Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

ofer recompensa pt REZOLVARE
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sirbigman

Data înscrierii: 24/Apr/2006

Trimis: Lun Ian 28, 2008 7:24 am    Titlul subiectului: ofer recompensa pt REZOLVARE  

salut, am un TABLE cu 4 FIELD-URI

1 users_profile_view_log_id
2 users_profile_view_log_viewer_id
3 users_profile_view_log_owner_id
4 users_profile_view_log_time

in acest tabel doresc sa introduc informatie de genul: userul x (id numeric) de fiecare data cand va accesa o pagina (de ex acceseaza un profil de user) se va introduce in tabel id-ul celui care acceseaza pagina id-ul celui care a fost accesat si timpul (time())

doresc sa fac o listare a tuturor idurilor care au accesat acest user dar sa fie afisat doar o singura data (DISTINCT) in lista nu de 50 de ori, de ex daca el acceseaza profilul lui x de 19 ori sa imi apara in lista doar o singura data si ce e CEL MAI IMPORTANT SA FIE LISTA ORDONATA DUPA ULTIMUL USER CARE A ACCESAT PAGINA (sper sa nu va bag in ceata)

am reusit sa fac listarea dar nu reusesc sa o ordonez dupa timpul in care a accesat ultimul user pagina

Cod:
$sql = "
SELECT *, COUNT(".FIELD_USERS_PROFILE_VIEW_LOG_VIEWER_ID.")
FROM ".TABLE_USERS_PROFILE_VIEW_LOG."
WHERE ".FIELD_USERS_PROFILE_VIEW_LOG_OWNER_ID."='".$id_user_accesat."'
GROUP BY ".FIELD_USERS_PROFILE_VIEW_LOG_VIEWER_ID." HAVING COUNT(".FIELD_USERS_PROFILE_VIEW_LOG_VIEWER_ID.")>=1
LIMIT 0, 10
";

$data = mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($data)>0)
{
while ($get_data = mysql_fetch_array($data))
{
$count_user = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM ".TABLE_USERS_PROFILE_VIEW_LOG." WHERE ".FIELD_USERS_PROFILE_VIEW_LOG_OWNER_ID."='".$id_user_accesat."' AND ".FIELD_USERS_PROFILE_VIEW_LOG_VIEWER_ID."='".$get_data[1]."'"));

echo "Userul $get_data[1] a accesat de $count_user[0] ori profilul lui $get_data[2]<br />";
}

in tabel voi avea multe intrari de genul:

Cod:

users_profile_view_log_id | users_profile_view_log_viewer_id | users_profile_view_log_owner_id | users_profile_view_log_time

1       57047   12345        1201484482
2       1       12345        1201484483
3       1       12345        1201484545
4       47918   12345        1201484558
5       47918   12345        1201484582
6       1       12345        1201484600
7       57047   12345        1201484604

si imi va afisa:
Cod:
Userul 57047 a accesat de 2 ori profilul lui 12345
Userul 1 a accesat de 3 ori profilul lui 12345
Userul 47918 a accesat de 2 ori profilul lui 12345

iar ordinea corecta ar fi trebuit sa fie

Userul 1 a accesat de 3 ori profilul lui 12345
Userul 57047 a accesat de 2 ori profilul lui 12345
Userul 47918 a accesat de 2 ori profilul lui 12345

pentru ca ultima intrare in tabel este cu ultimul timp a userului 1

problema este ca nu imi afiseaza dupa ultima accesare sa zice ca userul 1 acceseaza ultimul pagina lui 12345 dar nu va fi afisat primul in lista

daca dau sa imi afiseze fiecare intrare din tabel imi afiseaza ultima intrare ordonata DESC dupa timp dar daca incerc sa afisez userul care vizualizeaza DISTINCT adica sa apara o singura data in lista imi va prelua linia unde el defapt a facut prima accesare si nu ultima, am incercat multe posibilitati daca cineva a inteles ce doresc sa fac si este dornic de un ajutor as fi recunoscator

sper sa fie cineva interesat de problema asta, merci
Sus  
icsfails

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Vin Feb 08, 2008 1:23 am    Titlul subiectului:  

Cam tarziu, dar poate mai e nevoie :D
asa ceva iti trebuie?

