Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

magazin virtual de vanzare
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ciucaandrei

Data înscrierii: 11/Feb/2007

Trimis: Joi Ian 31, 2008 8:15 pm    Titlul subiectului: magazin virtual de vanzare  

Am facut un script pentru un site de e-commerce care sa contina filtrari , ordonari , producatori ...

situl a fost pus de cateva zile pe http://www.aparat-aer-conditionat.ro/
O sa il pun si pe un subdomeniu pentru a putea sa vedeti si adminul. Contine si optimizari pentru google. As vrea sa il mai vand (se pune un design nou si se mai fac unele schimbari dorite de cumparator) cam pe 400$. Asigur si hostingul, cumparatorul trebuie doar sa ia domeniul si sa isi completeze magazinul.
Sus  
alin4lex

Data înscrierii: 01/Iun/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Ian 31, 2008 8:48 pm    Titlul subiectului:  

omg!! oricat ar fi de prost/naspa/aiurea/nasol tot nu merita 400$
gandeste-te undeva la 600 eur pt inceput (mai ales ca asiguri si hosting)
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Feb 01, 2008 5:56 am    Titlul subiectului:  

600 e prea mult ... 400 e prea mult ...
un 250 ar fi corect. De ce ?

- codul nu pare solid
- daca a fost pus de cateva zile site-ul, ma indoiesc ca daca o sa fac o cautare pe google sau pe yahoo cu "aparate de aer conditionat" o sa apara site-ul asta in primele 5
- designul e urat
- nu imi place shopping-cart-ul ala ... si nu are plata online.
Sus  
ciucaandrei

Trimis: Vin Feb 01, 2008 4:28 pm    Titlul subiectului:  

la design nu prea ma pricep. mi se pare ca partea de design e destul de discutabila si ca cel mai bine faci ceva care sa nu deranjeze dar nici sa fie prea simplu. expertii pe design isi dau imediat seama ca situl nu e facut de designer profesionist dar situl nu e vizitat numai de designeri experti.
Sus  
hunt_h_er

Data înscrierii: 14/Sep/2006

Trimis: Vin Feb 01, 2008 7:09 pm    Titlul subiectului:  

Strici pretul pietei. Da-l la mai mult, e ok magazinul.

Daca ii faci si un design mai calumea, il poti ridica la pret..
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Sâm Feb 02, 2008 1:09 am    Titlul subiectului:  

[offtopic - ultimul]
sincer, mi-ar place sa am astfel de concurenta... asa ca, hunt_h_er, nu-ti face griji... e deja prea scump
Sus  
hunt_h_er

Trimis: Lun Feb 04, 2008 11:27 am    Titlul subiectului:  

Octavian, sunt curios.. poti sa imi arati si mie un proiect asemanator?
Sus  
vectorialpx

Trimis: Lun Feb 04, 2008 12:24 pm    Titlul subiectului:  

nu vreau sa fac anti-reclama [deja s-a suparat omul pe mine si, pe buna dreptate]
daca el gaseste cumparator, poate sa-l dea si cu 2500... bravo lui!

vrei sa-ti arat un proiect facut de mine, sau ce?
daca da atunci imi pare rau, nu pot [cel puti nu acum]...
Sus  
hunt_h_er

Trimis: Lun Feb 04, 2008 12:42 pm    Titlul subiectului:  

Ok, nu vreau sa fac pe avocatul nimanui, dar mi se pare putin ciudat modul in care i s-a oferit feedback lui ciucaandrei.
Nu stiu ce cunostinte are, cum a facut magazinul ala, dar mie mi se pare destul de ok (poate nu prea "le am" eu).

Pirahna l-a desfiintat destul de tare :) .. Eu sunt mai curios din fire si am incercat sa vad ce portofoliu are Piranha ca sa pot face o comparatie, insa n-am gasit nimic (sau mai nimic).

Deci, i-as face si lui Piranha cam aceeasi invitatie.. sa ne arate si noua un proiect asemanator (bineinteles, facut de el). In cazul in care calitatea proiectului se ridica la nivelul laudelor, atunci jos palaria...

Eu nu incerc sa creez un flame (care a fost creat.. dar e pe stinse), insa laudele personale si criticile nefondate mi se par de prost-gust.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Feb 04, 2008 12:50 pm    Titlul subiectului:  

hunt_h_er, desi incerci sa te disculpi ('nu vreau sa fac pe avocatul nimanui'), pe mine nu reusesti sa ma convingi. Daca ti se pare ok magazinul si pretul prea mic, cumpara-l si vinde-l mai departe, ca vad ca esti convins ca poti primi mai mult. Octavian si Piry i-au oferit niste argumente foarte solide (nu aici, mai multe au fost la rubrica 'Evaluare site'), iar faptul ca l-au 'desfiintat' e problema lor si a lui ciucaandrei, nu a ta. Cu ce drept vrei tu sa vezi ce au lucrat octavian si piry? Au vreo obligatie la tine? Te provoc si eu sa imi arati un site, facut de tine, de calitate la fel de indoielnica ca cel in discutie acum. De ce? Pentru ca ii iei apararea.

