|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 8:25 am Titlul subiectului: Atunci cand back on page sa duca pe ce pagina vreu eu |
|
|
| Atunci cand back on page sa duca pe ce pagina vreu eu ... sau sa inblochez back on page |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Si predicatul unde e? |
|
| Sus |
|
XDYNX
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| imi para rau sun cam analfabet, eu ma refer atunci cand dau pe sageata aceia din browser sau butonul din tastatura backspace pentru a ma duce la pagina care am fost si acesta vreau sa o schimb cu ce vreau eu din javascript sau sa o inblochez sa nu poate da back on page sa dea redirect pe altveva... intelegeti ce vreau sa spun? daca vreti sa ma ajutati... |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
@XDYNX, nu cred sa existe asha ceva....! ;)
Ai vazut undeva asha ceva? |
|
| Sus |
|
XDYNX
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| era ceva cu unload... |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mie Feb 06, 2008 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| singura varianta de a elimina back-ul (nu poti sa il dezactivezi, tine de browser) este practic un hack, il poti folosi dar e foarte laborios si ineficient (din punct de vedere al browserului, pentru ca acesta va reincarca pagina de fiecare data, fara sa isi ia informatia din cache). Trebuie sa folosesti metoda Cod: document.location.replace(locatie_noua) pentru link-ul care va duce la pagina de pe care utilizatorul nu are voie sa se intoarca. Astfel, browser-ul, in loc sa adauge o intrare noua in coada de pagini vizitate (browser history), va suprascrie pagina curenta cu noua valoare. Dupa cum spuneam, e foarte laborioasa, pentru ca daca vei asta pe tot site-ul, atunci toate linkurile vor trebui sa arate de forma: Cod: <a href='javascript: document.location.replace("pagina_noua")'>link</a> |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|