Cod:
mysql> select * from x;
+--------+----------+----------+---------------------+
| log_id | log_v_id | log_o_id | log_time            |
|      1 |    57047 |    12345 | 0000-00-00 00:00:00 |
|      2 |        1 |    12345 | 2008-02-08 00:59:35 |
|      3 |        1 |    12345 | 2008-02-08 01:10:31 |
|      4 |    47918 |    12345 | 2008-02-08 01:00:34 |
|      5 |    47918 |    12345 | 2008-02-08 01:00:41 |
|      6 |        1 |    12345 | 2008-02-08 01:00:52 |
|      7 |    57047 |    12345 | 2008-02-08 01:01:01 |
7 rows in set (0.00 sec)

mysql> select * from x order by log_time;
| log_id | log_v_id | log_o_id | log_time            |
|      1 |    57047 |    12345 | 0000-00-00 00:00:00 |
|      2 |        1 |    12345 | 2008-02-08 00:59:35 |
|      4 |    47918 |    12345 | 2008-02-08 01:00:34 |
|      5 |    47918 |    12345 | 2008-02-08 01:00:41 |
|      6 |        1 |    12345 | 2008-02-08 01:00:52 |
|      7 |    57047 |    12345 | 2008-02-08 01:01:01 |
|      3 |        1 |    12345 | 2008-02-08 01:10:31 |
7 rows in set (0.00 sec)

mysql> select log_id,max(log_time),log_v_id, count(*) as accesari from x where log_o_id='12345' group by log_v_id order by max(log_time) desc;
+--------+---------------------+----------+----------+
| log_id | max(log_time)       | log_v_id | accesari |
|      2 | 2008-02-08 01:10:31 |        1 |        3 |
|      1 | 2008-02-08 01:01:01 |    57047 |        2 |
|      4 | 2008-02-08 01:00:41 |    47918 |        2 |
3 rows in set (0.00 sec)

LE. eventual poti sa pui si max(log_id) ca sa iti arate id-ul ultimei accesari
Sus  
sirbigman

Trimis: Vin Feb 08, 2008 8:36 pm    Titlul subiectului:  

salut icsfails, asa este cu variabila max rezolva problema, tin sa mentionez ca esti printre cei mai buni programatori mysql si de ce nu cel mai bun de pe phpromania.net in rest sunt numai fatarnici si laudatori, cand ii pui in fata unei probleme o dau din stanga in dreapta, toate laudele pentru tine, multumesc
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Feb 08, 2008 11:04 pm    Titlul subiectului:  

[offtopic]

mysql nu e limbaj de programare, deci icsfails nu e 'programator de mysql'...
da... eu sunt unul dintre laudatori...

nume de coloana: users_profile_view_log_viewer_id
[trebuia sa pui numele_parintilor_data_nasterii_grupa_de_sange_adresa_vecinilor_id]

asta asa... ca tot ai adus niste ofense care sunt impotriva regulilor noastre
-- desi, nu stiu daca te-a jignit cineva --

happy coding!
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Sâm Feb 09, 2008 3:44 pm    Titlul subiectului:  

sirbigman a scris: salut icsfails, asa este cu variabila max rezolva problema, tin sa mentionez ca esti printre cei mai buni programatori mysql si de ce nu cel mai bun de pe phpromania.net in rest sunt numai fatarnici si laudatori, cand ii pui in fata unei probleme o dau din stanga in dreapta, toate laudele pentru tine, multumesc Subscriu la cele spuse de octavian, cu doua completari:
1. nu te obliga nimeni sa ceri ajutor aici, la fel cum nu suntem nici noi obligati sa te ajutam. Singurul motiv pentru care primesti ajutor de la cineva este pentru ca respectivul vrea si poate sa te ajute. Sa nu crezi niciodata ca ai dreptul la un raspuns, a primi un raspuns e un privilegiu pentru care ar trebui sa fi recunoscator.
2. cand suntem pusi in fata unei probleme facem tot posibilul sa o rezolvam. Ne da un sentiment de implinire si ne gadila orgoliul cand rezolvam o problema. Insa cand vine cate unul si ne intreaba tot felul de ineptii de genul 'cum afisez o valoare din php in html' sau 'cum extrag din baza de date', astea nu sunt probleme, sunt rezultatul direct al faptului ca voi sunteti prea putori sa aveti bunavointa sa cititi f****ul ala de manual!
Sus  
sirbigman

