| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
websku
Data înscrierii: 10/Oct/2004
Locație: Rm Valcea
|
| Trimis: Dum Oct 24, 2004 1:01 pm Titlul subiectului: Nu merge apachu!!! |
|
|
Am si eu o problema: mi-am instalat niste servere pe calculator (pe rand) ca sa vad cum lucreaza in comparatie cu apache'ul pe care il cunosc destul de bine.
Le-am instalat, nu mi-au placut si apoi le-am dat uninstall. Apoi cand am vrut sa instalez din nou apache imi da eroare ca cica nu sunt niste socket port libere pe cate le folosea apache si nu stiu cum sa le eliberez. Ma gandesc ca acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca am instalat celelalte servere.
As vrea sa bag apachul fara sa scot windowsu. Ma ajuta cineva? |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Dum Oct 24, 2004 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vreunul din serverele alea pe care l-ai instalat inca mai tine deschis portul 80 (uita-te in Services, s-ar putea sa mai fie vreun serviciu ruland).
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
websku
|
| Trimis: Dum Oct 24, 2004 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da dar in services am n servicii care habar nu am ce fac 90 % din ele. Mai usor mi-ar fi sa vad ce serviciu fol portu ala dar nu stiu cum |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Dum Oct 24, 2004 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai Windows XP poti folosi ceva de genul (pe linia de comanda):
Cod: netstat -ao | find /i "http"
Iti va lista conexiuni deschise pe portul 80 (HTTP). Daca starea conexiunii e LISTENING, uita-te la ultimul element de pe rand (un numar) care este PID-ul (process ID) procesului care a deschis portul.
Daca te uiti in Task Manager (alegand, din View/Select Columns... sa iti afiseze si PID-ul proceselor), o sa poti descoperi numele executabilului (imaginii) asociate procesului cu PID-ul gasit mai sus.
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
websku
|
| Trimis: Lun Oct 25, 2004 3:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Am rezolvat problema. Merci foarte mult.
Nenorocitu de Yahoo Messenger imi ocupa portul. L-am scos, am instalat serveru si apoi iar messengeru si acum merge.
Ty |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|