|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
websku
Data înscrierii: 10/Oct/2004
Locație: Rm Valcea
|
| Trimis: Mar Oct 26, 2004 5:00 am Titlul subiectului: Intrebare pentru Campuri auto-increment |
|
|
Atunci cand realizez un camp cu auto increment daca introduc o noua linie mi-o face bine dar in momentul in care sterg una din ele numarul liniei sterse se pierde.
Iar daca le sterg toate si bag din nou inca ceva atunci incepe sa numere de unde a ramas.
S-a mai intalnit cineva cu problema asta? As vrea sa stiu daca pot sa fac cumva sa fie toate liniile in ordine consecutiva chiar si atunci cand sterg una de pe la mijloc iar cand le sterg pe toate si bag ceva sa inceapa cu 1. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Oct 26, 2004 9:24 am Titlul subiectului: Autoincrementare in sql |
|
|
sql nu face o reincrementare in cazul in care se sterge una din linii ci continua de la ultimul nr ramas.
Daca vrei o ordonare anume, foloseste posibilitatile date de php, altfel ar trebui ca de fiecare data cand stergi un camp sa rescri toate campurile din bd cu numerotatia noua si e pierdere de timp si resurse... |
|
| Sus |
|
boo
Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Mar Oct 26, 2004 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite aici, subiectul tau a mai fost discutat cu cateva zile in urma:
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=1441&highlight=alter+table |