Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Caut Web Developer pentru colaborare de lunga durata
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mariuspa

Data înscrierii: 14/Mar/2005

Trimis: Joi Ian 24, 2008 2:05 am    Titlul subiectului: Caut Web Developer pentru colaborare de lunga durata  

Caut o persoana pentru o colaborare de lunga durata cu o firma de web design din Statele Unite.

Candidatul ideal trebuie sa fie disponibil pe Yahoo, de preferinta intre 12:00 AM si 4:00 AM ora Romaniei.

Cerinte obligatorii:
-cunostinte solide de PHP/MySQL, HTML/CSS

Constituie avantaj:
-deisgn grafic (Adobe Photoshop/Illustrator), Flash, AJAX, cPanel/WHM, Plesk, programare .NET
-experienta in lucrul cu aplicatii cum ar fi Joomla, Wordpress, osCommerce, aMember, phpBB, vBulletin
-cunostinte de limba engleza

Daca sunteti interesat, va rog raspundeti cu detalii despre experienta anterioara (eventual portofoliu) si salariul pe care il doriti, in USD/ora.
Ma puteti contacta pe forum, pe Yahoo la mrs_pana sau pe mail mariusrac@gmail.com
Astept cu interes raspunsurile voastre!

Cu stima,
Marius Panaitescu
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1