|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Michael
Data înscrierii: 12/Noi/2004
Locație: /home
|
| Trimis: Vin Noi 12, 2004 8:49 pm Titlul subiectului: PHP v4.3.4 si Sambar Server v6.1 pe Linux |
|
|
Buna!
Azi incercam un mic experiment: Sambar Server v6.1 si PHP v4.3.4 pe Mandrake Linux 10.0. Pe Windows folosesc foarte bine Sambar Server (tot v6.1) si PHP v4.3.9 si totul merge ca la carte, dupa ce mi-a luat cam 5 minute ca sa configurez ce era de configurat. Inainte pe Windows tot Sambar Server am folosit si mi-a placut. Acum am ceva probleme cu Apache pe Linux si am zis sa mai acord o sansa si altor servere. Asa se face ca de atunci tot ma chinui (deja a trecut o ora) si tot nu m-am prins cum sa fac ca sa mearga Sambar pe Linux cu PHP. :cry: Macar Sambar merge si pe Linux, caci am incercat. Am cautat la ei pe site si nu scrie nimic de cum as putea sa il configurez in Linux pentru a folosi PHP.
In speranta ca cineva a mai incercat aceasta varianta si a ajuns la o concluzie, astept un raspuns care sa ma scoata din incurcatura. Daca nu... Apache inapoi (oricum imi place mai mult :P).
Va multumesc. |
|
| Sus |
|
angelo
Data înscrierii: 11/Noi/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Noi 13, 2004 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Treci la apache inapoi ... chiar este cea mai buna solutie ... si iti mai dau un pont ...
fiecare distributie de linux vine cu propria solutie de server web ...
Mandrake 10 are si el incorporat un server web (apache) pe care ai posibiliteatea sa il instalezi odata cu distributia sau ulterior ... prin configurare din CPanel...
deci .. eu zic ca esti prea darnic cand dai "sanse si altor solutii pentru server web".
Succes! |
|
| Sus |
|
Michael
Data înscrierii: 12/Noi/2004
Locație: /home
|
| Trimis: Sâm Noi 13, 2004 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
angelo,
multumesc de sfaturi, desi inainte foloseam tot Apache pe MDK :P
Idea era ca m-am gandit sa vad cum este Sambar, caci pe Windows il foloseam :!: acela. Oricum am revenit la Apache ("traiasca" URPMI :P). |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|