s-a mai postat din septembrie 2006
Sus  
vectorialpx

Trimis: Joi Mar 06, 2008 8:52 pm    Titlul subiectului:  

da... am inteles gresit dar am un "pentru ca"... a zis piry :) o astfel de categorie exista
Sus  
asavin

Trimis: Joi Mar 06, 2008 8:58 pm    Titlul subiectului:  

octavian a scris: da... am inteles gresit dar am un "pentru ca"... a zis piry :) o astfel de categorie exista
OK ... am inteles eu gresit cand am intrat in cat resp .. acolo scrie "Proiectul FREELANCER NETWORK ROMANIA" si am crezut ca e dedicata acestui proiect
Sus  
vectorialpx

Trimis: Joi Mar 06, 2008 9:07 pm    Titlul subiectului:  

da... initial asa ar trebui dar, asa cum ai zis si tu, nu a mai postat nimeni de mult
cred ca ai vazut http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=556
Sus  
asavin

Trimis: Joi Mar 06, 2008 9:22 pm    Titlul subiectului:  

Pai atunci macar descrierea de sub numele categoriei ar putea fi schimbata (" Proiectul FREELANCER NETWORK ROMANIA") daca tot nu mai corespunde... e doar o idee ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1