Trimis: Lun Feb 11, 2008 2:05 pm    Titlul subiectului:  

pentru octavian

octavian in primul rand nustiu de ce te simti ofensat (atins pe orgoliul tau de adevarat atot stiutor si cunoscator cu nasul pe sus, prea mare domn si distins MASTER in artele programarii) daca eu nu am specificat numele tau si am generalizat tocmai de a nu intra in polemica pentru ca, se stiu ei care sunt cei inganfati si se cred ``atot cunoscatori`` si trebuie sa mai dea si cu bata in balta

legat de teoria ta despre limbaj de programare si de cea ce sti tu, hai sa iti explic si tie poate ai fost tu invatat GRESIT dar cu ocazia asta o sa mergi sigur pe calea cea buna:

Citat:
Un limbaj de programare este o tehnică de comunicare standardizată pentru transmiterea de instrucțiuni către un computer. Un limbaj de programare are definite un set de reguli sintactice și semantice. Un limbaj dă posibilitatea programatorului să specifice cu ce fel de date va lucra computerul și ce acțiuni va executa acesta în anumite situații precizate.

MYSQL e un limbaj specific (DAR DE PROGRAMARE) cu o țintă bine definită - de obicei folosite pentru interacțiunea cu un anumit program sau sistem.

Limbaje specifice

Limbaje cu o țintă bine definită - de obicei folosite pentru interacțiunea cu un anumit program sau sistem.

* ActionScript - limbajul de scripting folosit de Macromedia Flash
* ASP (și ASP.NET) - pentru scripting web
* FoxPro
* MIVA SCRIPT
* SQL - pentru interacțiunea cu bazele de date relaționale

mai multe detalii pe wikipedia cu un link direct aici
http://ro.wikipedia.org/wiki/Limbaj_de_programare

da tu esti unu din laudatori (care initial nu bateam de loc la tine, si nu am mai schimbat nici o replica impreuna, dar uite ce sa ii faci unde e prea multa iese in evidenta) cand o sa mai imi moara si mie din ei o sa apelez la tine ca totusi e mult mai ELEGANT sa te laude cineva pentru cea ce esti si ce poti sa faci nu tu singur (ca de, daca alti nu te lauda ce sa faci si tu)

numele tabelului si campurilor le-am scris de forma aceea ca sa poata intelege oricine citeste acest topic despre ce este vorba si ce anume vor acele campuri defapt sa aiba in ele, am facut un topic foarte detaliat cu problema respectiva cu interogarea mea si cu problema, nu ma pun sa scriu eu acum codat si prescurtat ca si asa este destul de complicat (pentru LAUDATORI) sa citesti o simpla interogare

eu nu ti-am adus tie nici o ofensa atat timp cat eu nu am specificat numele tau si pe forum sunt inregistrati mii de membri, ai grija ca asa se intapla si in viata reala te bagi "unde nu iti fierbe oala" si tot asa ai sa te intrebi cand ti-o iei peste nasuc "OFENSATULE"

HAPPY LEARNING FOR YOU TO (vezi stiu si eu engleza)

pentru mihaitha

in primul rand limbajul care il folosesti si aierele care ti-le dai nu sunt deloc frumoase iar unui tip serios nu ii stau deloc bine, in special daca mai esti si moderator si trebuei sa dai un exemplu bun celorlanti, asa cum faci tu vor face si ei ca de "asa face moderatorul mihaitha" in timp ce scriam ma uitam la profilul tau si mai acum cateva zile parca erai moderator dar se pare ca cineva insfarsit ti-a dat "GRADELE" JOS, cred ca prea mult ce te-a suportat, oricum recunosc ca imi era "FRICA" sa nu mai imi iau cine stie ce BAN pe forum din cauza explicatiilor aduse unui tip mediocru si fatarnic.

