|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Vin Ian 11, 2008 2:59 pm Titlul subiectului: PHP pentru deschidere port-uri |
|
|
Cum stiu ca PHP lucreaza pe partea server, nu client side, eu am nevoie sa verific daca un utilizator acceseaza pagina in felul urmator: atunci cand a accesat-o mie sa-mi deschida un port pe compul lor astfel incat alt soft va face o verificare pentru respectivele ip-uri daca au porturile respective deschide...
E vorba de ceva foarte ciudat care nici eu nu am inteles exact, dar daca exista ceva in php va rog spuneti... Sau macar VB, JS... orice...
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
gibi
Data înscrierii: 27/Iul/2007
|
| Trimis: Vin Ian 11, 2008 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum adica sa deschizi un port pe calculaor remote? Nu ai cum sa faci asa ceva.
Poti in schimb sa verifici daca calculatorul remote are anumite porturi deschis... exec telnet port ...
Pentru mai multe detalii... da si tu mai multe detalii ... |
|
| Sus |
|
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Vin Ian 11, 2008 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
E ceva de genul: El deschide site-ul, site-ul ii deschide lui un port, ca de exemplu cel de telnet, iar pt ca el are deschis portul telenet altcineva din alta parte stie ca persoana respectiva are portul respectiv deschis (facand o scanare pe statiile respective)...
Cred ca cea mai buna solutie (intre timp mi-a zbugnit) ar fi sa fac un connect catre un ftp pe care il fac pe portul xxx.... Iar dupa connectul normal de PHP pun un ftp_connect si tine agatata conexiune pe portul ftp-ului pe care il fac. Altceva cam nu stiu ce as putea face...
Dar acum nush sigur cat are timeoutl la FTP-ul ala.. ca daca se conecteaza la FTP-ul respectiv, dupa ce a iesit sa nu ramana agatat la netstat...
Problema e urmatoarea... vor sa se faca verificari care au statiile deschide si ruleaza aplicatia intranet (de php) si nu vor altceva diferit decat metoda cu porturile (care e o alta aplicatie care nush cum functioneaza ca pt a schimba o roata tin oamenii pt fiecare prezon.. in fine.. nu ca dai roata mai rpd pt ca te incurci in rotatia cheii... te cam lovesti om cu om, metoda cu metoda..) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|