| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
moonlord
Data înscrierii: 15/Iul/2007
|
| Trimis: Sâm Feb 09, 2008 2:51 pm Titlul subiectului: http://www.anuntultaugratuit.com |
|
|
Ii primul meu site de cand am inceput sa invatz php...Deci astept critici :P.
(design nu prea stiu...) |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Sâm Feb 09, 2008 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Imi place :P ,as avea o sugestie daca imi permiti,acolo pe prima pagina unde sunt afisate anunturile,sa adaugi si poza anuntului in blocul respectiv.E si valid xhtml 1.0 transitional,asa in mare imi place.Bafta in continuare :P . |
|
| Sus |
|
moonlord
|
| Trimis: Sâm Feb 09, 2008 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu am pus poza anuntului acolo pentru ca am vazut pe alte site-uri ca majoritatea nu uploadeaza poze...asa ca decat sa pun si sa apara numa: "FARA POZA" am zis ca nu are rost...o sa vad mai incolo |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Sâm Feb 09, 2008 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai si ce conteaza,pui dupa cum ai zis si tu,faci o poza,si scrii acolo Fara poza,sau ma rog,o poza care sa specifice ca anuntul respectiv nu are poza,ca si mie mi se pare destul de urat sa faci o poza si sa scrii pe ea "fara poza". |
|
| Sus |
|
moonlord
|
| Trimis: Sâm Feb 09, 2008 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok, ms pt sfat :P mai vad eu ce fac ;) |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Sâm Feb 09, 2008 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.anuntultaugratuit.com/noutati.html
error:
Cod:
Not Found
The requested URL /noutati.phptitlu=AnuntulTauGratuit+-+Noutati was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
;) |
|
| Sus |
|
moonlord
|
| Trimis: Sâm Feb 09, 2008 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| acuma merge:D |
|
| Sus |
|
moonlord
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 7:23 am Titlul subiectului: |
|
|
altcineva? :(
din astia care am vazut ca mai aduc critici si activeaza pe forum...cum ar fi:Pirahna, octavian, dechim, mihaitha, etc . :D |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma provoci ha? :P
Am vazut site-ul tau de ieri, dar cum nu am avut prea multe negative de spus te-am iertat... dar daca ma hârâi... :P
Per total arata foarte bine. Nu stiu cine ti-a facut design-ul sau de unde l-ai luat, dar imi place. E aerisit si relativ echilibrat cromatic. Eu unul insa as fi ales alta nuanta pentru sidebar, nu mi se pare ca se preteaza o nuanta de albastru atat de pala in combinatie cu portocaliul predominant.
La meniul principal scapa de bara verticala din dreapta la 'contact'. De asemenea un alt background la onmouseover ar fi fost placut estetic... Numai sublinierea textului nu mi se pare prea placuta.
Pune style si pe input-uri. Arata naspa asa, mai ales ca difera fontul si marimea lui fata de restul site-ului.
Boxul de AdSense merge pana in marginea de jos. Baga-i o spatiere acolo ca arata urat. Vezi ca poti modifica culorile cu care e afisat box-ul ala, sunt niste setari de javascript. Momentan nu prea bate cu restul site-ului, ca e pe standard.
Cand dau click pe o poza dintr-un anunt, mi-o deschide peste pagina, daca vreau sa ma intorc trebuie sa dau back. Fa-o cu un popup. Iar resize-ul la poze ai putea sa il faci in functie de proportiile imaginii originale. De exemplu aici arata aiurea. Ah, si cand generezi link-ul, fa un strtolower inainte de afisare, ca arata cam naspa cu majuscule.
Ce sa zic, in rest, GG. Avand in vedere ca e primul tau site si am observat mai multe parti facute bine decat facute prost, e un lucru imbucurator. Inseamna ca se poate.
LE: nu-ti fie frica sa afle lumea cum te cheama. I-am spus-o si lu adry (nu ca te-as compara cu el) dar copyrightul ala de jos nu inseamna nimic. Daca iti fur continutul sau designul, ma da m0onlord@yahoo.com in judecata? Pune-ti numele acolo, nu-ti fie rusine. |
|
| Sus |
|
moonlord
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
-in legatura cu adsense-u...aici ar fi o problema:D. Am bagat adsense insa eu nu vad adsense pe site :| ca si cum nu ar fi... si am dat si clear la cache. M-am gandit ca poate nu o aparut inca :-?? (am vizualizat site-u si in firefox si in IE si in opera)
-designul eu l-am facut de aia cred ca nu se prea potrivesc culorile:p
-nu am stiut ce culoare sa pun si la sidebar...m-am gandit ca o sa fie prea mult portocaliu daca pun si acolo aceeasi culoare ca in header, footer...
edit: am rezolvat cu majusculele, am facut strtolower si ucfirst, atuncia cand se adauga anuntul :)
edit2: am rezolvat si cu adsense-u... Nu il vedeam deoarece il bloca Kaspersky internet security 7 |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vezi pe kuler ce culori ti s-ar potrivi cu portocaliul. |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
O chestie care tine de usability.