acum sa "subscriu" si eu la ce am de zis ca ma sustin numai pe mine si nu ma "BAG IN SEAMA ASA AIUREA CA SUFAR DE FALA"

1. nu ma obliga nimeni si nu va obliga nimeni ca un fel de mai bine taceai din gura (FORUMUL este facut pentru a crea conversatii UTILE si cu un continut explicit, informativ, care poate invata DE BINE despre anumite probleme pe care se dezbate), singurul motiv pentru care primesc ajutor este iti spun eu domnule (care arunci cu privilegii sa raspunzi la mesaje care nici macar nu sti sa rezolv o interogare dinasta "banala" si tot trimiti lumea in manualul ala care lai si "porcit") sunt persoane in lumea asta care stiu ce este bunul simt si stiu ca a ajuta pe cineva este o fapta minunata si e rasplatita pe masura (icsfails bravo tie domnule ai dat dovada de multa seriozitate si nu a fost deloc prea tarziu oricand e binevenit un ajutor, daca ar fi si alti ca dvs. lumea nu ar mai fi atat de ipocrita si suferinda de GRANDOMANIE si SEFIE, inca o data multumesc)

2. am specificat din clipa cand am facut topicul "...am incercat multe posibilitati daca cineva a inteles ce doresc sa fac si este dornic de un ajutor as fi recunoscator", DIN START problema se pare ca nu era adresa tie si nu vroiam cu siguranta sa iti dea problema mea nici un SENTIMENT DE IMPLINIRE si nici macar sa TE GADILE LA ORGOLIU (cat de penibil poate sa sune, tu chiar te asculti cand citesti ce ai scris?), eu nu am venit la tine cu "'cum afisez o valoare din php in html'" tin sa precizez ca am vorbit cu tine la nivelul de: eu-"buna ziua, am si eu o problema am citit pe phpromania.net despre dumneavoastra si am vazut ca sunteti priceput la baze de date si programare, m-ati putea ajuta cu o problema?" raspuns guru-"spune (spune bai fraiere, cata dovada de inteligenta si buna crestere are se vede nu mai in ce comentez aici )", eu-"problema x cu link aici", guru-"select * from x group by y order by z desc", eu-"am incercat aceasta varianta propusa de dvs si nu merge", guru-"nu am timp, citeste F!@#! (porcitul) ala de manual" eu-"multumesc" asta a fost o conversatie cu GURU mihaitha, o discutie infantila si ma facut sa imi para rau ca am mai dat peste inca un STIE TOT (defapt nu stie nimic), PROST EDUCAT, NEGHIOB si adaug nu in ultimul rand TU ESTI PUTUROS, ai grija ce cuvinte folosesti inca o data si cum te adresezi tuturor persoanelor de pe acest forum ca ai sa ti-o iei sanatos de tot, nimeni nu trebuie sa iti inghite tie jignirile si insultele.

Citat:
PUTORI este pluralul lui PUTOARE

PUTOARE, putori, s.f. Miros urât, greu, neplăcut; duhoare. ♦ Epitet injurios dat unui om leneș, murdar sau imoral; p. ext. epitet dat unei femei de moravuri ușoare. Lat. putor, -is.

ATENTIE!!!

PUTOARE s. v. cocotă, curvă, femeie de stradă, prostituată, târfă.

draga mihaitha ai grija ce cuvinte folosesti si cum te adresezi mie (eu vorbesc numai de mine alti poate nu se simt jigniti pentru ca poate nu stiu semnificatia cuvantului dar ar trebui si ei sa nu se lase batjocoriti de o PUTOARE ) pentru ca tu nu iti permiti sa vorbesti cu mine cum iti vine tie la gura si nu ai nici un drept sa incerci sa imi calci in picioare mandria de a fi mai INTELEPT ca tine PUTOARE ce esti

ps: imi cer scuze adminilor, moderatorilor pentru oftopic-ul care nu a fost facut de mine, si de limbajul folosit dar merita acesti indivizi niste lectii de la alti sa le dea jos toata prostia si tampenia aia din cap, multumesc
Sus  
mihaitha

