Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Irc Bot
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alexmart

Data înscrierii: 22/Apr/2003
Locație: Craiova

Trimis: Mar Apr 22, 2003 11:20 pm    Titlul subiectului: Irc Bot  

Eu am facut un bot pentru irc cu destul de multe optiuni, care nu foloseste alteceva decat php. Cei interesati sa ma contacteze
Sus  
cristi

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Mie Apr 23, 2003 11:02 am    Titlul subiectului:  

Daca esti interesat se poate posta in sectiunea Proiecte a site-ului cu mai multe detalii si poate cu codul sursa... sau macar o parte :).
Sus  
alexmart

Data înscrierii: 22/Apr/2003
Locație: Craiova

Trimis: Mie Apr 23, 2003 4:27 pm    Titlul subiectului:  

Atunci o sa poata fiecare sa isi aduca contributia la el ? Ma mai gandesc la propunerea ta . Multumesc
Sus  
Wizard

Data înscrierii: 01/Iul/2004

Trimis: Joi Iul 01, 2004 8:07 pm    Titlul subiectului:  

Mai mult ca sa ma distrez am scris si eu un fel de bot IRC care e si client in acelasi timp, cu interfata grafica GTK. Inca mai lucrez la niste functii mai avansate, si interfata grafica trebuie si ea prelucrata, fiindca arata "deosebit". Si ma gandeam sa folosesc un db abstraction layer.

Momentan, botuletzul foloseste mysql, dar ma gandeam sa-l portez pe sqlite. Plusuri: nu trebuie sa rulezi server mysql ca sa retii datele, programelul devine mai independent, minusuri: in principiu mai mult scriu decat citesc baza de date si s-ar putea sa se sufoce sqlite.

Daca are cineva experienta cu multe query-uri de scriere executate in timp scurt pe sqlite, il rog sa-mi spuna si mie.

Alexmart, spune-mi te rog, ce functii implementeaza bot-ul tau? Al meu raspunde la cateva comenzi de baza gen remember user, page user, mail user, un message board destul de primitiv si inca vreo 2 chestii de care nici eu nu sunt sigur daca sunt utile. Toate aste astea sunt extrem de instabile si predispuse la schimbare constanta. Cred ca e la ani lumina distanta de un "stable release".
Cum ziceam, l-am facut in joaca, cu scopul de a intelege protocolul IRC, dar daca cineva ii gaseste vreo utilitate, as fi dispus sa iau la periat codul si sa-l fac lizibil si pentru altii.
Sus  
Fujy

Data înscrierii: 13/Iun/2005

Trimis: Joi Oct 12, 2006 10:54 am    Titlul subiectului:  

Salut baieti. Ma chinui si eu sa fac un client irc (nu bot), dar nu prea reusesc, datorita faptului ca in php socketul nu e persistent. Asa bot am facut si eu , dar si la ala tre sa modifici max_execution_time. Nu prea reusesc sa deschid o conexiune care sa ramana dupa ce eu execut scriptul , iar apoi cu alt script sa pot sa citesc si sa trimit date, pe conexiunea deja existenta. In delphi am reusit sa fac usor, dar in php nu prea.

Daca aveti vreo idee :) pls lemme know.

Thanks!!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1