|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Adry
Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Alexandria
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 10:21 pm Titlul subiectului: www.worldoffifa.com |
|
|
WORLDOFFIFA.com
Este o noutate pe piata (cel putin eu nu mai stiu nici-unul de acest gen), imita cariera unei echipe de fotbal.
Pentru inceput utilizatorul va juca in Campionatul intern (Campionat, Cupa si SuperCupa) si in functie de locul pe care se va clasa va participa in Champions League, UEFA sau Intertoto.
Jucatorii care participa in cupele europene vor imbunatatii coeficientul campionatului din care face parte asfel din sezonul urmator va avea mai multe sau mai putine echipe in cupele europene.
Alte facilitati se gasesc pe site.
Nu am facut optimizarea pentru toate rezolutiile de aceea va rog sa intrati doar cu rezolutia 1024x768. (Acest lucru o sa-l repar in maxim o saptamana de accea sa nu-l considerati un defect)
Astept parerile voastre |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Isuse cristoase again,macar de data asta ti-a cumparat domeniu,e rupt de realitate site-ul, unele pagini au title default din dreamwawer...,nu este organizare a continutului,nu vad acolo decat niste lucruri trantie,si amestecate,si `hai ba ca am site`.Totusi e tare pustiu :lol: nu se lasa.
Parerea site:Catastrofal |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 12:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Momentan site-ul se poate vede normal doar daca folositi rezolutia 1024x768
se vede... dar prost
http://www.worldoffifa.com/european/euro%20cup/index.php [select - Group Stage]
come_on_man!... ai pus spatiu in adresa?! 8O
Citat: 2007 © AdRy
mai bine il lasai anonim... era mai bine pentru tine :)
Citat: Recomandat rezolutia 1024x768
mi-ai mai scris...
acum.. ceva critici: design aiurea [urat si distorsionat], bug-uri, -Am uitat parola- [asa si?!], cod html praf, etc, etc
Citat: <body>
</body>
</html>
</td>
wtf? 8O
so.. parerea mea: apuca-te de invatat sau lasa-te! eu as zice sa urmezi prima varianta in cazul in care iti place web-ul... daca vrei sa inveti e musai sa-ti placa!
spor!
PS: site-ul incalca unele reguli dar... sa zicem ca acceptam ca esti incepator |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| dezordonat, aproape inutil ! |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| asha e inceputul la toti..! |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Atat? E mai bine ca ultima oara :smartass:
Asa va arata profilul fiecarui utilizator care a castigat cel putin un trofeu
Asta este una din paginile ale administratorului
Aceste pagini m-i sau parut mai reusite de aceea le-am postat. |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adry tata, nu m-ai dezamagit. Cand am vazut ca ai postat inca un site la evaluare, ma asteptam sa fie varza. Si asa a fost.
Un site care nu merge in orice rezolutie (sau macar de la o anumita rezolutie in sus, pe orice rezolutie) nu merita sa iesi cu el in lume. Pune bani deoparte, ia-ti un monitor care suporta macar 1280x1024 (cea mai utilizata la ora actuala) si lucreaza pe el, optimizat pentru 1024x768.
Citat: 2007 © AdRy nu inseamna nimic. Cine e AdRy? Daca eu vreau sa iti iau continutul si sa il pun pe site-ul meu (nu ca as face-o, nu-s cretin) ce-mi faci? Ma dai in judecata? Parca si vad pe citatie: Pârâtor: AdRy.
ROFL
Adry a scris: Atat? E mai bine ca ultima oara :smartass: nu te bucura, inca nu a venit piry. Eu unul m-am plictisit sa iti atrag atentia ca esti paralel. Daca n-ai bagat la cap pana acum, nu o sa bagi niciodata. |
|
| Sus |
|
Adry
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai vreau sa adaug ca am usurat munca moderatoriilor considerabil.
Nu mai trebuie sa calculeze ei clasamentul, sa aranjeze utilizatorii in functie de punctaj si altele.
Doar scrie scorul si site-ul face restul.
Cand inscri un utilizator nou se va inscrie automat in toate cele 30 de etape.
In legatura cu rezolutia folosita. Voi face site-ul sa fie vazut pe 3 feluri de rezolutie, cele mai folosite.
