Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Site pentru fotografi - diarfo
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ciprian100

Data înscrierii: 19/Ian/2008

Trimis: Sâm Ian 19, 2008 6:51 pm    Titlul subiectului: Site pentru fotografi - diarfo  

Ce parere aveti despre - diarfo com ?

Design
Timp de incarcare
Functionalitate

Astept critica si parerea despre acest site.

PS
Siet-ul se adreseaza fotografilor profesionisti si de aceea va rugam nu deschideti cont numai asa de proba.
Multumesc
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Dum Ian 20, 2008 2:21 pm    Titlul subiectului:  

1. ca si design, ai niste defecte, cum ar fi bordura din meniu - e aiurea sa ai bordura dubla intre butoane si, in stanga nu e bordura iar in dreapta e. E foarte "handicapat"! [cel putin asa se vede la mine, winXP/firefox]

2. nu ai mod_rewrite peste tot. Apas pe o poza - http://www.diarfo.com/Animals_Insects_g29-Cat_p388.html iar cand apas pe numele fotografului apare http://www.diarfo.com/view_photog.php?photogid=9 si sunt multe astfel de pagini. E destul de urat pentru cine stie [pentru un necunoscator e transparenta treaba...]

3. un detaliu, jos, la carte de credit "we accept.." ai pus marginea de jos prea negativa [sau, poza prea jos]

edit // 4. http://www.diarfo.com/subscribe.php - ai ":" jos... au vr-un rost?
in plus, se face trimiterea formularului cu js... nu e prea indicat...

de obicei site-urile de fotografie au un fundal ceva mai inchis... da mult mai bine. Ideea e buna si am recunoscut cateva fotografii cunoscute.

Sporuri!
Sus  
ciprian100

Trimis: Dum Ian 20, 2008 3:23 pm    Titlul subiectului:  

Multumesc Octavian
Ai un ochi.... Cum ai vazut asa de repede toate detaliile?
1, 3, 4 s-a rezolvat
Adevarat mod_rewrite nu este pe toate paginile.

Astept si alte comentarii
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Ian 21, 2008 12:01 pm    Titlul subiectului:  

Salut ideea. Subscriu la criticile lui Octavian si adaug 2 reclamatii:
1. faptul ca ai folosesit exclusiv tonuri de gri da o nota... posomorâtă... Arata ok la galeriile de fotografii, insa pe o pagina din afara acestora e de-a dreptul deprimant.
2. watermarkul de copyright de pe poze mi se pare pur si simplu grosolan. Este mare, drept in mijlocul fotografiei si mascheaza din detalii. De exemplu la http://www.diarfo.com/Animals_Insects_g29-In_drops_p428.html nu prea imi dau seama ce e in fotografie. Sunt metode mult mai subtile de a adauga watermark pe fotografii (vezi de exemplu aici).

In rest numai bine.
Sus  
ciprian100

Trimis: Lun Ian 21, 2008 3:41 pm    Titlul subiectului:  

Acum parca arata mai bine.
Am trecut la o nuanta de albastru si am modificat watermarkul.

Ce ziceti, merge?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Ian 22, 2008 10:33 am    Titlul subiectului:  

Eh, acuma e cu totul altceva. Nu mai am nimic de comentat, cel putin referitor la design. Cand o sa ma infig mai tare in el (n-am timp acuma) o sa iti zic si de functionalitate daca descopar ceva.

Anyway, gg.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Ian 22, 2008 10:50 am    Titlul subiectului:  

in firefox la coloana din stanga (cea cu numele fotografilor) sageata care ar trebuii sa fie pe mijloc e mai jos
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Mar Ian 22, 2008 12:03 pm    Titlul subiectului:  

in partea de header, la search, eu as pune mai degraba un <select [sunt un pic anti-radiobutton - mi se par urate ca design]

categoriile ar putea fi puse ceva mai "artistic" insa mie inca mi se pare cam "din topor". Ar fi bine daca ai incerca sa renunti la formele rectangulare in favoarea celor rotunjite... [e un pic de munca dar merita]

Newest Photos and Most Popular Photos nu sunt la mijlocul chenarului pe verticala... se pot centra simplu.

Chenarele pentru poze, eu le-as face egale ca dimensiuni, ca sa apara ca un tabel [un div block cu margini mici, float left, width si height definit ar rezolva usor problema asta]
Sus  
ciprian100

Trimis: Lun Ian 28, 2008 8:26 pm    Titlul subiectului:  

Dupa cateva modificari zic ca arata mult mai bine.

Voi ce parere aveti?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1