|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
pid42
Data înscrierii: 29/Oct/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Ian 31, 2008 11:15 am Titlul subiectului: mod_rewrite si .htaccess |
|
|
Salut,
Am o problema cu mutatul unui site de pe un server pe altul. Site-ul foloseste mod_rewrite si acum functioneaza doar o parte adica: un exemplu este form-ul de unde schimb limba(post). daca sunt in www.mysite123.com/ si schimb limba in engleza url-ul arata www.mysite.com123/en/, dar daca mai incerc sa o schimb inca o data de exemplu in germana nu functioneaza. La un phpinfo() am observat ca nu trimite variabilele prin post atunci cand esti deja intr-un director virtual "/en/" in cazul de fata. Daca schimb metoda de trimitere a datelor din post in get am o variabila $_SERVER["REDIRECT_QUERY_STRING"] din care as putea apoi sa extrag apoi datele.....dar aceasta nu e o solutie fiindca ar fi prea mult de lucru sa schimb toate formurile si sa schimb metodele de preluare a datelor.
Mentionez ca pe celalalt server totul functiona bine....si am copiat toate fisiere pe noul server. Un tip care a mai facut inainte migrarea acestui site mi-a zis ca a schimbat fisierul .htaccess....dar acum nici unul dintre aceste fisiere nu functioneaza deplin(au acelasi comportament).
.htaccess_old
Action throw /partnerprogramm2/index.php
<FilesMatch "^([^.]+)$">
ForceType throw
</FilesMatch>
<FilesMatch index.php>
ForceType application/x-httpd-php
</FilesMatch>
.htaccess
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule index.php [L]
Presupun ca e o problema cu acest fisier....si eu nu stiu ce ar trebui sa ii fac.
Multumesc anticipat
Dragos |
|
| Sus |
|
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Incearca sa pui si un RewriteBase, vezi daca merge.. eu nush de ce iti face buba.. dar faptul ca ai problemele de natura Get si Post ar fi de la serverul PHP.... altceva chiar nu stiu ce sa zic.. |
|
| Sus |
|
pid42
Data înscrierii: 29/Oct/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Feb 07, 2008 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare.
Am rezolvat problema provizoriu:
Am facut downgrade la Apache de la 2.0 la 1.3 si la PHP de la 5 la 4.
Deocamdata il las asa...si cand o sa am mai mult timp o sa studiez mai bine chestia asta
Dragos |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|