Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

help pls
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
manhunter

Data înscrierii: 06/Feb/2008

Trimis: Mie Feb 06, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: help pls  

Am o pagina HTML si vreau sa adaug in aceasta pagina niste informatii , cu ajutorul unui script php , de exemplu am o forma , si dupa ce o completez vreau sa mi se adauge datele intr-o pagina HTLML , pe langa ce a fost deja adaugat acolo, deci de fiecare data cand completez respectiva forma , sa se tot adauge informatiile in aceea pagina HTML ... sper ca m-am exprimat cat de cat clar :D , multumesc de ajutor !!!
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mie Feb 06, 2008 1:32 pm    Titlul subiectului:  

Nu te-ai exprimat nici macar 'cat de cat' clar. De fapt, nu te-ai exprimat clar deloc. Daca nu stii nici macar cum sa afisezi informatii intr-o pagina HTML, pune mana pe manual, asa intrebare nici macar la 'PHP Incepatori' nu are ce cauta. Ca sa nu mai spun de titlul threadului...

Deci pune mana pe invatat si revino cand ai cunostinte sensibil mai vaste decat zero.
Sus  
Newbby

Data înscrierii: 25/Ian/2008

Trimis: Mie Feb 06, 2008 1:33 pm    Titlul subiectului:  

... si ce anume nu-ti iese?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1