Trimis: Lun Feb 11, 2008 2:43 pm    Titlul subiectului:  

1. daca dai search pe pagina din wikipedia la care faci referire, cuvantul 'mysql' nu exista. Invata-te cand citezi ceva sa nu iti bagi comentariile in interiorul textului citat. Iti recomand sa vezi care e diferenta dintre SQL, care intr-adevar este un limbaj, si MySQL, care este un Sistem de Gestiune de Baze de Date (bazat pe SQL, dar nu acelasi lucru). Daca ar fi sa ne luam dupa analogia ta, atunci si Microsoft Access este un limbaj.

2. il inteleg perfec pe octavian daca s-a simit ofensat, si eu la randul meu m-am simtit la fel de ofensat si pe buna dreptate. Citez:
sirbigman a scris: esti printre cei mai buni programatori mysql si de ce nu cel mai bun de pe phpromania.net in rest sunt numai fatarnici si laudatori Cu aceasta fraza (in caz ca nu ti-ai dat seama) i-ai injurat pe absolut toti utilizatorii acestui forum (inclusiv administratorul si toti moderatorii si cei inscrisi de 2 minute) si i-ai facut fatarnici si laudatori.

3. nu am fost niciodata moderator, nu stiu de unde ti-a venit ideea asta. Asta este unul din momentele in care mi-as dori sa fi fost.

4. imi permit libertatea de a posta discutia nealterata pe care am avut-o cu domnul gabriel (banuiesc dupa id-ul de messenger ca asa il cheama), discutie avuta in timpul programului de lucru:
Cod:
sir4gabriel (1/30/2008 7:06:31 PM): salut am tot incercat sa ii dau de cap am luat legatura si cu alti tipi de pe phpromania.net dar nimeni nu stie o solutie la problema mea, toti zic ca e atat de simpla dar nimeni nu o poate rezolva
sir4gabriel (1/30/2008 7:07:08 PM): ti-as fi recunoscator daca m-ai putea ajuta
Oli (1/28/2008 1:04:09 PM): spune
sir4gabriel (1/28/2008 1:04:27 PM): http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=14666
sir4gabriel (1/28/2008 1:06:04 PM): listarea am facuto problema este ca doresc sa ordonez dupa ultima accesare
Oli (1/28/2008 1:06:22 PM): eu as zice sa folosesti group by
Oli (1/28/2008 1:06:35 PM): e cel mai elegant
Oli (1/28/2008 1:06:41 PM): ceva de genu:
Oli (1/28/2008 1:08:36 PM): select viewer_id, count(*) from tabela where owner_id = $id group by viewer_id order by owner_id asc, time desc
Oli (1/28/2008 1:09:28 PM): ma rog, toate campurile cu prefixu ala al tau kilometric in fata
sir4gabriel (1/28/2008 1:10:14 PM): multumesc imedait incerc
Oli (1/28/2008 1:12:31 PM): spor
sir4gabriel (1/28/2008 1:51:28 PM):  am incercat si nu merge tot nu imi afiseaza ultimul accesat , grupeaza afisarile unice dar nu le ordoneaza dupa ultima accesare el imi alege de feicare data viewer_id dar cu prima intrare time()
sir4gabriel (1/28/2008 2:28:18 PM): imi cer scuze daca sunt prea insistent, dar vreau sa va intreb daca vedeti vreo solutie la ce doresc eu sa fac?
Oli (1/28/2008 2:28:32 PM): n-am timp acum de asta
Oli (1/28/2008 2:28:37 PM): ti-am sugerat o varianta
Oli (1/28/2008 2:28:43 PM): ai manualul de mysql
Oli (1/28/2008 2:28:49 PM): citeste-l
sir4gabriel (1/28/2008 2:28:54 PM): ok multumesc
Eu zic ca nu mai are rost sa evidentiez diferentele dintre original si varianta emisa de specimenul in cauza, amintesc doar lipsa referirii la "F!@#! (porcitul) ala de manual", lipsa oricaror injurii aduse, poate am gresit doar ca nu i-am oferit individului solutia pe tava, ca deh, eram in timpul programului si doar el ma plateste, nu?