Am intrat pe site-ul tau si am vrut sa vad ce oferte imobiliare gasesc.Am gasit repede categoria "Imob" in sidebar , click si am gasit o suemdenie de anunturi. Dar pe mine ma interesau cele pt. orasul Bucuresti.Deci ar fi trebuit sa citesc pagina cu pagina fiecare anunt pana ajungeam la un anunt din bucuresti ( acum ai 6 pagini , ce te faci cand ai 100 ? ).Foarte utile ar fi niste filtre.
Apoi am vazut ca exista si un formular de cautare avansata si mi-ar fi placut ca formularul sa stie ca eu "vin" din categoria "Imobiliare" ca sa nu mai caut eu prin drop-down-ul ala.De asemenea ar fi fost ok daca drop-ul cu judete s-ar fi populat in functie de ce ai in baza de date ( De ex daca ai numai anunturi din Bucuresti , Prahova si Ialomita , numai astea 3 sa apara in drop-down).Nu sunt chestii foarte complicate si chiar fac navigarea mai usoara.
In rest numai bine, chiar imi place. |
|
| Sus |
|
moonlord
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ms pt sfaturi, am facut in mare ce ai zis tu... in afara de partea cu orasele ca pentru aia ar trebui sa fac o baza de date cu toate orasele, asa ca mai bine las asa. |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
E frumusel !
Am dat click pe rand pe item-urile meniului si la "Contact" mi-a aparut :
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/anuntult/public_html/contact.php:5) in /home/anuntult/public_html/includes/header.php on line 2 |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Lun Feb 11, 2008 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. la adaugare lasa campurile completate daca exista erori - completez tot anuntul si ma trezesc ca atunci cand apas submit imi da eroare... oke, recompletez... iar imi da eroare... renunt!
2. "Price:"... cred ca in romana se numeste "Pret:" :) [daca folosesti romana, las-o sa fie romana...] altfel ajungi sa scrii "vindem big house in colentina near semafor". Altceva... nu stiu daca exista ROL si RON... acum totul se discuta in lei [si atat] - pentru cei ce stau prost cu matematica, poti sa faci o inmultire cu 10.000
3. http://www.anuntultaugratuit.com/noutati.html
"Cannot send session cache limiter - headers already sent"
vezi ca ai mai trimis header/output si in includes/header.php
edit // nu inteleg partea asta de noutati... pune ceva util sau, mai bine fara... nu pune o sectiune doar ca sa ai ceva in plus in meniu...
4. pentru SEO, pune link pe anunt - "vand caine in forma de camila" link are mult mai multa "importanta" decat un simplu text. Pe partea de SEO mai trebuie lucrat. Pune STRONG in loc de B si in loc de font-weight:bold... e indicat
acum, referitor la design... mie nu mi se pare stralucit... culorile sunt oke dar bordurile nu au eleganta si sunt "din topor"... aici e vorba si de gusturi.
Ce as face eu?
5. as renunta la bordura principala [parca ai site-ul intr-un plic... e ingradit]
6. footer-ul putea fi mai elegant... o oglinda, nu umbra aia cu gradient
7. ai ba colturi ba zone rotunjite... ori faci si meniul rectangular ori faci totul "rotunjit" [ideal..]
8. codul arata a fi tableless la inceput dar ai tabele p-acolo... daca vrei sa fi tableless, incearca sa renunti la tabele [de tot sau, sa folosesti doar acolo unde e strict nevoie...]. La casetele cu anuntul nu e musai sa a tabele.
9. cautare rapida [poate fi ceva mai estetic de atat...] si casetele cu anunturi sunt puse-n pom [oarecum...] - ai in partea dreapta o zona care pare a fi coloana de tabel... ori scoti bordura ori maresti casetele de anunt [asa ar fi mai bine] ori maresti meniul din stanga [ar arata aiurea] ori mai pui ceva in dreapta... ai spatiu nefolosit... E aerisit dar, parca e cam "curent" p-acolo...
10. "Ultimele anunturi:".. pune un padding acolo...
Ar mai fi de spus dar am treaba...
edit // la poza, nu verifica doar extensia... is dangerous!
edit2// pune si "toate judetele" la cautare
http://www.anuntultaugratuit.com/userspic/ - pentru un site de anunturi nu e indicat sa fie asa... ori pui un index ori pui un htaccess |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|