|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Oct 26, 2004 10:03 am Titlul subiectului: Problema apache vs xp |
|
|
Salutare
Am instalat de curand un server de test pe o versiune de windows xp si toate bune, merg fara probleme, doar ca exista o problema care ma sacaie si nu imi dau seama de unde e.
Cateva lamuriri inainte
Triada apache - php -sql e instalata pe un pc cu windows xp si cu norton internet security - pc-ul este in reteaua unei firme si are adresa de ip alocata dinamic de catre rooter.
Problema este ca de pe orice pc din interiorul retelei din momentul in care dau adresa serverului in browser si pana cand afiseaza pagina trec intre 15-30 de secunde si mi se pare mult.
Am scos nis-ul, am bagat adresa fixa, am dezactivat firewalul din xp dar tot acelasi timp de incarcare il are la orice pagina ii dau sa imi afiseze.
Inainte am lucrat pe un win 98 si se incarcau paginile super rapid de pe orice pc din retea. Aveti ceva idei de unde poate sa fie buba cu timpul asta de incarcare al paginilor? |
|
| Sus |
|
angelo
Data înscrierii: 11/Noi/2004
|
| Trimis: Vin Noi 12, 2004 12:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci .. hai sa iti zic la ce concluzie am ajuns eu ...
Asta dupa ce aveam si eu o versiune mai veche a apache-ului instalat pe Windows XP ...
Problema e SP2 ... care ... impreuna cu Firewall-ul lui .. chiar si dezactivat ... blocheaza caile de intrare pe portul 80 ... e cam improriu spus ... blocheaza ...
incearca versiunea de apache 2.0.52 .. poate da rezultate ... la mine a dat ... nu mi se mai incarca paginile greoi ... si la mine mai dadea o eroare ... nu mi se afisau jpeg-urile ... :)
succes ...
daca nu merge .. iti fac si tie aceeasi sugestie .. foloseste apache2triad ...
http://apache2triad.sourceforge.net |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Vin Noi 12, 2004 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| Banuiam si eu ca e ceva de la xp da nu stiu nici acum exact... am bagat pe win2000 si acum nu mai am probleme... |
|
| Sus |
|
mpetrescu
Data înscrierii: 22/Noi/2004
|
| Trimis: Lun Noi 22, 2004 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am o problemă cu apache/php pe WinXP. Orice browser, IE6 sau mai-răsăritul Mozilla, nu-mi afișează .css-urile externe deloc sau parțial, absolut la întâmplare...
Pe linux nu există așa ceva. Aveți idee de la ce naiba o fi?
Menționez că momentan folosesc BigApache, dar am avut puse și separate cele de mai sus, dar la fel făcea... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|