 |
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
rzv
Data înscrierii: 29/Apr/2006
Mesaje: 65
|
| Trimis: Vin Feb 01, 2008 1:29 pm Titlul subiectului: SPAM |
|
|
Salut.
Am considerat ca la aceasta rubrica se potriveste cel mai bine intebarea mea.
Am impresia ca majoritatea emilurilor pe care le trimit de la adresa office@netmarkt.ro ajung in SPAM, deoarece nu primesc raspunsuri. Imi poate zice cineva daca exista o modalitate de a afla daca emailul meu este inclus intr-o lista cu adrese de pe care s-a facut SPAM.
Ma gandesc ca acest lucru ar fi posibil deoarece am trimis o oferta mai multor companii, insa atat timp cat am obtinut emailul lor de pe propriul lor site, si oferta avea legatura cu activitatea lor, nu cred ca putea fi considerat SPAM.
Eventual, va rog sa imi trimiteti un email la adresa mentionata mai sus, si va voi trmite la radul meu un email, urmand sa imi spuneti daca acesta intra in SPAM sau nu.
Va multumesc si sper sa ma puteti ajta deoarece am nevoie mare de aceasta adresa. |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Mesaje: 1221
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Feb 01, 2008 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Definitia spam-ului (e-mail) = mesaj nesolicitat cu caracter comercial. Daca nu ai primit acordul lor sa le trimiti mail-ul respectiv, iar continutul sau e comercial (ceea ce ma gandesc ca este), atunci poti sa o invarti cum vrei, mesajul tau ESTE spam. |
|
| Sus |
|
gabysolomon
Data înscrierii: 09/Apr/2006
Mesaje: 724
Locație: Bacau
|
| Trimis: Vin Feb 01, 2008 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
e-mailul nu se practica sa fie blocat ... deobicei se marcheaza ca spam serverul de mail. Aici poti verifica daca serverul tau este marcat :
http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx |
|
| Sus |
|
rzv
Data înscrierii: 29/Apr/2006
Mesaje: 65
|
| Trimis: Lun Feb 04, 2008 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce nu am voie sa le trimit email cu caracter comercial atat timp cat emailul meu se adreseaza companiei lor, si nu incerc sa imi fac trafic pe site sau sa vand totfelul de prosti?
Cum sa obtin permisiunea lor? sa ii sun inainte? Este vorba de o oferta importanta nu de maruntisuri.
AM verificat pe site-ul http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx, acestea sunt rezultatele:
http://www.mxtoolbox.com/diagnostic.aspx?HOST=netmarkt.ro
http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx?IP=72.233.11.165
Credeti ca ar putea exista probleme? |
|
| Sus |
|
gabysolomon
Data înscrierii: 09/Apr/2006
Mesaje: 724
Locație: Bacau
|
| Trimis: Lun Feb 04, 2008 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
permisiune se obtine prin form-ul de pe site-ul tau cu Subscribe to newsletter
sau prin accept newsletter la inscrierea membrilor.
Asta e legislatia europeana in privinta mailurilor comerciale.
Daca ai sa vezi e-mailuri cu un tag de [ cerere acceptare e-mail comercial ] sa stii ca el este corect conform legii CAN-SPAM dar care e valabila doar in US, nu si in UE deci nici in romania.
Mai multe detalii pe http://www.spamlaws.com/ |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Mesaje: 1
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
| |
|