Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cautare in baza de date din url
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bugsbuu

Data înscrierii: 28/Ian/2008

Trimis: Lun Ian 28, 2008 2:45 pm    Titlul subiectului: cautare in baza de date din url  

ce vreau eu sa fac sau mai exact as dori sa aflu mai degraba numele acestui altgoritm sa ma pot documenta pe net despre el. treaba e simpla ai arhiva unui ziar impartita pe ani luni zile sau un magazin on-line impartit pe categorii(vezi domo.ro de pilda) deci eu vreau daca dau pe televizoare si selectez subcategoria telecomenzi sa imi afiseze toate telecomenzile (domo.ro/Audio-Video/Televizoare/Telecomenzi) iar daca aleg o telecomanda sa imi apara /numele_firmeiproducatoare/model) adica sa am un link direct catre o subcategorie care sa imi afiseze un anumit model , sau o gama de produse. sistemul vreau sa functioneze si daca introduc o noua categorie sau o noua subcategorie
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Ian 28, 2008 3:47 pm    Titlul subiectului:  

mod_rewrite
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1