Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ce mai trebuie sa fac?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
rzv

Data înscrierii: 29/Apr/2006

Trimis: Joi Ian 17, 2008 9:30 pm    Titlul subiectului: Ce mai trebuie sa fac?  

Salut,
am lansat 2 site-uri cu mai mult timp in urma si de atunci incerc sa imbunatatesc situatia acestora in motoarele de cautare. Spre surprinderea mea, din pacate, vad site-uri care desi sunt chiar ridicole, apar inaintea site-urilor mele. Am adaugat meta, am incercat sa repet cuvintele cheie, etc. si totusi nu se observa efecte. Care este problema? din ce cauza nu apar site-urile printre primele?

Va rog sa imi spuneti ce este gresit, ce trebuie schimbat, ce trebuie imbunatatit, deoarece experienta voastra o depaseste cu mult pe a mea :).

Site-ul care ma intereseaza cel mai mult este www.torrings.com (este in germana, dar sper sa va descurcati). Am instalat si bbclone astfel puteti vedea rezultate la www.torrings.com/bbclone.

Daca dati un search pe google dupa "Rolf Torring" sau "Torring", "Abenteuer literatur" ar trebui sa apara pe primele pagini (Rolf Torring este numele romanului, Abenteuer este aventura - adica tema cartilor). Pe aceste sintagme am incercat sa il optimizez astfel incat sa apara cat mai sus (mai ales ca acesta e site-ul ofocial) si totusi apare intr-o zona obscura, pe a n-a pagina.

Al doilea site este www.aventuriledox.com
Nici aici situatia nu e deloc roz. Si aici am incercat aceleasi metode, dar tot fara prea mult succes.

Va rog sa ma ajutati cu sugestiile voastre, deoarece chiar am nevoie de asa ceva.

Va multumesc anticipat,
Razvan
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Ian 18, 2008 11:26 am    Titlul subiectului:  

La nici unul din site-urile tale nu m-am uitat mai departe de homepage. A fost suficient ce am vazut acolo. Concluzia: nu te astepta sa urci in motoarele de cautare daca folosesti metode SEO de acum 5 ani.

Scoate toate meta tagurile ca nu iti mai trebuie. Google cel putin nu se mai uita acolo, se uita la continut. Si la cod, sa fie semantic. Sa fim seriosi, la aventuriledox.com n-ai nici macar doctype declarat! Si nici un <h1> sau alte variante de heading. Iti recomand sa citesti despre noile tehnici de SEO. Spor la lucru.
Sus  
rzv

Data înscrierii: 29/Apr/2006

Trimis: Vin Ian 18, 2008 7:44 pm    Titlul subiectului:  

Chiar asta e problema.

Citesc, dar unele lucruri se schimba, altele nu. As avea nevoie de un tutorial bun, care sa imi spuna clar la ce anume se uita google (yahoo).

Probabil imi poti spune da cateva indicatii bune, avand in vedere ca in acest domeniu lucrurile se schimba repede.
Vreau sa aflu clar si la obiect de ce anume este nevoie.

Printre altele citeam undeva ca e mai bine pentru google daca folosesc div in loc de table. Este aceasta o conditie importanta avand in vedere ca asta ar insemna o schimbare uriasa pt site-urile mele.

multumesc, si sper sa imi puteti da cateva informatii utile pentru a invata SEO

Razvan :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1