Chiar acum adun informatii despre vizitatorii mei pentru a vedea care este cea mai folosita rezolutie. |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adry a scris:
Chiar acum adun informatii despre vizitatorii mei pentru a vedea care este cea mai folosita rezolutie.
:laughing3: |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Damn!... tu chiar nu vezi ca-i urat? tu crezi ca web-ul e playground for kids? 8O |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Feb 08, 2008 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
mihaitha a scris: nu te bucura, inca nu a venit piry.
Am sosit.
Run Adry, ruuuuun !!!! :lol:
Bai baiete ... tu faci site-uri la fel de bine cum femeile stiu sa deschida capota unei masini. De fapt am o vaga impresie ca ele stiu sa deschida capota unei masini mai bine decat stii tu sa faci un site.
In ce an suntem ?
La naiba, s-a facut 2008 deja. Cele mai vechi urme de CIVILIZATIE (adica nu oameni care scuipa seminte in tramvai si isi fac site-uri in paint) au aparut cam acum 6000 de ani ... poate chiar 8000. Sa nu mai vorbesc si de neandarthal.
In 6000 de ani de evolutie si in cei 18-20 de ani de existenta pe care ii ai dumneata, nu ai invatat sa vorbesti si sa scrii limba ta materna corect ?
Nu ai navigat si tu acolo 100 de site-uri la intamplare (.com sa fie) sa vezi ca arata a site-uri si nu a urme de unghii pe o piatra ?
Pai ce-ai facut domnule acolo ? Ce e boschetele ala parca scris de un agramat (la cate erori sunt, ar trebui sa iei o amenda) cu designul ala de site old-school (prin old school ma refer la vremea cand erai in clasa I si invatai alfabetul ala pe care aparent inca nu il folosesti cum trebuie) ?
Ai luat un treemenu de la domnul eyecon, ai luat o cupa si o minge de pe net, ai pus un TM la FIFA, desi nu vad nicaieri scris "FIFA este o marca inregistrata a Fédération Internationale de Football Association", ai aplicat 2 efecte in photoshop ca un pustan "cool" de 12 ani (photoshop downloadat evident, pentru ca produsele astea sunt pe gratis) si gata minunea de site.
Poate e aerul mai rarefiat la etajul 3 unde stai tu, dar nu stiu ... nu ai si tu pic de mandrie ? Un pic de bun gust ? Nu vezi ca in jurul tau exista alte sute de milioane de site-uri care comparate cu al tau sunt ca un fotomodel pe langa o femeie plina de alunite paroase ?
Adry a scris: Este o noutate pe piata (cel putin eu nu mai stiu nici-unul de acest gen), imita cariera unei echipe de fotbal.
Este o noutate pe piata cui ? Pe taraba din spatele blocului ?
Ai cautat "football manager" pe Google ?
Quber a scris: asha e inceputul la toti..!
Nu stiu cum ai inceput tu, dar eu prin 1999-2000 (la inceputurile mele) faceam site-uri mai estetice decat site-ul prezentat ... poate mai gasesc si vreun screenshot.
Adry a scris: Mai vreau sa adaug ca am usurat munca moderatoriilor considerabil.
Nu mai trebuie sa calculeze ei clasamentul, sa aranjeze utilizatorii in functie de punctaj si altele.
Doar scrie scorul si site-ul face restul.
Pai daca nu calcula clasamentul si nu se aranja singur, ce rost mai avea sa faci site-ul ? Puteai sa iei o foaie de hartie si sa desenezi 2 patratele si sa zambesti.
Adry a scris: Cand inscri un utilizator nou se va inscrie automat in toate cele 30 de etape.
Si cand inscrii 50 ?
Adry a scris: Voi face site-ul sa fie vazut pe 3 feluri de rezolutie, cele mai folosite.
1280x800, 1280x1024 si 1400x1050, nu ?
Adry a scris: Chiar acum adun informatii despre vizitatorii mei pentru a vedea care este cea mai folosita rezolutie.
Pai din cate vad ne ai numai pe noi ca vizitatori, deci poti sa pui 1280x1024 direct.
Esti norocos ca m-am certat mai devreme cu prietena si sunt extenuat ... spor in continuare la treaba, speram sa vedem din ce in ce mai multe site-uri la fel de grozave. Ai grija doar la partea legala, ca we know where you live !
mihaitha a scris: nu te bucura, inca nu a venit piry.
Acum e bucuros si gata sa inceapa un nou proiect. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|