|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nlaur86
Data înscrierii: 04/Feb/2008
|
| Trimis: Lun Feb 04, 2008 4:24 pm Titlul subiectului: Cumpar site - caut web developer |
|
|
Am nevoie de un site complex (php& mySQL).
O scurta descriere a site-ului:
Avem 3 tipuri de utilizatori: Administrator (cel care poate face ORICE), Publisher (care poate doar sa adauge intrari in site) si user (nu e nevoie de logare pt a fi uset).
In momentul in care se intra pe site, vreau un meniu in care sa am asa: News (intrarile in news sunt facute de admin), Categorii - si fiecare categorie trecuta una sub alta, cu un tab in fatza.
Mai am nevoie de link catre un forum (pe asta il am deja), etc. Ne mai gandim pe parcurs.
Revenind la ce trebuie sa faca site, pagina vreau sa fie impartita in 3 (meniu objects stanga, objects dreapta si content - in mijloc). Pe mijloc vreau sa apara ultimele 2 articole din news, si apoi ceva text ales de mine.
Daca dau click pe categorii, imi deschide o pagina in care vad structurate pe linii/coloane toate intrarile din categorii, cu poza deasupra (poza mica).
Daca intru in una din categoriile respective, mi se deshide o alta pagina cu toate intrarile din categorie, in acelasi format: nume intrare, si poza deasupta, pe linii si coloane.
Cand dau click pe un object, se deschide o alta pagina in care este afisat un text, cu poze, filme preluate de pe youtube,, etc (vom vedea mai tarziu cum facem asta). Mi-ar placea sa facem descrierea pe mai multe pagini... Daca mai am nevoie de una cand scriu, dau pur si simplu add, si mai pot avea o pagina (mi se afiseaza jos, la finalul textului, "Pagina urmatoare".
Jos, am nevoie de evaluare a produsului (rating) si un fel de forum pe produsul respectiv. Oricine poate introduce comentarii despre produs (nu e nevoie sa fie logat). Trebuie sa am "Adauga comentariu" ca buton. Comentariile sunt afisate toate, in oricare din paginile produsului.
Cam asta ar fi partea pe care o vede utilizatorul.
Trecem la Admin:
Admin trebuie sa poata vizualiza toate comentariile, poate sterge unele din ele, etc.
Tot el poate adauga categorii si poate adauga intrari (produse).
Am nevoie de editare a intrarilor atat in cod html cat si vizual (ceva gen blogurile existente azi). De fapt, am nevoie sa fac tabele, sa scriu text de diferite marimi, sa inserez imagini (care sa se uploadeze automat intr-un folder prestabilit, sau ceva de genul asta), si trebuie sa inserez filme de pe youtube, de exemplu :).
Tot el poate sa editeze sau sa stearga inregistrari.
Acelasi lucru si cu userii. El seteaza nivelul fiecarui user (user, admin sau publisher).
Chestia cu ferestrele este ceva asemanator scriptului Joomla. Pentru texte mari, e foarte practic.
Userul de tip Publisher (sau cum i-am zis la inceput) are dreptul doar sa publice intrari in categorii deja existente. Altceva... nimic.
Aa, bineinteles, orice user trebuie sa poata sa isi modifice datele proprii.
Pe langa asta, mai am nevoie si de nishte campuri de reclame, dar despre astea vb alta data.
Aa, am uitat daca am precizat, in partea dreapta, am nevoie de un poll.
Cam asta ar fi.
Sper ca am mentionat cam toate partile mari ale site-ului.
Astept oferte de pretz.
Multumesc!
Laurentiu Neagu |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Feb 05, 2008 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Se poate sa imi trimiteti un PM cu adresa de email ?
As vrea ca oferta mea sa fie privata. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|