5. probabil tocmai puturosenia te-a facut sa citesti printre randuri definitia cuvantului putoare, sau te opresti inainte sa citesti varianta care ti se potriveste: "Epitet injurios dat unui om leneș, murdar sau imoral."
Tu la care din definitii te-ai referit cand m-ai facut (in mod repetat) putoare?

Imi cer scuze pentru offtopic, nu sunt genul de om care sa suporte injuriile adresate fara un temei real. Propun ban-area userului unuia dintre noi. Las la latitudinea administratorilor si a moderatorilor alegerea.
Sus  
NooK

Data înscrierii: 21/Iun/2007

Trimis: Lun Feb 11, 2008 2:50 pm    Titlul subiectului:  

Pt. domnul frustrat :
Daca tot ai gasit miraculoasa enciclopedie wikipedia ai fi avzut ca MySQL != SQL. MySQL este baza de date si punct.Therefore, there is no such thing as MySQL developers. ( stii engleza , traduci tu singur - vezi ca 'deasemeni' se scrie
too nu to ). Eventual, un programator MySQL este un nene care a codat in C++ aceasta minunata baza de date.
Sus  
mihaitha

Trimis: Lun Feb 11, 2008 2:54 pm    Titlul subiectului:  

Era sa uit, domnule fluent in engleza si romana (NOT!):
http://dexonline.ro/search.php?cuv=laudator
cred ca il confunzi cu laudaros.
N-ar strica sa iti revizuiesti si cunostintele de ortografie. Am vazut copii de clasa a 3-a care scriau mai corect.
Sus  
sirbigman

Trimis: Lun Feb 11, 2008 8:37 pm    Titlul subiectului:  

pentru mihaitha

esti genul de om care iti place sa il intorci si pe partea cealanta stiind foarte bine ca miroase, tu nu vezi ca esti penibil si din penibil dai in jalnic

lui octavian i-am explicat ce este un LIMBAJ DE PROGRAMARE si eventual tie ca nici tu nu sti ce este acela un limbaj de programare si mai susti ca si lucrezi in acest domeniu (jalnic rau de tot), pentru cunostintele tale de mare GURU atot stiutor sef maiestru in ale programarii, te rog sa nu te mai dai mare si tare ca ai stiut solutia problemei care a aduso icsfails, meritul este numai al lui

legat de mesajul care l-am interpretat nu lam scos din LOG-uri, VREA sa arate cat de NECIOPLIT esti si ca mesajul meu este acelasi din LOG-ul oferit de tine

si nu incerca sa o dregi acum ca nu tine si nici nu am de gand sa te iert pentru impertinenta ta, PUTORI inseamna PUTORI iar explicatia ai primito pe masura, limbajul si comportamentul tau sunt inacceptabile

iar de PUTUROSENIE suferi tu si de GRANDOMANIE ai sa ti-o iei tu peste cap si o sa iti aduci aminte de vorbele mele

uite sa iti arat ca esti JALNIC incerci sa pari cea ce nu esti tind deja sa cred ca esti altceva dar te voi lasa pe tine sa te gandesti la ce ma refer asa iti voi pune imaginatia la lucru

ATRAGI ATENTIA UNUIA SI ALTUIA precum tu ai fi cel care nu greseste niciodata si ca esti profesor de limba romana, dar tu nu esti decat penibil si jalnic, incerci a iesi in evidenta cu replici de genul "N-ar strica sa iti revizuiesti si cunostintele de ortografie. Am vazut copii de clasa a 3-a care scriau mai corect", l-ai atacat si pe NooK care a incercat sa iti explice inca o data si el cea ce tu nu sti dar poate intr-o zi vei rezolva acest mister si anume ca programator mysql este acea persoana care programeaza acel limbaj (repet nu vreau sa intru in polemica explicatia este mai sus cu multe detalii), este acelasi lucru ca si cum ai zice ca tu esti un INCULT si fatarnic si te crezi mare profesor in al limbii romane

mai citeste odata aceasta fraza "Las la latitudinea administratorilor si a moderatorilor alegerea." acum hai sa te comentez si eu pe tine NU CA IMI PLACE ASTA dar pentru ca O MERITI, pai tu ditamai GURU si SEF al SEFILOR, VESTIT PROFESOR IN ARTA LIMBILOR pentru informatia ta:

Citat:
LATITÚDINE, latitudini, s.f. 1. Distanța unghiulară a unui punct de pe glob față de ecuator, măsurată pe meridianul care trece prin acel punct și exprimată în grade, minute și secunde. 2. Fig. Libertate de acțiune, posibilitate de a acționa după voie. – Din fr. latitude, lat. latitudo, -inis.

alta data nu mai incerca sa faci pe DESTEPTUL ca nu devi decat ipocrit si lumea niciodata nu o sa te placa

ps: imi cer scuze in primul rand MIE ca ma COBOR la mintea lui aia mica, imi cer scuze pentru acest mare offtopic la care sa ajuns, dar tin sa mentionez ca eu nu am intentionat acest lucru si din cauza unor persoane care se cred BURICUL targului si gradul de nesimtitre este NELIMITAT, pe forum este nevoie de accea atmosfera de prietenie si buna dispunere care sa ti-o poata oferi un individ POATE superior in cunostintele legate de un anumit subiect si daca poate si doreste sa ajute cu o solutie DAR IN NICI UN CAZ CU UN SCANDAL, multumesc
Sus  
mihaitha

Trimis: Mar Feb 12, 2008 10:01 am    Titlul subiectului:  

O sa inchei aici acest flame si imi cer scuze de la admin pentru cuvintele ce ti le voi adresa. Nu pentru ca te-as jigni, ca nu o fac, doar spun adevarul, insa voi afecta in mod negativ imaginea acestui forum.

Copile, esti prea imbecil sa vezi mai departe de propriul tau nas, care e probabil organul din corpul tau care depune cea mai mare cantitate de efort intelectual.

In primul rand, nook nu mi s-a adresat, ti s-a adresat tie, atragandu-ti atentia ca nu stii ce e ala un limbaj de programare si ca nu stii engleza, desi te lauzi ca ai sti.

In al doilea rand, nu vad cu ce l-am jignit pe nook. S-a exprimat corect, cu exceptia unei (1!!!) permutari de litere pe care probabil o atribui faptului ca nu vedea bine monitorul printre lacrimile de ras, la vederea ineptiilor tale.

In al treilea rand, "latitudine" in contextul in care l-am folosit eu ia a doua varianta din explicatia data de tine, si anume "libertate de actiune, posibilitate de a actiona dupa voie". Data viitoare cand incerci sa ma contrazici, ai grija sa vii cu argumente care nu ma sustin (daca poti).

In al patrulea si ultmul rand, daca nu vrei sa te dau in judecata pentru calomnie, fa bine si nu imi mai baga vorbe in gura. Prima abatere a fost discutia pe care am avut-o pe messenger. A doua este urmatoarea:
sirbigman a scris: te rog sa nu te mai dai mare si tare ca ai stiut solutia problemei care a aduso icsfails, meritul este numai al lui Imi spui si mie unde m-am laudat ca am stiut solutia? Si a treia abatere este atitudiniea ta generala pe acest forum, sa nu uitam ca de la al doilea mesaj ma injuri incontinuu, intai indirect si apoi tot mai direct. Reamintesc administratorului (desi nu cred ca e cazul) ca insultarea unui alt membru al forum-ului este o incalcare a regulilor.

Daca vrei sa mentii "acea atmosfera de prietenie si buna dispunere (?)" ar trebui sa incepi prin a nu insulta pe toti cei care nu te-au ajutat. Iti reamintesc, ajutorul primit e un privilegiu, nu un drept. Vrei sa iti rezolv problemele cand vrei tu? Nici o problema, facem contract si platesti.

Am incheiat. Rog administratorul sa ia atitudine.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1