P.S. "Strici pretul pietei. Da-l la mai mult, e ok magazinul."...
Ar fi fost mai de bun-simt sa spui 'Strici calitatea pietei. Ofera mai bun'.

Bottom line: nu stii, nu te baga.
Sus  
hunt_h_er

Trimis: Lun Feb 04, 2008 1:37 pm    Titlul subiectului:  

Mihaitha, sa aduci critici in legatura cu un lucru e f usor, insa sa critici constructiv e greu. Eu n-am vazut decat descurajari...

In legatura cu proiectele personale.. iti promit ca zilele astea ma apuc de un magazin online si il construiesc de la zero. Apoi il fac open source daca merita.

Citat: Bottom line: nu stii, nu te baga.
Fii mai explicit, te rog. "A sti", in cazul de fata, se refera la cunostinte de php sau la abilitati sociale de a da feedback unei persoane?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Feb 04, 2008 2:11 pm    Titlul subiectului:  

hunt_h_er a scris: Fii mai explicit, te rog. "A sti", in cazul de fata, se refera la cunostinte de php sau la abilitati sociale de a da feedback unei persoane? Evident, a sti, in cazul de fata, se refera exclusiv la abilitatile sociale! De aia nu am discutat eu cat de bun/prost ar fi site-ul, pentru ca nu am reusit sa contactez departamentul de resurse umane de la firma la care lucrez, ca sa dea ei un feedback. Nu de alta, dar sunt mai calificati la asta decat mine, doar sunt pregatiti in abilitati sociale.

Get the sarcasm?...
:angry7:
Sus  
vectorialpx

Trimis: Lun Feb 04, 2008 2:23 pm    Titlul subiectului:  

n-are sens sa tinem thread-ul asta deschis - i-ar face rau lui andrei sa se mai scrie si alte "pareri" :lol:

referitor la portofoliu... am lucrari neterminate si lucrari pe care nu pot sa ti le arat... poti sa vezi www.infobytedb.ro - e site-ul pus ca si "ultimul lucrat" dar au mai fost multe alte proiecte dupa ala... lucrez pentru o firma [ca multi altii de p-aici] si nu vreau sa imi 'promovez' site-urile p-aici ;)

so.. thread closed..

edit // surpriza! [sau norocul vostru] nu sunt moderator pe aceasta sectiune...
asa ca va puteti certa pana vede cristi :lol:
Sus  
ciucaandrei

Trimis: Lun Feb 04, 2008 3:23 pm    Titlul subiectului:  

discutia asta parca a mai fost la evaluare site doar ca acum am si sustinatori:), mersi hunt_h_er. critici mi s-au adus unele dintre ele au fost fondate altele nu. asta e , chiar as vrea sa vad un proiect perfect facut .

nu stiu cata antireclama s-a facut . eu am postat aici pentru a vedea ce parere au oamenii care lucreaza pe php despre acest site si daca il vand la un pret ok. pe forumul asta cred ca sunt mai multi programatori decat oameni interesati sa cumpere scriptul.

m-am mai uitat la evaluare situri si nu prea am gasit critici constructive din partea lui Pirahna sau octavian. cred ca curiozitatea lui hunt_h_er(as vrea si eu sa vad un proiect de al vostru) e justificata. vedeti ca oamenii care posteaza situri pe aici nu prea cred ca vor sa se dea mari(cei care raspund mai ciudat se dau mari dar cine stie poate au si motive) sau sa faca reclama. moduri de a face reclama cred ca sunt mai bune decat asta. vad ca in general la evaluare site se vorbeste mult despre design cu toate ca situl asta e phpromania (defapt sunt multe care doar design au). designul e mai vizibil ce-i drept.

octavian :

Citat: nu vreau sa jignesc pe nimeni [desi, stiu ca am facut-o un pic]

gasesc mai multe mesaje de forma asta . spui ca nu vrei sa faci ceva dar totusi o faci

chestii ironice mai erau de spus dar incerc sa ma opresc
Sus  
RedPoint

Data înscrierii: 11/Ian/2006
Locație: Germania

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 6:20 pm    Titlul subiectului:  

Off-Topic:
hmm, am vazut-o/citit-o si pe asta *antireclama*
...de unde l-ati mai scos fratilor acest cuvant? Nici macar Vangelie nu-l foloseste, vai, vai vai ...a fost scoasa gramatica din orar dupa *revolutia aia pacalita*?

On-Topic:
daca doresti sa-ti vinzi shop-ul, lucreaza serios la el. In stadiul actual nu doresc sa platesc pe el nici macar 50 Euro.
...investeste 200-500 Euro in design si poate o programare adecvata sau schimba scriptul in totalitate (vezi osCommerce [gratuit], xt:Commerce sau JTL-Shop2), ulterior poti iesi cu acest site la vanzare.

Mult succes in continuare
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Pagina 1 din 1