Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Need Help! Flash, PHP and Photoshop + Atribute in OSCOMMERCE
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Leder_Design

Data înscrierii: 01/Ian/2008

Trimis: Dum Ian 20, 2008 7:57 pm    Titlul subiectului: Need Help! Flash, PHP and Photoshop + Atribute in OSCOMMERCE  

Salutare,

An un shop oscommerce in lucru ( autoleder-design.de/shop ) si am nevoie de cineva care stie sa programeze in PHP si Flash, binenteles contra cost.
Mai exact puteti sa gasiti aici un produs cu un configurator de culoare la care va trebui sa ai mai adaugam niste optiuni (Atribute) cu sau fara adaos de pret care sa imi apara in pagina urmatoare dupa ce da clientul pe checkout ( autoleder-design.de/shop/product_info.php?cPath=21_24_74&products_id=59 )

Daca este cineva interesat, (ceea ce m-ar bucura f. mult) va rog sa ma contactati la: info@autoleder-design.de si daca se poate un nr. de tel. sau date de contact de la skype sau msn sa va explic mai pe larg despre ce e vorba.
Proiectul trebuie finalizat in cel mult 2 saptamani

Astept ofertele voastre ptr. a putea dezvolta mai pe larg despre ce e de facut

M. Prodan
Leder-Design
Sus  
Leder_Design

Trimis: Mie Ian 23, 2008 11:07 pm    Titlul subiectului: OSCommerce  

Chiar nu are nimen timp sa ma ajute si pe mine. Macar sa ma lamureasca si pe mine daca e posibil asa ceva. (daca se rezolva problema)

Mersi mult
Marin
Sus  
Leder_Design

Trimis: Sâm Ian 26, 2008 11:35 am    Titlul subiectului: Flash Oscommerce  

Nimic ptr. incepatori :)

Bun, presupun ca e prea incurcata problema si nu are nimeni nici o idee.
Hai sa o luam mai usurel cu fiecare problema in parte.

1. Cine stie ce variabile trebuie luate in Flash :?: ptr. a putea comunica cu formularul de comanda din oscommerce.
- deci am un flash in care vor veni adaugate (butoane sau cum se numesc) tot felul de optiuni (atribute) cum ar fi:
alegerea unei alte culori de piele, perforatie in piele, design schimbat in 2 culori, prima culoare a pielii...cam 5 optiuni extra.
Aceste optiuni trebuie sa comunice cu formularul de comanda insenmand ca in monentul cand da clientul pe checkout sa ai apara in urmatoarea pagina ca si optiuni ale comenzii ce a facut-o (stiu, e greu inteles ceea ce vreau eu defapt dar as putea explica totul mult mai usor in cuvinte) si in final cand comanda e finalizata sa primeasca clientul si deasemenea noi cate un E-Mail in care sa fie si acele optiuni ptr. a putea indeplini comanda asa cum doreste clientul.

Deci, stie cineva ce valori trebuie luate acolo ca sa comunice flashul cu php-ul?

Marin
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Sâm Ian 26, 2008 2:07 pm    Titlul subiectului:  

php poate comunica cu flash direct sau prin xml... eu personal nu am timp sa te ajut insa probabil ca se va gasi cineva...

nu pricep, de ce vrei sa fie in flash? ce avantaje crezi ca ai? animatii ai putea sa faci si in afara form-ului

iti dau un exemplu, alegerea tipului de piele - omul alege dintr-o animatie [ceva venit din baza de date prin loadVars] tipul de piele. Cand selecteaza setezi o sesiune cu acel tip iar la submit, in loc de un camp POST iei variabila aceea de sesiune...

daca vrei sa faci totul in flash te ca costa mult mai mult [din motive de design si, e mult de migală] apoi, nu vad la tine in shop nici un flash...

spor!
Sus  
Leder_Design

Trimis: Sâm Ian 26, 2008 6:10 pm    Titlul subiectului: Flash Oscommerce  

Buna Octavian,

In primul rand vreau sa iti multumesc ptr. raspuns.

Poate ca ai dreptate in chestia cu animatia in afara form-ului. Problema e ca eu am deja Flash-ul la care m-am referit terminat in proportie de 90%.
Mai trebuie ceva adaugat la si pot sa il pun pe Shop.
Mi-ai scris ca nu vezi la mine in shop nici un flash. Aici poti sa vezi ca exemplu un produs la care este integrat flashul (versiunea veche): autoleder-design.de/shop/product_info.php?cPath=21_24_74&products_id=59 Trebuie numai sa copiezi textul si sa il introduci in browser.
E vorba de acel BMW Cabrio la care poti sa schimibi culoarea masinii si binenteles si a interiorului. Acolo trebuie adaugate acele optiuni + inca un scaun de masina (il am gata facut in Photoshop numai trebuie integrat).
Daca imi dai o adresa de E-Mail pot sa iti trimit o poza prelucrata de mine unde este totul aranjat asa cum ar trebui sa arate la sfarsit pe pagina.

Daca nu se deschide acel link pe care l-am scris mai sus poti sa ajungi la acel produs in felul urmator:

1. Alegi la categorii Lederausstattungen
2. Deschizi la subcategorii AUDI
3. Iei ca model de masina Audi A3
4. Iei ca Produs Audi A3 3 Türig 1998
Gata, acum esti pe acel produs unde e si acel flash de care vorbeam

Daca re cineva alte idei cum s-ar pute realiza ceea ce doresc eu, nu am nimic impotriva, putem incerca.

Marin
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Dum Ian 27, 2008 7:43 pm    Titlul subiectului:  

mi s-a deschis link-ul, am vazut, e frumos... treaba e facuta din imagini [asa mi se pare] sau e vectoriala?... ideea e frumoasa, cum ziceam, insea eu nu am timpul necesar ca sa te pot ajuta... poti sa cauti un cunoscator de flash la www.webdesignbox.ro/forum - sunt oameni destepti p-acolo care ar putea sa te ajute [asta nu inseamna ca aici nu sunt... doar ca probabil ca sunt toti ocupati :)]

edit // am web si mail public... aici... ;)
Sus  
Leder_Design

Trimis: Lun Ian 28, 2008 12:03 am    Titlul subiectului: Flash OSCOMMERCE  

Buna Octavian,

Multumesc ptr. Link. Am sa imi incerc norocul si pe la ei. Las totusi deschis aces subiect. Poate se gaseste cineva cu putin timp si pe aici pana la urma.

Flashul e facut vectorial din cate stiu eu (al am de vre-o 4 ani pe Homepag-ul meu de firma). Sant tot felul de imagini care se suprapun una peste alta, in functie de culorile pe care le alege clientul. Problema cu Flashul nu e asa de grea. Mai grea e (dupa parerea mea) comunicarea cu php-ul si acele atribute (optiuni) care ma omoara pur si simplu.
Am pese 1000 de ore de munca in acest Shop si nu se prea vede nimic.

Daca l-as da la evaluarea (ceea ce nu ma prea intereseaza) ar zice multi cu siguranta ca nu e nimic de evaluat, deoarece e un open_source gratuit. De la gratuit pana la toate contibutiile si modificarile care s-au facut e o diferenta numai de 1000 de ore de munca.

Ideea e ca platesc bine. Dar am nevoie de cineva care sa stie ce e de facut deoarece eu am cunostinte de 1% in PHP daca pot spune. Cu toate ca: informatii pot da despre oscommerce ,si cam unde ar trebuii bagate aceste atribute.

Mersi mult ptr. Link

Marin
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1