|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
clubd
Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Rovinari
|
| Trimis: Mie Feb 13, 2008 11:26 am Titlul subiectului: cont suspendat - mxhost.ro - psihing |
|
|
salut,
se pare ca de la o vreme ma urmaresc ghinioanele :)
am cumparat un domeniu si hosting pe un an, mai mult pentru casuta de email...
domeniu care a fost suspendat pentru psihing care este o problema grava, dar ce vina am eu? i-am sunat si le-am spus sa rezolve problema, sa vada cine a intrat de pe ce IP si sa rezolve problema, cred ca urmele sunt foarte clare - de aceea nu-mi fac girji - la telefon mi-au spus ca tine de crima organizata, ca o sa fiu contactat... daca a mai patit cineva ceva de genul il rog sa-mi spuna la ce sa ma astept?
Multumesc |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Feb 14, 2008 1:04 am Titlul subiectului: |
|
|
:lol: crima organizata ?
:lol:
Iti zic eu ce sa faci ... in loc sa-ti pierzi timpul cu mxhost, cauta un host NORMAL, adica BUN. |
|
| Sus |
|
clubd
|
| Trimis: Joi Feb 14, 2008 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
:lol: asa o sa si fac, chiar m-au suparat cu chestia asta, ei avand toate urmele , in ticket scria ca scriptul nu a fost securizat - si la telefon imi spune ca s-a logat cu user si parola, m-am amuzat putin si am ridicat tonu...
era stresat rau cel pe care l-am sunat
sa intamplat si la alti sa se intre in ftp prin slabiciuni ale scripturilor si sa scrie tot felul de fisiere, sa se foloseasca de domeniu, dar nu se suspenda contul, aveau numarul meu, ma puteau suna... intram in ftp stergeam ce era pe acolo si gata... crima organizata cica :lol: mai sti ce surpriza imi fac astea |
|
| Sus |
|
bruzli
Data înscrierii: 17/Oct/2005
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Feb 14, 2008 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
La phising se suspenda automat contul, si este informat clientul.
Nu cred ca tine de datoria furnizorului sa-ti verifice script-urile daca sunt safe sau nu. |
|
| Sus |
|
clubd
|
| Trimis: Joi Feb 14, 2008 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi se pare normal sa ti se suspende contul, de fapt trebuie adus la cunostiinta despre ce se intampla, sters continutul acela si redeschis contul, ceea ce sa si intamplat
deranjant a fost faptul ca sa incercat invinovatirea mea, cum ca sa intrat pe baza de user si parola, nu de acces 777 la un folder! |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Feb 14, 2008 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hostingul poate sa stearga orice fisier care face ce nu trebuie, poate sa blocheze orice cont de email care trimite ce nu trebuie, dar nu are voie sa-ti suspende contul fara sa iti dea un ragaz in care sa rezolvi problema sau sa incerce ei sa o rezolve (un chown ar fi rezolvat tot) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|