|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Makko
Data înscrierii: 09/Aug/2007
|
| Trimis: Mie Ian 30, 2008 1:57 am Titlul subiectului: Select din multe tabele identice |
|
|
Am mai multe tabele cu aceeasi structura din care imi trebuie sa selectez toate inregistrarile dupa un niste criterii ... Pana aici no problem :
(SELECT * FROM tabela1 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela2 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela3 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela4 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela5 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) ORDER BY Data
ideea e ca vreau inregistrarile returnate sa fie selectate dupa data asa cum vedeti din querry-ul de mai sus ... dar ... daca am mai multe inregistrari din aceeasi zi din tabela1 si tabela5 spre exemplu , mai intai afiseaza cele din tabela1 dupa care pe cele din tabela5 chiar daca in tabela5 sunt inregistrari mai recente...
Cum as putea sa schimb querry-ul sa faca ordonarea corect fara sa pun toate inregistrarile intr-o singura tabela |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Mie Ian 30, 2008 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
SELECT * FROM (
(SELECT * FROM tabela1 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela2 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela3 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela4 WHERE (Categoria Like '%Categoria')) UNION (SELECT * FROM tabela5 WHERE (Categoria Like '%Categoria'))
) ORDER BY Data
N-am incercat, ar trebui sa mearga |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|