Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Smarty si un include mai destept
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
PCPbSlack

Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti

Trimis: Lun Oct 18, 2004 10:37 am    Titlul subiectului: Smarty si un include mai destept  

Sunt incepator in ceea ce priveste Smarty si poate problema mea poate parea stupida, insa incercarea moarte n-are.

Sa presupunem ca avem:

home.tpl
an style="color: #000000"><?php {include file="header.tpl"} {$continut} {include file="footer.tpl"} 

Intrebarea mea este: in template engine-ul folosit de catre cei de la 4homepages.de, mai exact in 4imagesGallery, (din cate am inteles este home made) {include file="header.tpl"} este inlocuit cu {header}. Este vreo posibilitate de a face acest lucru si in Smarty.

Mentionez ca nu ma deranjeaza catusi de putin forma actuala, insa parca totusi ar arata mai bine. :wink:

Merci mult.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1